Elevetion, elevation, pana mea!

retardei-realitatea

Hai să vedem câte prostii sunt în articolul de mai sus, de pe onor “liderul autoritar al secţiunii de ştiri din sati”. Una e aia cu Elevation. A doua e că e de fapt Elevation Partners. A 3a e că nu e compania sa, el e doar partener, luat mai mult pentru că e celebru, nu ca s-ar pricepe la ceva. A patra e că ştirea e de luna trecută. A cincea e că Palm nu produce calculatoare de buzunar, ci telefoane sau smartphones. Şi mai sunt.

Buni redactorii ăştia pe IT, da-i-aş afară!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. „insa aceastea nu fost”, „inceputurile comapanieie”, „gasimt”, etc.
  aia cu „comapanieie” e bestiala! cred ca astia au publicat ciorna, nicidecum textul final.

  00
 2. M-a spart aia cu calculatoare de buzunar. Cit de retard a putut fi ala ?

  00
 3. @robert lazar…greseli de corectura apar oriunde. Am un amic la Realitatea si e jale mare acolo. Se da afara deci nu mai au bani de doi corectori.
  @zoso, da e retard ala. probabil este un student angajat de proba care face stiri la „oha”.

  00
 4. Probabil ca imbecilul / imbecila care a tradus articolul de undeva nu stia ce inseamna pocket PC.

  00
 5. e epică aia cu „calculatoare de buzunar”. Câtă minte-ți trebuie să te-ntrebi cine dracu’ cumpără de rupe calculatoare de buzunar ca să bage 460 de milioane de dolari in ea. Și se vede că-s sătui, ei nu mănâncă litere, ei dau pe-afară „comapanieie”, „gasimt” Încercați să citiți primul cuvânt 😛

  00
 6. Calculatoare de buzunar? Glumesti :)) Bine ca ai facut printscreen ca sigur a modificat dupa aceea in urma sesizarii sau a articolului.

  00
 7. NOU
  #7

  Mult prea tare prostia unora, mai inteleg o litera lipsa, sau inversata cu alta, dar asemenea imbecilitati sunt epocale. Si incredibil e ca sunt platiti pentru asa ceva.

  00
 8. am aflat explicația pt care a greșit ăla atâtea litere: Numai ce aflase că Megan Fox îl așteaptă într-o limuzină afară, venită special în România ca să-i facă lui o plăcere, știți voi de care, he-he 🙂 Și vă dați seama, îi tremurau mâinile pe p… pardon tastatură să termine mai repede articolul, să plece, nu mai putea de nerăbdare, cum s-o faci pe Megan Fox să aștepte! 🙂

  00
 9. melk, culmea e ca totusi fiinţa scris articole pe IT.

 10. Ioi, mi-o stat inima in loc. Am crezut ca iara-l footzi pe Bono. Noa, ma rog, amu l-ai footut indirect.

  00
 11. @always CG, stiu si eu cum sta treaba la Realitatea ca si eu am lucrat acolo si era/ este naspa, dar nu ma gandeam ca au ajuns in halul asta.

  00
 12. la Libertatea, alți deștepți: râde ciob de oală spartă… Inna nu știe engleză, ei nici română.

  00
 13. Libertatea numai ce-a scapat o stire trasa de par, pe care-a si scos-o de pe site, noroc ca a fost deja indexata de Google (cel putin acum link-ul de pe Libertatea nu merge): „Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene nu a ştiut să se urce într-un F-16″ Cica ar fi starnit rasete, pt ca i-ar fi ramas picioarele pe dinafara. Aveau si un clip din care nu reiesea deloc treaba asta, dar n-am apucat sa-i fac PrintScreen (am dat refresh la pagina, si n-a ramas in cache).

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.