eliberează RAM în Firefox

În sfârşit, o extensie care să ţină ramul sub control. Cache Status se numeşte şi tine memoria ram a computerului la valori decente.

eliberează RAM în Firefox eliberează RAM în Firefox

Dacă vă e lene să editaţi extensia pentru a o putea instala pe Firefox 3, o aveţi aici.

(via ghacks)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. L-am pus si eu acum sus. Sa vedem ce face. Mersi de pont Zoso.

  00
 2. Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie îmi place ca Firefoxu’ să-mi ia 400MB RAM… deşi cu FF3 nu am mai reuşit să ajung la valori d’astea impresionante 🙁

 3. nu merge

  inainte sa pun …109 Mb … cu 6 tab-uri ( firefox 3.0.1 )

  dupa. ..89 Mb … cu aceleasi tab-uri …si urca spre 100 usor

  00
 4. Poate conteaza si ce taburi.Una e sa ai 6 taburi cu gsp si alta e sa ai 6 taburi cu forumuri

  00
 5. Firefox e irecuperabil. Am incercat si eu zeci de trucuri, si extensii, tot degeaba, firefox tot nemancat a ramas. E ciudat cum cu o comunitate de dezvoltatori atat de mare, nu se gandeste nimeni sa optimizeze consumul memoriei. Atunci cand imi merge calculatorul in reluare, chiar daca am 20 de programe deschise intotdeauna CTRL-ALT-DEL->Firefox->End Task face minuni.

  00
 6. Cand un kit de 4 GB RAM e ~230 lei voi va chinuiti sa radeti 10 mb dintr-un program… Pe mine chiar nu ma deranjeaza ca-mi mananca ~300 MB constant, ca nu ii simt deloc, m-ar deranja in schimb daca mi-ar manca CPU Time, acolo chiar s-ar simti.

  00
 7. Superb … computerul de la munca are doar 500 RAM. Mereu aveam probleme cu firefox-ul (timp de raspuns mare, computer freeze … ) … acum functioneaza superb. Firefox.exe sta la 102,460 K cu 9 taburi deschise (majoritatea bloguri) … ms mult zoso.

  00
 8. Gigel, si daca memoria e ieftina, inseama ca e ok ca FF ajunge si la 1Gb, ca e de unde? E doar un browser web, nu soft de editare video…

  00
 9. eu unul nu prea suport tweak-urile astea software, mai degraba mai cumpar o placuta de ram decat sa ma chinui cu astea.

  10
 10. Pana la Firefox 3 nu am avut probleme, dar dupa ce l-am instalat…WOW imi venea sa dau cu laptopul de pereti. Am si renuntat si mi-am pus K-meleon care si ala e aproape la fel de varza.

  Oricum, mersi pentru pont, o sa il incerc, desi am mai incercat alte cateva sugestii.

  00
 11. Poti sa ai cati rami vrei, de la 8-10 tab-uri in sus mere foarte greu Firefox. Zic eu care am 2gb ddram2 la 800mhz

  00
 12. daca ar fi compatibila si cu FF 3.0.1 ar fi ceva…

  00
 13. @Eros: se poate lucra la ea ca sa fie.

 14. Nothing found for cache_status-0.7.3-fx.xpi
  Nu mai merge linkul! 🙁

  00
 15. Interesant. Deschid un FF si 6 tab-uri, pc freeze. Deschid 2 x Sony Vegas PRO si 1 x PS3 si pc-ul functioneaza. FF is so y`day!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.