Două din online: Vlad Odangiu și Doru Pelivan

Nu știu cine e băiatul ăsta, dar mi-a plăcut schema asta: acum două luni mi-am pus în cap să imi iau mașina asta, uite cum, dar stai să-ți explic de fapt de ce mi-am luat-o și uiți că nu ți-am spus de ce.

Doru Pelivan e iar pe treabă. În cadrul unei lungi diatribe, omul zice „să vă informați”. Da, Doru, bună idee, dar ai idee cum te informezi în cazul în care țeparii au obiceiul să-și ascundă urmele și să scoată articolele neplăcute din google? În cazurile astea, cum te mai informezi? Plus, oamenii care tac mâlc când iau o țeapă, cum e cazul tău, care n-ai zis nimic de Donca decât după ce l-au arestat, că știi cum e, nu vrei să vorbești de rău pe cineva, că nu e frumos.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

44 comentarii

 1. „Nu mă puteam duce la un client cu un fiat punto sau pe jos”. Când o să scăpăm de mentalitatea asta, atunci o să știm că am ajuns în rândul lumii bune.

  Comentariu apreciat.2638
  • Copchii astia vorbesc si ei din ce au vazut prin serialele turcesti. In realitate daca nu vinzi tigai la porti, nu iti vede nici naiba mustangu in parcare.

   Comentariu apreciat.1554
  • cu 3 de i, pardon

   Comentariu apreciat.364
  • Eu iti garantez ca genul de „clienti” pe care ii prostesc astia se uita fix la asta, pentru simplul motiv ca nu ii duce capul sa se uite la altceva.

   Comentariu apreciat.1171
  • „In ceea ce facem noi conteaza foarte mult aparentele” QED

   Comentariu apreciat.851
  • Nu e musai de mentalitate.
   Ca fost posesor de Fiat Punto- 2013 actualmente de Corola 2021 (luata la indemnul lui don’ Vali), iti pot confirma ca te poti duce la client si in Punto, dar PUȚI.
   Nu a prost, ci a transpirație.

   Javra aia de AC se fute, se perforeaza, nu stiu ce are dar bine nu e. Poti sa te duci la client si in slip de Borat, dar mna…

   Comentariu apreciat.6412
  • asta e, afacerile se fac pe aparențe. de aia doru și-a luat lambo, de aia donca și-a luat lambo. oamenii înțeleg că asta e măsura succesului.

  • @razvan – mentalitatea de care spui tu ca trebuie sa scapam este totusi corecta, doar ca vine din alt film/univers.

   In special in relatiile economice unde inevitabil discutia este despre pret si daca omul din fata ta este bine imbracat, are o masina scumpa, vorbeste elegant si sigur pe el o sa ajungi mult mai usor la concluzia ca stie ce face/spune si ca isi permite sa plece daca nu semnezi contractul pe cand daca vine imbracat asa si asa, cu un logan vechi o sa simti mai iute ca poti discuta despre pret si sa tragi in jos de el.

   In plus, uita-te si tu pe net cati barbati discuta si se uita la masini si spune-mi ca nu face nici o diferenta acea masina, ca un barbat se uita exact la fel la alt barbat pe sosea care este in Logan ca la unul care este intr-un BMW, Audi sau Volvo.

   Indecis. Tu ce zici?3329
  • Ce clienti are patroni de sifonarii?

   98
  • Că o recunoaștem sau nu, investiția în imaginea proprie aduce avantaje. Oamenii funcționează cu stereotipuri, nu putem schimba asta. Mașina poate ține de imagine Intr-un anumit domeniu, in altul e important sa îți pui dinții, in altul să fii îmbrăcat într-un anume fel și tot așa.

   Comentariu apreciat.383
  • Acum mulți ani, aveam de mers la client Luni, mașina murdara (una bunicică, nouă). Duminică zic să o spăl ca era plină de praf bucureștean, din neatenție am atins-o de un fier in spălătorie, ușa dreapta spate si aripă, 2000 de lei vopsitul ca era vopsea de fițe. Probleme si cu contabilitatea ca masina fusese accidentată duminica si teoretic nu era nimic in interesul firmei in ziua aia, deși o spălăm pentru luni la 8 dimineață. Cand aud de prejudecăți din astea imi creste tensiune din cauza „traumelor”, mai bine mergeam cu mașina jegoasă.

   Indecis. Tu ce zici?1515
  • Neaparat sa i se arate clientului actele masinii si modul cum a fost platita. Sa nu cumva sa fie inchiriata sau imprumutata. Sa vada clientul „valuarea”

   122
 2. noul motto mioritic adaptat e: what happens online, stay’s online :)

  Indecis. Tu ce zici?2912
 3. Mi-as dori sa fiu un miliardar excentric, sa conduc doar Fiat Punto.

  Comentariu apreciat.982
  • Eu il stiu din vedere pe un nene, patron de ceva pensiuni (care chiar merg bine) din zona de la mine care se plimba cu Volvo 240 fabricat prin prin anii ’80. Bazat moșu’.

   Comentariu apreciat.551
  • un mercedes w124 nu face rău. să se uite lumea cu milă la tine că nu ai avut bani de mai mult, iar cunoscătorii să bălească.

  • Tatăl unui prieten are un renault alliance din 84. Oamenii sunt milionari încă din 94-96 când era nebunia cu specula din Turcia. Acum au un lanț de magazine, un service și un restaurant care este mai tot timpul ful. Oamenii nu simt să epateze sau să arate cuiva că sunt oameni de succes. Dar pe lângă asta sunt de un bun-simț greu de găsit azi. În toți anii ăștia lăcomia nu le-a luat capul.
   Prima noastră mașină a fost o dacie 1310 și a mea un fiat punto 2 din 2003, ambele noi. Peste ani merg cu un focus din 2019 și nu simt nevoia să îmi iau lambo sau seria 7. Contează mai mult educația și modul în care te raportezi la mizeria din zilele noastre. Un copil care nu are un set de valori sigur și inevitabil va ajunge să bălească la Dorian, Donca și mai știu eu care om de ăsta „bogat” care trăiește din bogăția afișată. Asta ar trebui învățați copiii. Un lambo nu te face mai respectabil, mai inteligent și nici nu îți ține de foame. Mult mai importante sunt alte valori (educație, bun-simț, modestie…).

   Comentariu apreciat.806
 4. Chiar sunt curios ce preferați. O viață cinstită dar modestă sau una doar aparent îndestulată dar cu sacrificii mari?
  Tot timpul îmi vine să râd când îi văd pe unii cum îți explică cum ajungi bogat, cum trebuie să ai mașini pentru bogați, cum ajungi urma succesului…
  Din experiența mea vă spun că cei care sunt bogați nu fac broșuri și după aia se roagă să le cumperi pentru a ajunge bogat, nu au mașini vechi de lux, nu poartă haine „de firmă” cu inscripții tot corpul. Cu cât duci o viață mai bună și îndestulată îți dorești să fi invizibil, îți alegi cu atenție prietenii și nu îți bați joc de banii tăi aruncându-i pe lucruri de care nu ai nevoie (lucruri presate în față de plasatorii de produse). Țineți minte asta și notați-vă că viața nu înseamnă numai bani și impresionarea altora. Lucrurile foarte scumpe sunt făcute pentru săraci, chiar și spiritual.

  Comentariu apreciat.1486
  • This!

   125
  • Nu stiu ce zici tu acolo da am impresia ca vrei sa ne dai virusul sarakiei!

   Comentariu apreciat.577
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 1358
  • @Bigbear M-am referit la două clase de oameni, jnapani și oameni de bun-simț. Dacă tu ai înțeles că eu îmi justific sărăcia… este ok.

   Comentariu apreciat.344
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 533
  • Nu o faci pentru că nu îți trebuie. Scopul tău nu a fost să cheltui banii. Oamenii care fac banii ăia în mod cinstit, plecând de jos, nu au ajuns bogați cheltuind inutil. Și eu am bani de Q7, seria 7 sau un A4 rs… Dar îmi trebuie? Ăla e țelul meu? Un fier? O imagine? Ca să ce? Să fie „lumea” invidioasă? Ce folos îmi aduce?
   Valoarea unui om nu este dată de ce are. Cine crede asta este… „nepregătit”!

   Comentariu apreciat.283
  • La masini sunt 3 nivele:
   1/ ieftine, ca de atat ai bani
   2/ scumpe, ca iti permiti calitate
   3/ foarte scumpe, ca vrei sa iei ochii la fraieri

   90
 5. Ar trebui facuta o lista cu tepari care-ti promit ca te imbogatesti peste noapte cu tot felul de scheme de imbogatire rapida si cursuri de care oamenii sa se fereasca.
  Tepari precum Doru, Barla, Chifoi, Dascalu si altii asemenea!

  Comentariu apreciat.481
  • teoretic nu sunt țepari, că e vina ta că nu te-ai ținut de programul expus de ei. chifoi are tesla, te-a învățat și pe tine cum, da tu nu ai vrut să asculți.

 6. Mie toti astia de vand cursuri si mizerii mi se par niste sarlatani. Acum 50 de ani ai fi facut puscarie pentru frauda.
  „Ce constituie fraudă? Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți”
  Ei exista si prospera pentru ca frauda s-a legalizat in ultima vreme.

  Comentariu apreciat.672
 7. Mustangul nu e mașină de mers la întâlniri de afaceri. Înțeleg mașina scumpă, cu ce te îmbraci, ce porți la mână, dar Mustangul este o mașină de plimbare, vacanță, agățat. De la un anumit nivel în sus, nu este singura mașină și nici cea mai folosită. Și tot de la un anumit nivel în sus, opulența poate ridica semne de întrebare – clientul poate suspecta că ești mână spartă. Nu vreau să fiu răutăcios, dar dacă îi pune și număr de Vâlcea,..

  Comentariu apreciat.446
 8. Nici eu nu știu ce contracte a semnat băiatul ăla și de Doruțu Pehlivanul am mai auzit așa tot pe aici. După o zi de muncă eu vă las o concluzie muzicală https://youtu.be/RvuE24IiCfk?si=DEXxGjgs0pp6DQb_ . Hai pwp!

  35
 9. Pelivan ala impigea retorica ca daca nu esti arestat esti legit… el care abuzeaza de contracte de kkt si oameni cu probleme psihice… ii ajuta sa se „regaseasca” dupa care nu se regasesc si mai au si gaura in buget… foarte legit ce sa zic.

  Chiar merita un …du-te ba baiete cat vezi cu ochii.

  232
 10. Dacă doriți vă stau la dispoziție să îl prezentați pe juniorul Pelivan Doru în adevărata sa lumină. El, „educatorul național”, neavând capacitate lingvistică sau rațională, plin de frustrare, a agresat și lovit o persoană cu dizabilități, când aceasta se simțea rău.
  Pentru acest fapt, mincinosul patologic, el minte și când tace, a fost sancționat de Poliția română.
  El care vinde, vorba vine, educație, își arată valoarea prin „pumnii mei minte n-are”.
  Plus că cei ce-și vând pe platforma sa „marile opere/bazaconii”, ai grave lacune ale învățământului primar.
  Unul dintre ei m-a blocat, i-am atras atenția că nu se scrie „Mie silă”, ci „Mi-e silă”. Oamenii aceia ar trebui arestați pentru înșelătorie !!!

  154
 11. Teapa are alt gust cand ti-o da unul cu Lambo.

  242
 12. Ala din primu’ clip are dreptate, daca esti tepar si cauti numa’ de astia naivi care nu stiu pe ce planeta sunt, conteaza mai mult aparentele decat ceea ce poti sa oferi.

  Dar sincer sa fiu, dupa ce am vazut ce-l sustineau oamenii pe omu’ cu fructele de mare cat si pe astia cu pacanele care mananca rahat, parca nu-mi mai este asa de mila de aia care-si iau tot felu’ de tepe, pana la urma e si vina lor ca nu se chinuie sa gandeasca putin.

  122
 13. Ipocritii astia reusesc sa pacaleasca multa lume. Ca ei nu stiu cine sunt, alta generatie mno…

  41
 14. Totusi apropo de cei care “cred”, nu cred ca toti sunt neaparat prosti dar e vorba si de mirajul imbogatirii rapide, vb bineinteles de cei care “investesc” sume “mici” si nu toate economiile lor. Pana la urma e ca la loto, daca iese bine, daca nu, macar am incercat!

  02
 15. Vrei sa spui ca Doru Pelivan este tepar? Sau ca Doru Pelivan da tepe si cand respira?

  60
 16. Wow…Craiul din primul clip voia să își deschidă o cafenea…
  Ce original, nu am mai auzit pe nimeni să vină cu o asemenea idee de business

  81
 17. Vrei sa faci impresie buna ? Pai inchiriaza un lambo si scapi ieftin.

  30

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.