Două instantanee

La ce sunt folosiți microbiștii hardcore, dintr-un reportaj despre mafia sârbă. Nu-mi dau seama cum apar diverși interlopi prin preajma politicienilor români, ba să le asigure protecția la ieșirea de la tribunal, ba să vândă măști în pandemie, ba să îi ajute să spargă protestele.

O explicație pentru care un partid care ține rândurile strânse și câștigă mereu alegerile și altele se fragmentează. Dintr-o știre despre Ungaria și Slovacia.

Și dacă tot suntem aici, Ceca, soția lui Arkan, scoate albume care se vând în 100.000 exemplare, la o populație de 6 milioane de locuitori mai săraci ca noi. Mai corupți ca noi. Noroc că noi avem o industrie muzicală sănătoasă și reală, bazată pe meritocrație și talent.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. Sarbii sunt doar niste romani mai ratati. Si cum romanii au ratarea in gene, cumva se uita la ei cu admiratie.

    Comentariu apreciat.7428
  2. Ingrozitor de multa meritocratie si talent mai ales la producatorii de muzica din Ro. Talent la cumpararea de 100k vizionari pe YT ca sa apara acolo la Trending No 1 niste nimeni. Dupa care fac si ei o romaneasca pe la festivaluri, ca vorb-aia, „there ain’t no such thing as bad publicity”. Sa nu ne mire daca in curand ne evita trupele mari de frica unor „invitatii surpriza” de la alde Globalii neaoși. MMMM!

    Treaba asta a mirosit fix ca faza aia de acu’ mai multi ani a lui Anthony Bourdain, care in imensitatea lui cognitiva a angajat un rus formolizat ca sa-i prezinte cum mananca romanii. Cine n-o stie, s-o caute pe net. E antologica.

    Comentariu apreciat.484

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.