EditDNS migrează la DynDNS

destroyingMi-a venit pe mail o notificare prin care sunt somat să mut domeniile da editdns la dyndns până pe 31 august, pentru că editdns s-a vândut acum ceva vreme. Pe la jumătatea mutării văd chestii de genul 29,95$ pe an per domeniu, în timp ce la editdns plăteam gen 5 dolari pe lună pentru domenii nelimitate.

Aşa că in weekend s-ar putea să nu puteţi accesa unele domenii hostate la mine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Profit de ocazie in ati spune sau a-ti aminti daca stii deja, ca ai o mazga in zona zoso.ro. Ai pus server autoritar de zona (SOA) ns0.us.editdns.net iar nameservere ns1, ns2, ns3, ns4, ns5 bule.org. Probabil faci modificari pe editdns si ns0.us.editdns.net notifica bulele, dar ns0.us.editdns.net nu l-ai trecut ca si nameserver. Un server autoritar insa raspunde la interogari ca si un nameserver declarat, dar cum nu este declarat, pentru interogari recursive o sa intre intr-o bucla recursiva. De asta iti si merge prost zona pentru interogari recursive. Mie la servici, daca cacheul resolver-ului de pe calculator a expirat, dureaza mult pana iti rezolva numele (la servici DNS serverul imi ofera raspunsuri recursiv). Pe DNS-ul google, ala cu 8.8.8.8 este ok, ca este nerecursiv, si probabil majoritatea providerile sunt pe nerecursiv.
  Eu in locul tau as declara SOA pe ns1.bule.org si acolo as face modificarile sau, macar, as declara si ns0.us.editdns.net la ROTLD.

  00
 2. Muta domeniile la https://www.moniker.com/ eu acolo le am si sunt super happy. Sunt in primii 5 in lume la nr. de domenii vandute. Poti sa le muti si la GoDaddy cica sunt super si ei, eu nu i-am incercat…

  00
 3. DNS-ul e de obicei inclus in serviciul de hosting, n-ai niciun avantaj sa-l pui separat (poate doar dnsmadeeasy merita, dar am inteles ca nici la ei nu merge failover-ul asa cum trebuie).

  00
 4. o alternativa e pointhq.com

  00
 5. afraid.org nu sunt ok ?

  00
 6. NOU
  #8

  ZoneEdit e bunicel. Pret fix per domeniu, o singura data..

  00
 7. Cum pot face si eu ca am DNS free prin afraid.org dar ca sa nu mai platesc host dar nu am http://.Doar www Ma poate ajuta cineva ca nu prea stiu…am setat nameserverele si apoi nush cum sa fac si http://. :)

  00
 8. Zoso imi raspunzi si mie daca esti baiat cu buca

  00
 9. nu ştiu bre, nu folosesc afraid.org.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.