Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. Vad. E 43 aproape. Hai cu 45 ce mama naibii.

  00
 2. Nu prea mai are Mugurel ce să-i facă leului zilele astea. Poate o slujbă, ceva. Că altfel nu văd ce. Tare mi-e că-i dau la unu’ bani la vară pe un pariu…

  “Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri. Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti.”

  Veşnică pomenire,
  Veşnică pomeniiirrreeee…

  00
 3. Mugurel era odata
  In Padurea Fermecata
  Si-avea leul la picioare
  Era fericire mare.

  Intr-un an cu criza multa
  Mugurel nu mai asculta
  Iara leul suparat
  Si-a luat traista si-a plecat. La colindat.

  00
 4. … investitorii strategici au plecat repede. Daca mai scade ratingul tarii o sa plece si mutual funds si atunci 4.25lei per euro o sa fie o amintire placuta.

  00
 5. stati oameni linistiti, ca intra boc in actiune acusica si incepe economia sa duduie din nou – sa vezi crestere economica de zeci de procente de pe-o zi pe alta…relaaaaaaaax

  00
 6. Nici macar BNR nu putea tine la infinit un leu supraevaluat…

  00
 7. intrebare: si-a pus cineva problema ca in urma formarii guvernului de catre pdl si psd, psd-ul cam ramane fara un candidat credibil la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului?

  hai s-o numim ‘intuitie feminina’, dar tare mi-e ca mugurel al nostru va candida ca independent (cu sprijinul tacit al celorlalte partide ce vor nominaliza doar niste candidati ‘marionete’), fiind singurul ce ar putea fi perceput ca putand sa-l invinga pe Basescu…

  sunt singurul nebun sau mai crede cineva ca ipoteza asta are mari sanse sa se indeplineasca?

  00
 8. Isarescu e poate singura minte luminata de la conducerea economiei Romaniei, dar cat timp guvernul BOC nu are stabilit niciun program, nicio strategie, mi se pare normal sa nu intervina pe piata monetara.

  00
 9. @Robintel – cam ai dreptate deși nu ştiu ce poate să mai facă guvernatorul BNR în condițiile în care toată lumea cumpără EURO că să plătească importurile realizate în Noiembrie şi Decembrie 08.
  Deocamdată cererea pentru Euro este mare şi ar fi o prostie pentru BNR să intervină pentru salvarea leului în aceste condiții, mai bine așteaptă cuminți până scade cererea sau până se stabilizează cursul.
  Mâine dimineață tranzacțiile încep de la 4.2661 lei pentru 1 Euro iar dacă avem noroc mâine e prima zi dintr-un lung şir în care leul recuperează ceva.

  00
 10. Omu’ asta chiar si-a facut datoria. “Fiti linistiti, daca nu eram eu, eram…Islanda 2!” , ca o replica; oarecum…cinica :)

  00
 11. N-am inteles eu exact care-i spilul, dar se pare ca BNR a lasat in mod deliberat leul liber si speculatorii l-au tras in jos. Aseara inainte de inchiderea sedintei a intervenit BNR si in felul asta s-a evitat un curs de 4.45. S-ar putea ca pe aici sa se opreasca pana in toamna caderea leului.

  00
 12. Chiar ca Isarescu a scapat turma adesea, probabil e unul din putinii care chiar face ceva constructiv. Culmea e ca atata vreme cat lumea e multumita, nimeni nu cauta vinovati, cum se schimba situatia, cum tre’ sa aruncam in cineva cu rosii.
  Am auzit cativa zilele astea vorbind foarte aiuria. Dar, na, te mai uiti si in gura cui vorbeste…

  00
 13. Las’ ca stie el ce face, altfel nu ar fi membru in Comisia Trilaterala.

  00
 14. Ar fi un idiot Isărescu să se bage în politică. E un tip extrem de bine văzut în branşă, inclusiv la nivel mondial. Nu duce lipsă de bani, de respect, face o treabă bună într-o poziţie importantă. Ce motive ar avea să candideze? Poate doar dacă-şi face iluzii de Ştefan cel Mare, dar nu mi se pare că ar fi genul. Iar dacă mai întreţine asemenea gînduri m-aş aştepta ca experienţa din 2000 să-l fi lecuit.

  Prim ministru da, poate, ar fi fost o idee bună, mai ales la timp de criză, dar uite că goana după ciolan l-a trecut cu vederea. Isărescu este un excelent administrator, dar din păcate România nu a atins starea în care să fie suficient un bun administrator ca preşedinte. Că ne place sau nu, se poate menţine ca preşedinte doar unul uns cu toate alifiile şi băgat adînc în toate relaţiile posibile.

  Că ar da bine la public… nu neg. Bizonul e disperat şi ar pune botul la orice îi dă o speranţă. Păcat că e greu de înţeles că degeaba pui un om deosebit în frunte dacă în rest e plin hoţi şi leneşi (inclusiv bizonul însuşi). Ce-o să facă omul ăla? Poate doar dacă e Superman…

  00
 15. Prietene cuvantator si scriitor, Mugurel face multe si carunte pentru micsorarea pagubei, intrebarea este ce face PD-L-ul si aia 322 pe care-i injurati de zor mai hat an? si pe care acu ai vostrii cu portocala decojita au sarit sa mi violeze pe kmerii rosii ? si astia din urma striga ca baba din banc:”VIOL!VIOL! da nu sariti maica ca-mi place.”

  00
 16. NOU
  #16

  Leul in cadere?
  Asta este planul diabolic concertat de Isarescu impotriva ” “

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.