două numere scurte

2. după 4 luni, o firmă de net la care eram abonat m-a sunat să mă întrebe de ce nu plătesc. le-am spus frumos că nu am folosit serviciile lor decât 2 săptămâni şi că ar face bine să răspundă la telefon dacă vor bani.
povestea e simpatică: acum 5 luni m-am abonat la o firmă de net din cartier. după 1 lună m-au conectat şi mi-au spus că o lună este gratis. netul a mers 2 săptămâni, după o furtună cu trăznete s-a dus netul. 3 zile am sunat la cele 2 numere de contact, nu a răspuns nimeni. am scos cablul din casă şi m-am abonat la altă firmă. m-a sunat o tanti simpatică să îmi zică să plătesc, că dacă nu, mă scot din switch. le-am spus că al lor cablu e afară şi să mă scutească.

ăştia sunt afaceriştii din ziua de azi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. :lol: macar tu ai optiuni… eu nu prea am unde sa ma duc aici daca nu imi convine ceva. Noroc ca totul merge ok.

  01
 2. si sunt si mai dotati…au 2 numere!!! ai mei au doar 1 si gata :P imi tot promit ca rezolva cu ipurile externe de 3 luni de zile :(

  01
 3. mdea aceeasi probleme cu ipurile o am si eu,de 6 luni,de knd m-am abonat aici,noroc ca am pile la admin si mi-a facut un portuletz :D

  01
 4. din fericire pt mine sunt multumit de firma de la care am net..asta o zic pt ca am avut dial-up 56k, isdn 128k care mergea o idee mai bine ca dial-up si zapp 230k care s-a dovedit destul de bun in primele zile (ulterior dupa ce a aparut abonamentul de 2.4 m s-au prostit rau si merge ca dracu acum)..

  01
 5. Omu … e cumva vorba de InfoGate?

  01
 6. Omu … e cumva vorba de InfoGate? Nu de alta, da’ am vazut intr-o captura de ecran pe care ai pus-o pe aici shortcut-ul conexiunii!

  01
 7. Hmm… nu stiu daca erau cei de la infogate. Pentru ca daca te duci pe infogate.ro se deschide pagina celor de la c-zone (daca nu ma insel infogate este o alta denumire a c-zone-ului, deja deviez de la subiect), iar despre cei de la c-zone pot spune ca le merge netul bine. Toti cunoscutii mei care au net la c-zone imi spun ca e foarte bun.

  01
 8. Subscriu … ;)

  01

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.