Două blonde

Că tot am agitat poplația feminină a blogului săptămâna trecută, mai pun un pic cărbuni pe foc. Cameron Diaz și Kate Hudson sunt două actrițe blonde care și-au făcut un nume din a juca în comedioare romantice, în care binele și iubirea înving. Asta în timp ce ele sunt amândouă varză în domeniul ăsta. Oare pizduțele prețioase care tot speră să apară Făt Frumos cu un Gallardo nu fac legătura între nenorocul fetelor ăstora și poveștile siropoase pe care le joacă? Deloc?

Vreți să enervați niște femei? Share și like la linkul ăsta.

 

 

kate-hudson

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. nu pot sa cred ca ai enervat poplatia feminina in asa hal ca dupa 3 ore n-ai nici un comentariu la articolul asta; pe acelasi principiu nu pot sa cred ca sunt toate de acord cu misoginismul de mai sus 🙂

  00
 2. like i give a fuck…

  00
 3. Ipocrizia frate.

  00
 4. Nu inteleg de ce s-ar supara femeile. Spui lucruri destul de evidente. Şi refuz să cred că există femei care mai cred în Făt Frumos.

  Cât despre link-ul propus spre sharuire, ar trebui să fie tradus şi trimis ca mail, cum îşi trimit corporatiştii. Nu am vazut vreun punct pe acea listă de 25 care să mi se pară deplasat. E ceva clasic, „ce ţie nu-ţi place, altuia nu face”.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube