EuropaFm e un cuib al tâmpeniei

Azi dimineaţă la 6 plecăm din Bistriţa. Pe drum, avem 3 opţiuni. InfoPro, care nu bate peste tot, mai ales prin munţi, Radio România Actualităţi, care au aceleaşi emisiuni de acum 100 de ani, şi Europa FM.

Proasta inspiraţie am avut să alegem varianta din urmă! Un imbecil ne prezintă ştirea zilei. "Ziarul Libertatea publica pe prima pagină poze cu nişte oameni care fac sex pe bloc". Vai, ce rău a ajuns România. Şi individul continuă să înfiereze ziarul şi românii inculţi care citesc ziarul. După care, vreme de încă o oră, până să ieşim din serpentine şi să schimbăm dracului postul, tot îndemna cititorii să sune şi să spuna dacă şi ei fac sex pe bloc sau să le spună lor, boilor din emisie, ce făceau reporterii Libertatea pe bloc.

La un moment dat e invitată şi ştirista, una cu o voce de ochelaristă care n-a mai văzut p*la din 1900 toamna, să îşi dea şi ea cu părerea despre subiect. Ea piţigăieşte acolo că a încercat să facă o dată plaja pe bloc şi era cald şi n-a rezistat mai mult de două minute! Dacă te-ai dus singură, vaco!

După aia urmează reviste presei de scandal, cum unu’ Boschet a bătut pe nu ştiu cine şi Bahmuţeanca îşi dădea şi ea cu părerea, apoi doua minute editorial despre Magda lui Tolea, care e nu ştiu ce de la OTV.

Şi toate astea cu o voce critică. Eu aveam impresia că EuropaFm e un post radio mai spălat. Dar glumele de şantier sunt in zona ciorditorilor demisionari de la radio21. Şi asta, desigur, sub masca "noi suntem mai sus de ăia triviali".

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. din Bistrita unde ai mers ? :)
  Că poate ne întâlnim maine la Vatra Dornei
  sau astăzi in Baia Mare

  00
 2. @Mihaik93: sunt deja acasa.

 3. bine… :)) şi eu care îmi făceam speranţe sa-l vad pe al mai mare blogger din romania :)

  00
 4. da-i incolo de handicapati de la radiourile astea cu pretentii.
  radio romania cultural , one fm sau majoritatea posturilor locale. astea mai merita, zic io

  00
 5. @Mihaik93: cel mai mare e visurat. eu sunt al doilea :)

 6. Ascultatorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor!

  00
 7. Pacat, odata EuropaFM era un post decent cu multa muzica veche si putina palavrageala. Shit happens.

  00
 8. Sigur nu ai incurcat Europa Fm cu Info Pro? Azi dimineata despre asta discutau aia doi de la Info Pro. Ascultatorii au trimis mesaje legate de sexul de pe bloc insa un tip le-a spus ceva de genul: „voi n-aveti nimic cu radio-ul”. S-au ofticat putin oamenii dar au continuat cu „subiectul zilei”
  Desi e cam greu sa o confunzi pe Monica Anghel cu tipul cu voce groasa de la InfoPro.

  00
 9. @lilisor: toti discutau acelasi cacat!

 10. Sad but true ..asta e ..mai bine iti iei cd-uri de acasa :)

  00
 11. I-ai prins intr-o zi proasta :P

  00
 12. Astia fac ca seo-spamerii de pe bloguri. Hai sa scriu azi ca „ce de cacat e ca ala si alalalt scriu despre rezultatele la bac” si sa vad maine ce spike de trafic fac.

  00
 13. Adaug mega porcaria, super inselaciunea pe care au facut-o zilele astea cu concursu numit sunetul secret – au dat indicii…de-au dezinformat total romanii pt ca nu aveau nici o legatura cu raspunsul corect, au modificat regulamentul concursului in timpul desfasurarii.
  Sunt niste mizerabili. Muzica buna??? de unde atata? difuzeaza aceleasi melodi zilnic, de cate 3-4 ori/zi. Prefer info pro, pro fm sau DEEA

  00
 14. Monica si Bogdan sunt adevarate bombe. Fac glume mult prea triste pentru brandul-ul Europa FM.
  Carcotasii sunt singuri care ma fac sa rad de unul singur in masina.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube