Evlaviosul Geoană

După scrisorile trimise cadrelor militare, ale căror adrese nu a explicat de unde le-a procurat, Mircea Geoană revine cu o nouă scrisorică de campanie.

Din pacate, asta a ajuns abia ieri la destinatar.

geoana-iconita-1 geoana-iconita-2 geoana-iconita-3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

 1. ce porcusor…..ce sila mi-e

  00
 2. asta ma face sa ma bucur si mai tare ca a iesit base

  00
 3. Semnatura nu seamana cu ceea a lui M. Geoana :d

  00
 4. de ce e acoperit numele doamnei IONITA numai la inceput?

  00
 5. Vezi că ai uitat undeva un nume, pe prima pagină. E simplu de găsit, fiind scris cu Caps Lock. ;)

  =)) Oricum, mi se pare hilar cun, în disperarea lor, au ajuns să-l bage la înaintare pe bunul Dumnezeu care, nu-i așa (?), nu bate cu bâta. =))

  00
 6. Ce nu face omul pentru 5 ani de cioarda … s-ar face frate si cu dracul, numai sa treaca puntea … de fapt acum este frate cu dracul si se da frate cu Dumnezeu … dar uita ca Dumnezeu e sus si le vede pe toate …
  Hai sictir domnule Geoana, cu gasca ta de hoti cu tot !!!

  00
 7. si la cfr-isti a trimis scrisori

  00
 8. Si la mine in bloc au primit din astea 2 doamne bisericoase (mi-a spus postasul cu un aer misterios); se pare ca exista o legatura cu persoanele care cotizeaza des la Biserica (Ortodoxa). Oricum e interesant de aflat cum au plecat adresele de acolo catre PSD…

  00
 9. Ce se intampla acuma in societatea romaneasca e un ‘Training Day’ la scara nationala.

  00
 10. Si socialistii vorbesc cu Domnul, nu-i asa? Doar presedintele lor onorific nu o face, e sarac si cinstit, nu are bani de roaming.

  00
 11. @zoso: Ce-ai ma cu Geoana? Nu vezi ca-i prezentabil, vrei sa-l ai de presedinte pe urâtul ala? As fi vrut sa inchei cu o insulta stupida gen „prostule!”, dar mi-era ca ma iei in serios.

  00
 12. Asa si? Omu’ incearca sa vanda un produs, asa cum crede el sau echipa lui ca s-ar vinde mai bine. Asa cum si zoso.ro vinde ceva. Unde-i baiul? A… la aia cu datele personale? Ia fa mataluta o investigatiune din care sa reiasa cati operatori de date cu caracter personal sunt si cate babute au bifat in enjpe locuri patratu cu newsletterul de pe cine stie ce site ecumenic, in prealabil dand si CNPul vecinilor la inregistrare… asa-i frumos maica…
  Asta e… campanie. Mesaj pozitiv, fara amenintari proverbiale, incercare de atingere a coardei sensibila (:D), material fara branding dar imprimabil pe memorie ca fiind de la Geoana…. Ce voiai… sa le fi trimis o scena din Apocalipsa si dedesubt sa fi scris „De ce va e frica nu scapati!” ?

  00
 13. si basescu a impartit becuri electorale de 60 de W in bistrita

  00
 14. Întors acasă după ce a ţopăit într-una, Geoană cel Mic e trist şi rănit. Săgeata care a zburat repede ca “vântu” la rănit amarnic, iar boierii săi l-au aruncat în sus fără să-l mai aştepte să cadă. În faţa casei îi vine o străfulgerare. Îşi aduce aminte că are o soacră şi că n-a dat-o afară din casă, ba chiar mai mult s-a şi lăudat cu asta. Sudori reci îl trec, dar îi vin în minte vorbele dulci: Mihaela, dragostea mea… şi parcă-şi recapătă echilibrul. Dă să treacă pragul, iar o dată cu lumina se arată şi măreaţa mamă soacră, impunătoare precum stejarul din Borzeşti.

  “În Primăverii în poartă oare cine bate?

  Eu sunt, mamă soacră, ginerele tău iubit şi de la alegeri mă întorc rănit.

  Tu eşti Mircea? Da mamă soacră!

  Ce spui tu străine? Mircea e departe.

  Eu sunt a sa soacră, el e ginerele meu,

  De eşti tu acela, nu-ţi sunt soacră eu.”

  Mihaela, dragostea sa, plânge şi suspină. Dar vocea mamei soacre tună neîncetat.

  “Dacă tu eşti Mircea cu adevărat,

  Apoi tu aice fără voturi,

  Nu poţi ca să intri cu a mea voinţă.

  Du-te la BEC! Pentru partid mori!

  Şi-ţi va fi mandatul coronat cu flori!

  Mircea se întoarce şi din twitter sună;

  Oastea de sub urne se adună,

  Lupta iar începe… baronii zdrobiţi

  Cad ca nişte spice, de voturi loviţi”

  Mircea simte răcoarea umedă a nopţii. Se uită spre poarta casei tot mai departe şi şuieră cu mânie: “fir-ar al dracu` de ce n-am dat-o afară din casă. Credeam că e cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Sunt un prostănac. Ce să fac acum, parcă sunt stresat, să mă duc la Vântu pentru relaxare? Cred că e şi el stresat acum, dacă a ieşit tătarul. S-ar putea să-l popească Popa”.

  Pe drum, ca să-şi facă curaj, începe să cânte din folclor: “Măi tătare, măi tătare, dacă vrei pâine şi sare, nu veni pe cal călare…”. Va trebui să lupte chiar dacă mama soacră nu-l va înţelege că tătarii sunt mai răi ca turcii. Totuşi nu e singur. O are alături pe Vrâncioaia Firea şi pe fiii ei care stau ca nişte ciocârlii pe sârmă gata să dea semnal în ţară. Sunt acolo oşteni de seamă, ceata lui piţigoi, pleacă unu, se întorc doi. Străjerii trompetişti porecliţi în fel şi chip, Tatulici mereu aici, Huzureanu, Gânditorul de la Hamangia, cu “gândul” într-o parte şi cu „adevărul” în alta şi mulţi alţi ciutaci, nistoreşti, urseşti, stăncuţe. Oh, da, se va lupta până la capăt, iar de va fi să fie înconjurat se va refugia la cetate, la moşier Dinescu, zis şi menestrelul portofel, care va scoate berbecuţii fripţi la înaintare.

  Mulţumit de oastea visată, Mircea se duce cu gândul şi la tovarăşul său de luptă din prima şarjă, patricianul Crin. Pe unde o fi şăgalnicul Crin? Dar mintea i se tulbură din nou. În aer parcă vede o nălucă, călare pe o sondă. Ce sunt astea? Aventurile baronului de Midia(hausen) călare pe o sondă, cel care l-a adus în loja patricienilor pe Crin. Oare mai pică o casetă? Nimic. E trezit brusc din vedenie de un ţipăt venit dintr-un tufiş. Domniţa Şandru ţipă cu disperare: “Am fost fraudată! Am fost fraudată!”. Vătaful Guşă fuge în urma ei strigând cu putere: “Taci din gură, eşti nevotată demult!”

  Dimineaţa în pat, după o noapte cu vise înfricoşătoare. “Totul e un coşmar, nu e nimic real, doar am visat, de fapt sunt preşedintele României.” Aude paşii mamei soacre şi-i încolţeşte un zâmbet matinal la gândul că va fi prima dată când va auzi: bună dimineaţa domnule preşedinte!

  “Bună dimineaţa mamă soacră!”

  „Bună dimineaţa prostănacule!”

  00
 15. mi se face greata … cum sta el, seara, cu familie, in jurul lampii cu gaz sau a focului care abia mai palpaie in vatra saraca… si mananca mamaliga cu mancare de urzici. altfel, foarte fun din partea candidatului unui partid rosu!

  00
 16. Sa ne descretim fruntile…
  Pt miresele viitoare mesaj.Sa nu uitati ce sa aveti la voi in ziua nuntii.
  Ceva vechi (Basescu),ceva impurumutat (M Geoana presedinte cateva ore), ceva albastru (100 ron pt un vot) si ceva nou (Basescu).In rest ,casa de piatra!

  00
 17. Dimineaţa în pat, după o noapte cu vise înfricoşătoare. “Totul e un coşmar, nu e nimic real, doar am visat, de fapt sunt preşedintele României.” Aude paşii mamei soacre şi-i încolţeşte un zâmbet matinal la gândul că va fi prima dată când va auzi: bună dimineaţa domnule preşedinte!
  -“Bună dimineaţa mamă soacră!”
  -„Bună dimineaţa prostănacule!”

  00
 18. la fiecare discurs geoana tine sa il pomeneasca pe dumnezeu: „dumnezeu sa ocroteasca poporul roman”, „doamne ajuta” si alte prostii din astea.

  Am vrut sa scriu ceva in legatura cu ce am zis mai sus dar am uitat in timp ce scriam. Nu mai conteaza. Oricum suge pla.

  00
 19. @Marinelu’:
  > dar uita ca Dumnezeu e sus si le vede pe toate …
  Iar jos îl vede Gigi Becali, acest apărător al crucii și al neamului românesc :-)

  00
 20. ha ha. la altii a ajuns mai demult, inainte de turul II.

  00
 21. mai tineti minte cum a castigat Constantinescu Tapu’ alegerile?!
  „Domnule iliescu, credeti in Dumnezeu?” si daca imi aduc bine aminte prima oara i-a pus intrebarea la Antena1. cum se mai invarte roata sortii.

  00
 22. Hahaha, asta da tehnologie, QR Code rocks!

  00
 23. Nu va mai luati de bietul Geoana ! Cum e sa fii vesnic prostanac, vesnic candidat la nerealizare ? Ar trebui sa aveti dramul de bun simt si sa simtiti tragedia acestui destin de actoras-duce-tava in marele spectacol….

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile