eu busts

In the ongoing effort against movie piracy, top providers have become gleaming target. Largely responsible for introducing highly sought after material, top providers are a highly competitive entity that prioritize public recognition over associated risks. Earlier this morning, several top warez providers found themselves shut down at the hands of local police and the entertainment industry.

full story here

looks to be true. lot of sites closed.
selling leech is bad.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. RELOADED :((

  00
 2. SLYCK pute, in afara de faptul ca pune pe site unele stiri luate din alte parti.. porneste niste zvonuri aiurea fara sa aibe nici o baza.
  Parerea mea este sa asteptati cel putin 24 de ore daca vreti sa stiti ceva sigur.

  00
 3. Daca aceasta poveste este adevarata, atunci eu zic ca dupa fiecare „great release” sa va asteptati sa pice un grup ceva…
  Cand a fost lansat GTA-ul, la doua zile a picat Hoodlum.
  Acum, Reloaded au spart starforce (?) si la scurt timp au picat… (daca este adevarata stirea)

  00
 4. Inca nu e nimic oficial… oricum, pacat ca niste oameni cu mult potential intelectual vor ajunge (cel mai probabil) dupa gratii :((

  00
 5. Cum adica nu e nimic oficial??

  pacat ca nu stiu germana
  ciudat ca sunt acolo niste poze cu birouri cu writere si discuri blank… ma gandeam ca baietii de la topsite-uri sunt mai curati si tin totul pe hdd-uri.

  00
 6. se confirma :((

  00
 7. ah, am uitat sa spun ca pe de o parte ma bucur ca i-au mai zguduit odata… poate asa le intra unora mintea la cap si nu mai pica de partea p2p si fac mai riguros alegerile cu cine are access si la ce.
  Pe de alta parte naspa ca din cauza unor idioti care raspandesc release-urile aiurea pe p2p networks o sa intre niste oameni aiurea la inchisoare cand scopul lor nu era deloc de a raspandi ce au crackuit.

  ANTI P2P!

  p.s. da, stiu… sunt ipocrit.

  00
 8. Hm… Sper ca mai degraba au picat niste distribuitori, nu cred ca-s asa fraieri „capii” incat sa se ocupe personal de duplicare si vanzare…

  00
 9. pana la urma a picat Reloaded sau nu? Sper ca nu :(

  00
 10. The.Settlers.Heritage.of.Kings.Legends.Expansion.Disc-RELOADED released 3m 59s ago

  00
 11. rot pwnz, as usual…

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile