Emilian Nedelcu fură pentru Money.ro

Articolul original de pe International Business Times, tradus cuvânt cu cuvânt pe Money.ro de redactorul specialist Emilian Nedelcu. Chiar şi semnat de el, nu oricum.

emilian-nedelcu-ciorditor

Altfel, money.ro e un site serios, de premium content, de pozitionare business şi CPM valoros.

thx zvoner

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Dar de unde, nu e prima data cand var stiri copiate la money.ro

  00
 2. sa mor daca inteleg faza cu lipsa linkului…

  00
 3. @Arhi esti prea mic sa-ntelegi anumite lucruri. E ceva ce tine de respectul de sine.

  00
 4. Ok.
  In situatia in care i se transmite un mail (banuiesc ca se exprima mai bine in scris) cu dovada ca se fura, sau fura, care ar fi explicatia primita?

  00
 5. Si nici macar romaneste nu stie sa scrie – „aceeasi consumatori” pffff….

  00
 6. Taranul tot taran ramine .. iar romanul tot ciorditor este …

  @zoso am o dilema .. tu cand preconizezi că o sa avem si noi continut de calitate creeat în urma unei cercetari seriose în domeniu ..

  Cine este vinovat ca angajatul fura continut si il trece dept al lui .. ?

  Salariul mic, raportul munca/stisfactia dupa finalizarea unui articol sau tentatia tipic romanesca de a rezolva lucurile in 5 minute ?

  Sau totul se reduce la faptul a daca gsp traduce articole de ce nu tot trustul intact la fel si aia de la pro media … ce realitatea sa ramana mai prejos … este ceva de truma oare se ia ?

  Stiu ce zic mai sus pare pueril, pentru ca pana la sfarsitul zilei tot ce conteaza este traficul din india/brazilia si seo-spam aruncat pe google cu galeata …

  Cand pla mea o sa citesc si eu un articol pe un portal de stiri romanec cu cap si coada si fara sa am senzatia de deja vu ?

  Ca din cauza rahatului un pe camerele televiziunilor sub forma de margarina si numit „televiziune romanesca premium si de caliatetea ce mai mare” evit televizorul iar stirile ca pe un mar stricat … rar mai ma uit la stiri pentru care exista tvr, stiri din sport .. dolce .. pentru filme cinema sau torrent …

  Trist …

  00
  • @Razvan: dilema ta e nefondată. un asemenea redactor ia o poală de bani, pentru că angajatorul crede ca plăteşte un om care inţelege piaţa şi produce continut original. ca nu e aşa nu e vina fraierului care trage ţeapa, ci a fraierului care e o acceptă.

 7. Si crezi ca daca ai scris asta nu o sa mai faca la fel ? NOT

  00
 8. @Valentin, hai sa tacem toti si sa speram ca unele lucruri se vor schimba de la sine.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube