Dumnezo lucrează subtil

I-a lasat pe supuşi să se agite vreo doua zile cu propunerea de impozitare a bisericii si apoi le-a dat un weekend cu accidente auto, batai de frati de presedinte, consuli propusi la misto si alte evenimente importante. Si acestia au uitat de biserica si impozitare. Sau, ma rog, s-au prefacut ca uita, ca sa ajunga in rai si sa poata scuipa alka cu ingerii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Ar fi interesant ca in cele din urma si biserica sa plateasca 16% impozit pe profit, va urma legalizarea prostitutiei, legalizarea drogurilor usoare si Dumnezeu mai stie ce…asa spera ei ca va iesi Romania din criza.

  00
 2. Dumnezeu sau Zeus? :))

  00
 3. Josnic, chiar si pentru tine. Eu nu cunosc niciun inginer semintar/cocalar. Si niciunul dintre inginerii pe care ii cunosc nu cunoaste la randul lui vreun astfel de specimen.

  00
 4. Neah!
  Dumnezo nu culca-te!

  00
 5. Vlad, ingeri, ingineri… tot pe acolo, nu?
  Deci eu sunt inger sau inginer?
  E adevarat ca nu-s semintar, sunt fisticar, da’ la mine in casa.

  00
 6. Iar vorbeşti aiurea, iar se supără dumnezo pe tine… Uite, par example, Daniel (să fie oare securistul cel mare şi sfînt?) crede că dacă sînt ilegale drogurile şi prostituţia ele nu există. Hai să ne rîdem! Dar el nu vede că droguri există, curve există, numai impozit la biserică nu există. Nici Daniel (sau hai să-i zicem Daniil că-i mai de biserică, aşa) nu înţelege că impozitarea tuturor curvelor nu va scoate ţara din impas ci ne va mîntui financiar, adică om avea din ce să plătim şi noi pensiile, şomajul, medici, profesori…

  00
 7. NOU
  #8

  God, it’s me..Seby. If i kill Base’ do I get a discount on the ticket to Heavean ? 😀 ..just asking you know 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube