doua greşeli recente

 1. i-am atras atentia unui student la jurnalism ca nu e tocmai frumos sa fure stiri de pe net si sa le dea ca ale lui. pustiul a inceput sa ma spurce in toate modurile posibile. eu am timp sa astept pana isi va reveni in simturi.

 2. am criticat un articol prost, scris de un prost intr-un ziar. ca si cocoselul de la playboy, si in imbecilul asta s-a umflat tărâţa si a inceput sa spumege si sa se dea cu fundul de pamant. e ok, nu toti trebuie sa fim destepti, unii putem fi si jurnalisti prosti pe la tabloide de rahat. ps: nu ma-ta a facut pozele alea, citeaza sursa, jegule!

ps: oh, nu, prostul cu mima de cocalar trist mi-a raspuns cu dick jokes. esti bun, mane, noroc ca lumea asta rea nu vede cat esti de prost. tot nu mi-ai raspuns, poza aia furata de la mine de pe blog e facuta de mama dvs., tarane ce esti?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. ce sa faci asa este la noi…toti urla si tipa si nu accepta ca sunt falsi

  00
 2. Cand vad articole de genul imi aduc aminte de articolul ala in care ziceai ca e degeaba sa scrii daca nu dai nume :)
  Dar ma rog…

  00
 3. Reactie tipic romaneasca…si la tine si la el. Daca ziarele/revistele respective sunt in Clubul Roman de presa, sau trusturile de presa ce detin respectivele publicatii sunt afiliate la club, poti face mai multdecat sa il injuri de mama. Te duci frumusel si reclemi in scris furtul intelectual respectiv. mai exsita ORDA sau alte organisme care se ocupa de drepturi de autor. Se face frumos un demers oficial ca respectivul sa si-o ia in bot regulamentar…ca in tarile civilizate. Daca ramanem la injuratul de mama…si el va face acelasi lucru neschimbandu-se nimic.

  00
 4. @Iris, Zoso ii calm, cred ca asta e norocu multor cretinei. Eu sunt mai sagvinic :)

  00
 5. Eu zic sa le tragi o mama de bataie sa-si bagi mintile si jurnalismul in cap…:)

  00
 6. cre ca nu le-a dat numele ca sa nu le faca reclama.

  00
 7. bataie bataie le trebuie la astia….ce atatea vorbe frumoase

  00
 8. Daca nu-i duce mintea sa se abtina de la furat de ce ne-am astepta sa nu injure cand li se atrage atenta? Poate ne spui si despre cine e vorba…

  00
 9. Oameni…. Poate este nou in internet!

  00
 10. cocalare, ce n-ai inteles din „esti prost”? ai gasit-o pe google? a pus-o ma-ta acolo? sau eu daca iau un interviu facut de tine de pe google pot sa zic ca e al meu? cat de cretin, tâmp si scapat in cap sa fii sa spui ca ai gasit-o pe google?

 11. Cand ai pus o poza sus nu mai e a ta, e publica! Doar daca, nu cumva ai inregistrat-o la OSIM… In rest… nu e bine sa te certi cu prostii ca lumea nu stie sa faca diferenta intre tine si el ;)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube