Electronomie #2

Am ajuns în a doua săptămână a programului "Consultant în Electronomie", în care, alături de Arctic, îți voi arăta cum economisești bani, timp si energie cu electrocasnicele.

Știai, de exemplu, că poți economisi energie de până la 80% dacă folosești un program cu apă rece la mașina de spălat? Sau că în 14 minute poți avea rufe impecabile folosind programe de spălat speciale?

Săptămâna aceasta îți lansăm o nouă provocare: Cum poți economisi energie, apă și chiar timp cu mașinile de spălat Arctic TET?

Răspunde la întrebare făcând referire la una dintre funcțiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul și broșura online sau joacă Electronomic.

Această a doua etapă a concursului va fi premiată cu o mașină de spălat Arctic TET.
Săptămâna viitoare vom avea o nouă provocare și un nou premiu. Poți participa cu un singur răspuns pe săptămână. Regulamentul complet este disponibil aici.

masina-tet

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

73 comentarii

 1. NOU
  #1

  Poti economisi energie,apa ,chiar si timp cu masinile de spalat Arctic datorita functie TET,aceasta noua tehnologie de economisire pe termen lung ne ajuta prin unicul program special sa obtinem pana la 80% reducere a consumului la energie ,iar prn sistemul unic de reducere a consumului de apa si prin programul special unde in doar 14 minute in care putem avea haine curate si parfumate ,pe mine personal mati convins si cum incercam din toate puterile sa facem economie la orice acesta noua si unica tehnologie este ca si o gura de aer curat .

  00
 2. NOU
  #2

  Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat. Datorită funcţiilor moderne EcoDose, AquaSafe şi EcoWash, economisirea devine un lucru „inevitabil”.
  ● Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci şi bani.
  ● Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  ● EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie de până la 80%.
  În concluzie, prin intermediul acestor maşini de spălat cu simbolul TET se economisesc energie, apă şi timp, dar este protejat şi mediul înconjurător.

  00
 3. De mai bine de 7 ani, marii producatori tot trambiteaza referitor la utilizarea apei reci in spalarea automata, detergentii de astazi fiind extremi de eficienti la kill-areala microbilor si bacteriilor. … si acum imi amintesc ideile vecinelor mele de a spala la 80 grade! 80 GRADE!!!

  00
 4. “EcoWash” este doar una dintre functiile moderne ale masinei de spalat Arctic TET care ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.

  Putem economisi apa la fiecare ulitilizare a masinei de spalat datorita functiei “AquaSafe”, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

  “Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare de pe piata, ne ajuta sa economisim timp pretios.

  Mai exista o functie care inglobeaza toate cele de mai sus, avand denumirea “Economic°” si cu ajutorul careia economisim energie, apa si timp si in acelasi timp protejam mediul.

  00
 5. Folosind functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash sau Express 14 minute

  00
 6. NOU
  #6

  EcoDose: cu ajutorul acestei functii, masinile de spalat Arctic TET ajuta la economisirea de detergent lichid, prin optimizarea consumului acestuia, la fiecare spalare.

  00
 7. Energie, apă şi timp (şi implicit bani) se pot economisi cu programul Express 14 minute, care spală în 14 minute o cantitate mică de haine din bumbac murdărite uşor (gen, purtate o dată în oraş, nu folosite la zugrăvit).

  00
 8. rabla pentru electrocasnice? se mai aude ceva? am una busita rau si una dupa toane…daca o schimb si pe asta cu toanele nu mai am unde sa le depozitez si nu vreau sa le dau la colorati.

  00
 9. Economisești apă la fiecare utilizare a mașinii de spălat, datorită funcției AquaSafe, un sistem special care reglează automat consumul și controlează excesul de apă.

  00
 10. Fiecare dintre noi stie ca atunci cand ai putin timp la dispozitie si foarte multe lucruri de facut, programul de spalare rapida este solutia ideala. Economisesti timp, energie si bani. In acelasi timp, protejezi si mediul inconjurator. La sfarsit de luna, facturile la apa si la energie electrica vor fi mai mici. Aceasta solutie perfecta pentru aceste timpuri cand toti suntem pe fuga este oferita de programul Economic 20° .

  00
 11. NOU
  #11

  Cu sistemul TET de la ARCTIC ,si anume cu functiile EcoDose,AquaSafe,EcoWash.

  00
 12. NOU
  #12

  Masinile de spalat arctic TET economisesc energie, apa si timp dotorita functiilor introduse de Arctic, cum ar fi EcoDose, AquaSafe si EcoWash. Aceste programe permit econimisirea resurselor pe termen lung.

  00
 13. NOU
  #13

  Folosind functiile EcoDose, AquaSafe si EcoWash.

  00
 14. Din ce citisem la început, au un sistem de reglare al consumului de apă și al excesului de apă (aqua safe). Program de spălare cu apă rece, spălare rapidă sau spălare economică – cu detergent lichid.

  Nu aduce ceva nou în domeniu, însă e de apreciat inițiativa, faptul că doresc să educe publicul pentru a folosi aceste calități a smart-mașinilor de spălat.

  00
 15. NOU
  #15

  Poti economisi energie de pana la 80% datorita functiei EcoWash.
  EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.
  Eonomisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat Arctic TET, datorita functiei AquaSafe, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
  Economisesti timp optand pentru cel mai scurt program de spalare de pe piata-Express 14 minute.

  00
 16. NOU
  #16

  Folosind functiile aqua safe – economie a cantitatii de apa, eco wash – foloseste apa rece si express 14 min. – timp de pslare redus.

  00
 17. La mine în bloc are grijă Enel să facem economie. Cel puţin o dată pe sătpămână.

  00
 18. AquaSafe foloseste doar cata apa este necesara, iar functia EcoWash asigura spalare eficienta chiar cu apa rece.

  00
 19. Pot economisi energie, apa si chiar timp cu masina de spalat Arctic TET deoarece dispune de diferite functii moderne TET, dintre care una este Aqua Safe, functie care are un sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa, ceea ce determina optimizarea consumului de apa si siguranta in utilizare.

  00
 20. Datorita functiilor EcoWash, AquaSafe Express 14 minute sau Economic 20 C cu care sunt dotate noile masini de spalat Arctic poti economisi energie, apa si timp, toate in acelasi timp.

  00
 21. NOU
  #21

  Masinile de spalat din gama TET au un sistem special prin care optimizeaza consumul de apa, energie, detergent, etc. Programele cu optiuni speciale si functii eco inovatoare (Aquasafe, EcoWash, Economic 20, etc.) te ajuta sa protejezi chiar si hainele regland temperatura la un nivel optim. Astfel economisesti curent electric, apa, reduci costurile utilizarii, prelungesti durata de utilizare a hainelor, castigi timp, bani si protejezi mediul inconjurator.

  00
 22. NOU
  #22

  Am descoperit ca pot face diverse munci casnice nevoit fiind sa-mi ajut sotia, asa ca spalatul rufelor la masina mi-e binecunoscut. Sunt incantat de noua tehnologie TET, mai ales de faptul ca pot economisi apa, detergent, energie, dar mai ales timp si bani. Cu AquaSafe reglez consumul de apa, iar cu EcoWash economisesc 80% din energie, deja isi merita toti banii o astfel de masina. Pe termen lung se va simti ceva in plus la bugetul familiei.

  00
 23. Noile electrocasnice Arctic cu tehnologia TET- tehnologie de economisire pe termen- au o serie de functii si caracteristici performante: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, care te ajuta sa obtii ceea iti ce doresti: sa te bucuri de o mai buna calitate a vietii si de un confort sporit si in acelasi timp sa realizezi o importanta economie de energie, timp si bani.

  00
 24. Mie îmi place funcția TET “Economic 20°””, destinată rufelor puțin murdare (purtate o dată, să zicem) și care nu necesită temperatură înaltă de spălare. Încălzirea apei într-o mașină de spălat costă destul de mult (vreo 1-2 lei pe spălare), iar această funcție reduce factura lunară.

  00
 25. NOU
  #25

  AquaSafe, EcoWash, Economic 20°- sunt cateva dintre functiile care te ajuta sa economisesi energie, apa si timp.

  00
 26. Ma declar incantata de toate functiile TET , dar, in mod deosebit, imi place functia EcoWash ca pot spala si cu apa rece articolele care nu necesita spalare cu apa calda, la masina mea de spalat temperatura apei se seteaza automat in fuctie de programul selectat si nu am nici unul care sa foloseasca apa rece, as face o mare economie la energie in acest fel. De asemenea , functia amanare pornire ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore ceea ce pentru mine ar fi ideal sa nu ma mai trezesc cu noaptea in cap :D sa pornesc masina de spalat ca rufele sa fie gata de intins inainte sa plec la serviciu, ar fi o economie de timp pentru mine si ceva timp de odihna in plus fara stres.

  00
 27. Folosind orice combinatie dintre programele speciale ale masinilor Arctic: Ecodose, Aquasafe, Ecowash, Economic20, express 14min…etc

  00
 28. Ideal pentru cei care locuiesc singuri si le e greu sa stranga multe rufe odata: programul Express 14 minute. In plus, este economic si rapid. Daca activezi si functia TET AquaSafe, se reduce chiar si consumul de apa.

  00
 29. NOU
  #29

  E foarte usor. Tot ce trebuie sa faci e sa te folosesti de functiile speciale pe care le are masina. De exemplu, poti economisi apa la fiecare utilizare a masinii cu ajutorul functiei AquaSafe. Iar daca vrei sa nu mai cheltui atatia bani cu detergentul, poti folosi functia EcoDose.

  00
 30. NOU
  #30

  Se poate economisi timp, apa si energie utilizandu-se tehnologia TET, express 14 minute, care este cel mai scurt program de spalare de pe piata. Se pot spala cantitati mici de articole din bumbac, cu un grad redus de murdarie intr-un timp record.

  00
 31. Mie imi place functia TET “Eco Dose” deoarece la masina mea de spalat nu prea reusesc sa folosesc cantitatea optima de detergent (sau pun prea mult sau prea putin). Cu aceasta functie scap de grija dozarii detergentului si economisesc bani si detergent.

  00
 32. Radu, nu e vorba de EcoWash – optiunea de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gama TET, care reduce cu pana la 80% energia consumata pentru spalare? Combinata cu functia “Amanare spalare”, care porneste masina in intervalul orar dorit, pentru a beneficia de tarifele energetice mici (de noapte, sa zicem), reduce considerabil factura lunara la energie.

  00
 33. Daca își face treaba bine și spala cum trebuie și cu apa rece, Ecowash mi se pare cea mai importanta

  00
 34. Eu pot spune ca imi place functia “Express 14 Minute”, prin care faci o economie incredibila atat de timp, cat si de energie. Masina de spalat nu consuma foarte mult curent electric, dar pe langa asta, poti avea unele rufe spalate in timp record. Pana ti-ai facut dus, hainele sunt deja spalate.

  Pe langa aceasta, functia “EcoWash” este foarte interesanta pentru ca foloseste apa rece, factura lunara va scadea, poate nu considerabil, dar in timp se va vedea diferenta. Pana la urma, daca esti atent la tot ce cumperi si incerci sa fii cat mai eco, vei reusi sa mai atenuezi cheltuielile de la sfarsit de luna.

  00
 35. Prin functia Ecodose masina de spalat consuma detergent lichid exact cat este nevoie pentru programul selectat. Astfel se face economie de detergent, apa evacuata are o cantitate redusa de substante chimice si rufele nu au pete de detergent dupa clatire (spre deosebire de hainele spalate cu detergent praf).

  00
 36. NOU
  #36

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

  Functia EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poati sa faci economie de energie de pana la 80%!

  Functia Express 14 minute reprezinta cel mai scurt program de spalare de pe piata! Asa poti sa economisesti timp pretios.

  Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele functii ale noilor electrocasnice Arctic cu tehnologia TET.

  00
 37. NOU
  #37

  Daca vrem sa spalam rufe de bumbac cu un grad redus de murdarie , alegem programul Economic 20 grade, astfel putem economisi energie, apa, dar si timp. Mai putem face economie la energie, utilizand functia EcoWash care are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %. Datorita functiei AquaSafe se optimizeaza consumul de apa. Totul este sa detinem o masina de spalat Arctic TET, iar economia de energie, apa si timp vine de la sine.

  00
 38. A spala decent niste rufe nu reprezinta un lux. Daca jungem sa facem economie la cat incalzeste masina de spalat apa inseamna ca suntem prea saraci pentru a trai.

  00
 39. NOU
  #39

  Am invatat ca este o investitie sa imi achzitionez astfel de aparate electrocasnice caci de fapt econimisec bani si pe termen lung chiar mai multi prin consum scazut de energie, apa, timp.
  Hmmm dar cel mai tare imi place functia de spalare rapida -expres, sa pot in 15 min sa am curata bluza preferata pt iesirea de seara!!
  AquaSafe (sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa…uff tare bine mi-ar prinde caci am o asociatie de proprietari care nu este de accord cu intalarea apometrelor.
  Ti-am spus ca mi s-a stricat masina si as fi cea mai fericita daca o castig, nu de alta dar nu vreau sa renunt la bugetul de vacanta :(

  00
 40. Poti economisi energie, apa si chiar timp folosind urmatoarele functii ale masinii de spalat Arctic TET:
  -EcoDose – este un dispozitiv al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida;
  -AquaSafe – este o optiune de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa;
  -EcoWash – este o optiune de spalat cu apa rece pentru majoritatea programelor care ne ajuta sa facem economie cu pana la 80% la energie.

  00
 41. Tehnologia AquaSafe – economisim apa, EcoWash – economisim energie, spaland cu apa rece si cu programele scurte, Express 14 minute si Economic 20, economisim timp,energie electrica si apa.

  00
 42. EcoDose, AquaSafe și EcoWash sunt doar câteva din funcțiile mașinilor de spălat cu simbolul
  TET care aduc cel mai mare avantaj practic:
  economisirea. EcoDose
  Mașinile de spălat TET vin cu un dispozitiv special care te
  ajută să folosești cantitatea optimă de detergent
  lichid, la fiecare spălare. Astfel, vei economisi
  detergent lichid și, în final, bani.
  AquaSafe
  Economisești apă la fiecare utilizare a mașinii
  de spălat, datorită funcției AquaSafe, un sistem
  special care reglează automat consumul și
  controlează excesul de apă.
  EcoWash
  Poți să faci economie de până la 80%! EcoWash
  este o opțiune de spălare cu apă rece, disponibilă
  pentru majoritatea programelor noilor mașini de
  spălat cu simbolul TET.
  Express 14 minute
  Cel mai scurt program de spălare de pe piață!
  Este recomandat pentru spălarea unei cantități
  mici de articole din bumbac, cu un grad redus de
  murdărie, într-un timp record.
  Economic 20°
  Economisești energie, apă și timp și în același
  timp protejezi mediul. Programul este destinat
  pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
  (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  00
 43. NOU
  #43

  Cu masina de spalat Arctic TET putem economisi energie pentru ca are incorporata functia EcoWash – optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor din gama TET, optimizarea consumului de apa cu ajutorul functiei Aqua Safe – sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa, iar utilizarea eficienta a timpului se face cu ajutorul functiei Afisare timp spalare ramas care permite vizualiarea timpului de spalare ramas pe parcursul functionarii programelor.

  00
 44. NOU
  #44

  Cu masina de spalat Arctic TET putem economisi:
  ENERGIE pentru ca are incorporata functia EcoWash – optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor din gama TET,
  APA – optimizarea consumului de apa cu ajutorul functiei Aqua Safe – sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa,
  TIMP- utilizarea eficienta a timpului se face cu ajutorul functiei Afisare timp spalare ramas care permite vizualiarea timpului de spalare ramas pe parcursul functionarii programelor.

  00
 45. De cele mai multe ori spalatul rufelor folosite, insa nu foarte murdare, inseamna de fapt o reimprospatare.

  Nu este nevoie de zeci de minute de inmuiere, prespalasre si nici termperaturi ridicare. In slujba economiei de timp, resurse si energie, gama de masini de spalat Arctic TET vine cu o serie de inovatii care fac viata mai usoara: sistemul EcoWash de spalare in apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor ; programul ultrarapid de spalare Express 14 minute sau functia AquaSafe de reglaj automat al consumului de apa si controlul excesului de apa.

  Acestea sunt numai o parte din avantajele utilizarii gamei de masini de spalat Arctic TET.

  00
 46. NOU
  #46

  EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt doar cateva dintre functiile care ne ajuta sa economisim energie, apa si timp. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la calitate, rezultate de spalare fiind chiar mai performante.
  Functia mea preferata este AquaSafe, acesta regleaza automat consumul de apa si controleaza excesul de apa.

  00
 47. NOU
  #47

  Folosind functiile EcoDose, AquaSafe si EcoWash

  00
 48. NOU
  #48

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Functia EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
  Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  00
 49. NOU
  #49

  Prin functiile moderne pe care ti le ofera, produsele cu simbolul TET iti aduc extra beneficii concrete: economie de energie si apa, rezultate de spalare performante, economie de timp si bani. Toate acestea fara a pierde nimic din siguranta si confortul pe care ti le doresti.Prin urmare, ori de cate ori vei folosi un produs Arctic cu tehnologia TET, vei descoperi atat o serie de functii si caracteristi noi, cu o multime de optiuni cat si un mare avantaj practic: economie de bani.
  Foloseste eficient detergentul lichid cu Masinile de spalat TET ce vin cu un dispozitiv special care te ajuta sa folosesti cantitatea optima de detergent lichid, la fiecare spalare. Astfel, vei economisi detergent lichid si in final bani.
  Economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat datorita functiei AquaSafe, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
  Poti sa faci economie de pana la 80% cu EcoWash care este o optiune de spalare cu apa rece, disponilbila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.
  Cel mai scurt program de spalare de pe piata ce este recomandat pentru spalarea unei cantitati mici de articole din bumbac, cu un grad redus de murdarie, intr-un timp record de 14 minute.
  Economisesti energie, apa si timp si in acelasi timp protejezi mediul cu programul special destinat pentru spalarea rapida a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdarie. Economisesti 20 grade.
  Folosind masina de spalat Arctic TET economisesti energie, apa , timp si in acelasi timp protejam mediul inconjurator .

  00
 50. Putem sa facem economie la consumul de energie de pana la 80% daca folosim functia EcoWash care un program cu apa rece la masina de spalat, iar daca folosim funcţia EcoDose putem economisi detergentul, cu funcţia AquaSafe se economiseste apa,iar cu functia Express in 14 minute putem sa economisim nu numai energia, apa, dar si timpul!
  Daca ne gandim bine toate aceste functii ne ajuta enorm la economisirea energiei, apei, detergentului, a timpului si nu in ultimul rand a banilor!

  00
 51. NOU
  #51

  Noile masini de spalat Arctic TET au functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash sau Express. Acestea, impreuna cu un detergent bun (si mai toate brand-urile mari au acum detergenti buni) te ajuta sa faci economie la portofel in primul rand, pt ca speli cu apa rece (e mai ieftina ca cea calda) si nu mai folsesti detergent cu sacul (e suficient o masura sau chiar mai putin in functie de cantitatea de rufe) si folosind aceste functii amintite mai sus, economisesti si curent electric. DECI ECONOMIE PE TOATA LINIA si prietenosi cu mediul!!

  00
 52. Ai de plm. Demult n-am mai văzut atâţia papagali pe aici. Unii nici nu s-au obosit să reformateze textul luat cu copy/ponta. Probabil şi formatul concursului este prea neinspirat pentru a permite comentarii mai interesante.

  Apropo, dacă tot sunt cu ochii pe aici, poate ne răspund amicii tăi electronomi de la Arctic de ce nu se mai aude nimic de tehnologiile de spălare fără detergenţi? Sau pe ei nu-i interesează decât economia de apă?

  00
 53. Masina de spalat Arctic TET ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.
  Putem economisi apa la fiecare ulitilizare a masinei de spalat datorita functiei “AquaSafe”, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

  00
 54. Masinile de spalat,Arctic TET, ne ajuta sa economisim apa,energie electrica si timp, cu mai multe functii, printre care si spalare rapida “Express 14 minute”.

  00
 55. Masinile de spalat Arctic TET au o serie de functii care ne ajuta sa economisim apa, timp si energie. Functia EcoDose determina folosirea eficienta a detergentului lichid, AquaSafe regleaza automat consumul de apa controland excesul iar EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.

  00
 56. NOU
  #56

  Ecosnomisire de energie cu functia EcoWash: optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET rezulta o economie de pana la 80% la energie.
  Economisire de apa cu functia AquaSafe: sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
  Economisire timp cu cel mai scurt program de spalare de pe piata: Express 14 minute.

  00
 57. NOU
  #57

  Cu masina de spalat Arctic TET putem economisi:
  ENERGIE pentru ca are incorporata functia EcoWash – optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor din gama TET,
  APA – optimizarea consumului de apa cu ajutorul functiei Aqua Safe – sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa,
  TIMP- utilizarea eficienta a timpului se face cu ajutorul functiei Afisare timp spalare ramas care permite vizualiarea timpului de spalare ramas pe parcursul functionarii programelor.

  00
 58. NOU
  #58

  Cu ajutorul functiilor EcoDose, AquaSafe, EcoWash sau Express economisim energie, timp si apa. Energie pentru ca are incorporata functia EcoWash – optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor din gama TET,
  Apa – optimizarea consumului de apa cu ajutorul functiei Aqua Safe – sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa,
  Timp- utilizarea eficienta a timpului se face cu ajutorul functiei Afisare timp spalare ramas care permite vizualiarea timpului de spalare ramas pe parcursul functionarii programelor.

  00
 59. NOU
  #59

  Masinile de spalat Arctic cu tehnologia TET au o serie de functii si caracteristici performante cu ajutorul carora se poate obtine:

  Optimizarea consumului de APA si siguranta in utilizare, cu functia AquaSafe – care regleaza automat consumul de APA si are control asupra excesului de apa.

  Economie de pana la 80% la ENERGIE, daca alegem functia EcoWash pentru ca este optiunea de spalare cu apa rece.

  Cu functia AMANARE PORNIRE se ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita. Din nou ai economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al TARIFULUI ENERGIEI ELECTRICE (tarif noapte, tarif weekend).

  Pentru utilizarea eficienta a TIMPULUI se poate opta pentru functia AFISARE TIMP SPALARE RAMAS ce permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat.

  00
 60. NOU
  #60

  -Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  -EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
  -Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Imbinand toate cele trei avantaje (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  00
 61. NOU
  #61

  Folosind functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash sau Express economisim energie, timp si apa. Energie pentru ca are incorporata functia EcoWash – optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor din gama TET,
  Apa – optimizarea consumului de apa cu ajutorul functiei Aqua Safe – sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa,
  Timp- utilizarea eficienta a timpului se face cu ajutorul functiei Afisare timp spalare ramas care permite vizualiarea timpului de spalare ramas pe parcursul functionarii programelor.

  00
 62. NOU
  #62

  Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat. Datorită funcţiilor moderne EcoDose, AquaSafe şi EcoWash, economisirea devine un lucru „inevitabil”.
  Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Poti sa faci economie de pana la 80% cu EcoWash care este o optiune de spalare cu apa rece, disponilbila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.

  00
 63. “EcoWash” este doar una dintre functiile moderne ale masinei de spalat Arctic TET care ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.

  Se poate economisi energie, apa si timp datorita programului Economic 20*, care este destinat spalarii rapide a rufelor de bumbac putin murdare.

  “Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare de pe piata, ne ajuta sa economisim timp pretios si energie.

  00
 64. NOU
  #64

  Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat. Datorită funcţiilor moderne EcoDose, AquaSafe şi EcoWash, economisirea devine un lucru „inevitabil”.
  ● Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci şi bani.
  ● Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  ● EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie de până la 80%.
  În concluzie, prin intermediul acestor maşini de spălat cu simbolul TET se economisesc energie, apă şi timp, dar este protejat şi mediul înconjurător.

  00
 65. Poți economisi energie, apă și chiar timp cu mașinile de spălat Arctic TET
  folosind functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash

  00
 66. NOU
  #66

  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
  Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul

  00
 67. NOU
  #67

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Functia EcoWash are ca principal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
  Imbinand toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  00
 68. Poti economisi energie, apa si timp cu masinile de spalat Arctic TET, folosind programele:

  – AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa
  – EcoWash- economie de energie pana la 80% la spalarea cu apa rece
  – Express 14 minute – cel mai mic program de spalare
  – Economic 20 – economisire energie, apa, timp

  00
 69. NOU
  #69

  Asa cum ne-a obisnuit de ani buni Arctic creeaza produse electrocasnice de calitate, moderne, ergonomice si accesibile . Masinile de spalat Arctic cu tehnologiaTET au o serie de functii si caracteristici performante dintre care amintim:
  -Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  -EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
  -Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.

  00
 70. NOU
  #70

  Folosind functiile EcoDose, AquaSafe si EcoWash.

  00
 71. NOU
  #71

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Functia EcoWash are ca principal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
  Imbinand toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  00
 72. NOU
  #72

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia EcoWash te ajuta sa faci economie de energie, prin optiunea de spalare cu apa rece.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare, special pentru spalarea unei cantitati reduse de bumbac, cu un grad redus de murdarie.
  Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
  (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  00
 73. NOU
  #73

  Poti economisi energie, apa si timp cu masinile de spalat Arctic TET, folosind programele: AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa, EcoWash- economie de energie pana la 80% la spalarea cu apa rece, Express 14 minute – cel mai mic program de spalare,
  Economic 20 – economisire energie, apa, timp

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.