două rapide din blogosferă

1. Cum obtii usor linkuri? Devii blogger cunoscut, apoi citesti mailurile cu link exchange. Esti de acord cu toti, dar nu le pui link. Unii ti-l sterg dupa 2-3 zile, unii nu.

2. Misterele limbii romane. Vorbim despre un nou digg-clone.

In blogosfera avem bligg.ro (Bobby Voicu) ca fiind principalul contracanditat.

In principiu, un proiect vechi nu are cum sa fie contracandidatul unui proiect nou. Ci viceversa. E o chestie atat de logica, cat si de bun simt. Cand esti primul, nu iti faci campanie pentru a ajunge numarul unu, pentru ca deja esti…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. buna prima idee :))
  glumesc desigur

  00
 2. Banuiesc ca e vorba de problogger.ro. Curios cine a zis minunatia, mai stii, poate trebuie sa imi fie frica de eventuala concurenta. 😛

  00
 3. NOU
  #3

  Nasol, tocmai ma gandeam sa iti scriu un mail in care sa iti solicit un kink exchange. S-a dus pe pluta varianta asta. :lol JK.
  Acum te sterg toti si te ia Cabral in zelist, sa vezi! 😀

  00
 4. @Eugen: coa, tre sa muncesti mai mult daca vrei sa ajungi numarul 1. asta trebuie sa retii.

 5. Eu sunt multumit. Ce ma impiedica sa imi inscriu un articol si pe Bligg si pe Problogger ? Imi este mai bine din punct de vedere SEO. Nu cred ca are rosts a vb (sa ne certam) pe locul 1 .

  Il cunosc pe Ovidiu Daramus si nu e genul care sa faca o mizerie. Eu chiar sprijin problogger ca fiind un proiect indraznet al unui blogger minor. (a se vedea comunitatea blog18)

  00
 6. Nici unul dintre cele doua nu este ce ar dori sa fie: social media. Sunt doar niste metode de link-building. Asa ca amandoua sunt la acelasi nivel.

  00
 7. A doua afirmatie imi apartine. Cand esti numarul unu, si ai oponenti pe zona ta, iti faci campanie de branding pentru a te diferentia si a ramane sus 🙂 Daca peste cateva luni (ipotetic vorbind) problogger depaseste bligg.ro?

  Pentru tine vom folosi termenul concurent in afirmatia de mai sus, ghini asa? 🙂

  00
 8. mda, vad ca toata lumea se inghesuie acum sa faca ceva pe tema asta, adica sa puna suport (vorba vine) pentru bloggeri, si acestia sa isi promoveze posturile. pai de mult exista in onlineul .ro asa ceva, dar daca esti mai VIP, atunci ai sanse mai mari de reusita (nu ca noi).

  00
 9. eu nu inteleg socialele astea de pe punct ro. Toate sunt facute fara viitor, fara un scop precis… Sunt doar locul unde vin SEO spammerii cu blog si-si arunca un link moka catre un articol de toata jena. Nu sunt vizitatori fara legatura cu blogurile care sa citeasca articolele submitate ci doar alti bloggerii care vin doar sa-si lase linkul si pleaca. Traffic nema, viitor nema… doar o galateata de linkuri outbound aruncate de cine stie ce bloggeri de 2 lei catre tot felul de articole de toata jena.

  00
 10. Ceea mi se ciudat e faptul ca ai luat de bun un comentariu, omitand raspunsul meu la acel articol, sau comunicatul de presa oficial. Nicaieri, niciunde, nu am afirmat si nu vom afirma ca suntem, sau vom fi contracandidatii bligg. Problogger.ro si blogoree.ro sunt doua chestii total diferite. In timp ce primul incearca sa promoveze doar articolele tehnice, tuturialele, sfaturile si trucurile unui „pro”, celalalt promoveaza toate tipurile de articole, daca acestea sunt corecte din punct de vedere lingvistic si trateaza o tema de bun simt. Cel putin asta e opinia mea in ceea ce-l priveste. Gresesc, Eugen?

  00
 11. Problogger nu concurează cu Blogoree. Are nişa lui. E aşa greu de observat?

  00
 12. NOU
  #12

  Mi se pare ciudat ca ai luat de buna o simpla reactie, ignorand raspunsul meu la acelasi articol sau datele din comunicatul de presa. De fapt problogger nu e concurentul bligg, la fel cum bligg nu e concurentul problogger. Sunt doua chestii diferite.
  Gresesc, Eugen?

  00
 13. @Nosfer: Asta inseamna ca orice a propus acolo un articol e un wannabe seo spammer? Vezi ca aveai si tu cateva articole.

  @Dărămuş Ovidiu: Relax, Ovidiu, stii care e pozitia mea fata de problogger.ro. De ce naiba ai nevoie de clarificari in public?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube