domo la cora

Vizavi de Cora Militari s-a deschis un DOMO. La doi paşi, un Mega Image a dat faliment şi s-a inchis definitiv. Pacat, era bun, te duceai si in 10 minute scapai cu 2 sacose pline, nu pierdeai o ora in Cora.
Aseară, am fost la Plaza, care e la câteva sute de metri mai încolo şi la întoarcere am mers pe jos spre casă.
La Domo erau 4 angajaţi şi nimeni înăuntru. În condiţiile în care la Cora colcăia de lume, de ziceai că se dă pâine şi circ gratis.
Nu ştiu de ce această inutilă mişcare de marketing, pentru că e clar că pornesc dezavantajaţi de aşezare. Cora, MediaGalaxy, Diverta, toate într-un spaţiu atât de mic…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Bine, Domo era acolo cu mult inainte de a se deschide Cora…. Si vand in continuare bine, pentru ca au preturi mult mai mici la produsele concurente fata de Cora si mult mai mici fata de MediaGalaxy. Cat despre Diverta, n-am vazut cu ce ii poate afecta pe cei de la Domo si cu ce ar avea ei acelasi target…

  Stii cand se strica jucaria? Cand (si asta s-a intamplat des) deasupra magazinului Domo salasluieste un mare mesh la Altex sau Flanco (Flanco e si el dupa colt, chiar langa fostul MegaImage)

  00
 2. domo zice ca trebuie sa tina pasul cu altex/media galaxy la raportul intre mp pe care-i are fiecare… piata lor merge nasol, dar nu-si permit sa piarda la mp pentru cand si-o reveni sau pentru cand apar ofertele de cumparare… asa ca se arunca toti in deschideri de noi magazine…

  00
 3. waaa … s-a inchis mega image militari ?

  intr-un mare fel … in final astia au vazut ca nu mai au ce cauta pe piatza magazinelor de aici. Astept sa cada si al meu

  00
 4. Nu cumva stii si un super-market non-stop prin zona aia? 🙂

 5. Znuff acolo stau si eu, pentru un non stop mergi de te ia dracu noaptea! Pacat ca a inkis MI, acum tre sa suportam coada de la cora..

  00
 6. znuff, treci pe la mine zilele astea?

 7. ia uite bah stau vedete prin cartier si eu nu stiu…cica Megaimageu se deschide la Anu si la multi ani…io sper sa se deschida ca nu vreau sa ma calc in picioare in Cora.

  00
 8. MegaImage ala de la Lujerului s-a inchis? Nasol… tocmai scriam la mine ca in 2005 au fost pe profit (20.000 de euro la o cifra de afaceri de 60 de milioane de euro, dar macar nu au pierdut bani, ca in 2004).

  Am scris de mai multe ori despre Media Galaxy… nu inteleg cum supravietuiesc astia (ma rog, Altex in spatele lor). Ala din Feeria, gol. Ala de la Orhideea, e gol mereu. Chiar si marele MG din Unirea e gol acol, la o luna dupa deschidere abia erau 2 insi prin el. Au o gramada de angajati, au ditamai factura de platit la lumina si utilitati in fiecare locatie… ramane un mister de ce le merge asa bine.

  00
 9. aagh.. dac? afla?i ceva de vreun non-stop, please let me know…

  singura dughean? non-stop pe care o ?tiu e ?ntre Toyota ?i BCR. ?mi iau ?ig?ri de acolo, ?n nop?i ?n care r?m?n fara… Paradoxal, ?n pia?? TOTUL se ?nchide la 22.30…

  00
 10. inainte sa se deschida cora mega image era tatal lor. acum scrie ca magazinul e in renovari. cat despre domo e cam varza la gama de produse. prefer media galaxy sau altex din unirea.

  00
 11. eu nu cred ca Diverta este o concurenta reala pentru vre-un magazin, dupa parerea mea este cel mai scump magazin din romania. Bine cateodata au si ei niste promotii, dar daca cauti bine si atunci gasesti aceleasi produs aproape la ‘pretul” Divertei cand colo in celalalt magazin este pus un adaos 5-40%.

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.