TopBlogZosoblack

Dragi prieteni din Cartierul Militari

Va multumim ca ati raspuns solicitarilor noastre referitoare la utilizarea serviciului Fiber Link, furnizat de catre RCS & RDS. Astfel, peste 80% dintre fostii abonati C-ZONE din cartierul Militari se bucura deja de avantajele unui raport pret-calitate excelent inclus in aceasta oferta.

In aceste conditii, va anuntam ca, incepand cu data de 1 Decembrie 2006, C-ZONE va sista furnizarea serviciilor sale in cartierul Militari. Pentru a putea beneficia de avantajele serviciului prezentat mai sus, va asteptam la Casieria Militari pentru preschimbarea contractelor.

Cu prietenie,
Echipele C-ZONE / Fiber Link

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. lol
  Deci practic te dai jos din Ferrari sau maibac si te urci in “caroserie de Dacie”(aka lastun)? That’s not nice.Ce net n-o sa mai fie pe acolo… :(

  00
 2. mda…adica e deja acest net fabulos de la rds de imi vine sa il arunc pe geam…ma chinui sa deschid o pagina de torrente cate 5 minute pe rand…pe principiul sa moara si capra vecinului, sper sa o pateasca si crangasiul si drumul taberei si rahova sau unde mai are c-zone…macar sa suferim toti impreuna

  00
 3. merge la fel pe intern
  pe extern e viteza dubla
  asa ca nu va mai plangeti ca muierile

  00
 4. eu am mers de la inceput pe mana RDSului…adica pe Dacie/Lastun, acum pe fibra merge mai bine…

  00
 5. Urmeaza “prietenii” RDS-ului din Rahova & Ferentari (aia care inca mai fura curent..:) ). De cateva zile nu mai pridideste femeia de servici (aka floor manager)cu adunatul flutrasilor de la “c-zone” care ne ofera ce nici cu mintea nu gandeam…oricum…jalnica politica de extindere a rds-ului. multa muitzaaa….

  00
 6. Obisnuiti-va cu ideea. Viitorul fimulitelor de cartier gen Infogate este sumbru.

  00
 7. mda, globalizarea ne manaca

  00
 8. Pe cuvantul meu daca va inteleg. Eu am internet de la RDS din vara lui 2003 si sunt foarte multumit de cum merge. De vreo 4-5 luni am FiberLink si, exceptand vreo ora-doua dupa trecerea de la CableLink, n-am avut absolut nici o problema cu internetul sau cu telefonia. Pe de alta parte, un prieten de-al meu care are C-Zone vara trecuta injura de mama focului ca timp de doua saptamani abia a pupat internet.

  Sunt perfect constient ca felul in care merge internetul depinde de infrastructura. Stiu pe cineva mai de la periferia Bucurestiului care a avut probleme la net ca nu-stiu-ce nod era belit si are tot de la RDS. Dar oferindu-se net pe baza infrastructurii de la C-Zone, presupun ca lucrurile ar trebui sa mearga la fel de bine.

  Cat despre trackere de torrente, si eu am stat sa mi se deschida site-ul vreo 30-40 de secunde, dar torrenturile imi mergeau cu 4-5 MB/s. Faptul ca se incarca greu site-ul e posibil sa fie si datorita serverului, you know.

  00
 9. un mare rahat cu erdieeshul lu peste. care merge ce e drept mia bine pe extern in unele cazuri insa pe intern e vesnica pomenire. nu se apropie nici macar de jumatate la viteza cat prindeam cu czone.

  00
 10. Ce e aia intern, mane? Ai cablu intestinal?
  Ideea de metropolitan e o mica basina romaneasca sortita disparitiei. Cat platesti atat vei avea, nici un kilo in plus pentru ca, vezi nene, e metro.
  Ai impresia ca infrastructura metropolitana nu costa?

  00
 11. Pai tocmai ca, costa: intre 150-300 euro pe client :D

  00
 12. Oricum RDS e dat peste cap in momentul de fatza, tot “sistemul” lor de dat peste cap si de aici vitezele incredibile care le au unii. Bucurati-va cat mai puteti de momentele astea pentru ca nu se stie cand veti mai vedea asa ceva.>:)

  00
 13. Inainte de “monopolizarea” din Militari aveam 480-500 kbps pe extern, acu’ sta fix pe 182 kbps asha ca astia care lucratzi la rds lasatzi ciocu mic…ca daca va ia careva d-afara va cautatzi totzi servici de “copetentzi” ce-s’tezti…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.