Doru Buşcu face cunoştinţă cu publicul pe care la TV nu îl putea auzi.

LINK

Problema are insa o rezolvare pe care trusturile mari nu o adopta. Cenzura tampeniilor debitate de idiotii de tipul celor descrs de Buşcu. Numai ca, ce ne facem daca idiotii sunt publicul nostru tinta? Daca sunt cei carora trebuie sa le vindem detergent si bere? Se pupa cenzura cu portofelul lor?

(da, mă plăteşte Stanca sa dau un link pe saptamana catre VoxPublica, cu promisiunea ca, daca sunt cuminte, ma lasa sa scriu si eu acolo)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Ia uite cine descoperă internetul (și poate chiar lumea în care trăiește).

  The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.

  00
 2. Cu Dragos am fost colega in 2 redactii din Cluj si il cunosc. Nu ar face asta. Gaseste alt motiv 🙂

  00
 3. Cu articolul asta Buscu a aratat ca nu vrea sa se adapteze prea usor internetului ci ca vrea sa intre aici ca un erou, cu surle si trambite si isi impuna reguli. Este imposibil. Internetul este cea mai democratica, perversa si iluzorie jungla. Si e iluzorie, precum presa scrisa de unde se tarasc ziaristii acum.

  Sa ne fereasca Dumnezeu sa puna mana pe presa online ziaristi vechii generatii.. Buscu poate are sanse la miscari inteligente.

  dar, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa vina intr-o zi Tatulici si sa vrea sa faca emisiuni de moartea pasiunii in online. Si apoi s-o puna de un puci impotriva leoazelor care indraznesc sa nu-l priveasca si sa-l critice.

  Sau cum i-ar sta lui Turcescu incadrat de 3 coloane de comentarii care curg continuu ca-n Matrix, iar el in mijloc, frecand un microfon pentru audienta(*ca doar n-o sa-i zica trafic).
  Una e sa-l pui pe Ursu sau pe Dinescu sa citeasca cifre de audiente si alta e sa-i pui in arena cu cei pentru care scriu.

  E greu sa citesti feedback-ul. E si mai greu sa-l imbunatatesti. Nenorocitii. Asta e feedback-ul care se intoarce spre ei in 20 de ani de presa libera.

  CRETINTERNETII NU SUNT CRETINI.

  Sunt aia indeajuns de destepti sa nu plateasca un copac taiat pe care sa ia „scriblozitzii” publicitate maxima si zero muie.

  Eu sper la o noua generatie de ziaristi, ideal unii scoliti prin BBC, TV5, Rai, The Economist.

  00
 4. Corect! Si eu m-am intrebat de multe ori de ce nu inchid dracu’ comentariile pe site-urile ziarelor. Nu exista decat trolli, idioti si spammeri acolo. Raspunsul e ca asa cresc traficul, scot banul. Nu conteaza valoarea cretinoizilor, poa’ sa fie si calugarul teofil, un comment in plus e o afisare in plus.

  00
 5. Misto! In final buscu ii numeste „suflete moarte”. Buscu l-a citit pe Gogol si e de acord cu IPO – Sufletele moarte ne platesc salariu, fir-ar a dracu de viata

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube