Muzică: Doors și Fleetwood Mac

John-Densmore-DoorsJohn Densmore, toboșarul trupei The Doors, pregătește o carte în care va povesti despre luptele cu ceilalți doi membri ai trupei, Robby Krieger și Ray Manzarek, care doreau să înceapă un turneu prin anii ‘90 sub numele “The Doors of the 21st Century”, inițiativă blocată prompt de Densmore, sub titlul păstrării intacte a spiritului Doors.

Krieger și Manzarek susțin concerte acum sub titulatura “Riders on the Storm”, iar Densmore a refuzat o ofertă de 15 milioane dolari pentru a împrumuta “Light My Fire” pentru o reclamă Cadillac.

Cartea se va numi “The Doors: Unhinged – Jim Morrison’s Legacy Goes on Trial”.

 

Fleetwood-MacFleetwood Mac vor susține un turneu anul acesta, cu începere în aprilie, moment cu care vor lansa și un album nou. Din păcate, ultimul lor album nou a fost lansat acum 35 de ani și se numea “Rumours”.

Formula e aceeași: Mic Fleetwood, Stevie Nicks, John McVie și Lindsey Buckingham. Turneul va începe în aprilie în Ohio și se va desfășura doar în America și Canada.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. La Fleetwood Mac cred că aș merge.

  00
 2. Fleetwood Mac au mai scos vreo 6 albume dupa Rumours, poate nu la fel de bune, dintre care, insa, mie mi-a placut mult Tango In The Night.

  00
 3. De acord cu John Densmore, totusi as fi curios ce canta si cei doi desi nu am reusit sa dau pe youtube de melodii ale lor. Asa ca ar fi binevenite. Intre timp am bagat 2-3 melodii de la The Doors ca … no coment… muzica lor se traieste si se simte nu doar se asculta.

  00
 4. Din respect pt Densmore a fost „Light my fire ” la 60W ( in cartier de pensionari).
  Acum imi dau seama ca nu exista alegere mai inspirata ca ” Light my fire” intr-o reclama la o chestie cu motor cu combustie interna.

  00
 5. Fleetwood Mac vor avea concerte si in Europa, nu doar in SUA si Canada. http://www.dublinconcerts.ie/fleetwood-mac-concert-september-2013/

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile