doar un articol

Citeam pe blogul lui muc cel mic despre imaginea României. Din păcate, oricât de mult am fi de acord şi oricât de mult am încerca să facem acum, este prea târziu. Când putem face ceva, îi alegem pe unii pe principiul „care fură mai puţin” şi tot greşit alegem. Pentru că puterea e un drog. Iar politicienii sunt oameni de o moralitate îndoielnică. Oamenii cu cap nu se bagă în asemenea rahaturi. Prefera muncă cinstită.
Aş vrea să cred că ne îndreptam într-o direcţie bună.
Dar când o persoană votează în locul unui senator şi nu păţeşte nimic, pe motiv ca „e în Olanda”, iar persoana care a introdus-o în Senat se răţoieşte la jurnalişti şi nu are nici măcar bunul simţ să recunoască că e o vacă încălţata şi ea şi nepoata (care avea pregătire juridică), atunci se duc naibii speranţele. Ce integrare? Ce justiţie? Ce dezvoltare? Mofturi! Un senator ales să legifereze ţara asta a minţit pe toată lumea. Cu neruşinare.
Nu există Dumnezeu. Cel puţin nu pentru romani.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. word!

  00
 2. exista, da n`are bata la el niciodata. iar cei alesi sa ia palme sunt mereu aia mici si prosti. solutia: o gandire mai sanatoasa a maselor. masele au puterea, doar ca inca nu stiu asta.

  00
 3. Si cu toate astea nimeni (si aici ma refer la noi turma, cea mare) nu are curaj sa faca nimic.

  De ex. 2-3 luni nimeni nu plateste nici o taxa la stat, sa vezi atunci ce repede ne-am misca pe directia care trebe. Stiu o sa spuneti ca nu e posibil ca nu ne putem coordona, tocmai aici este chichita.

  Sa mai facem o revolutie alba, sa blocam 3 saptamani toate drumurile, atunci sa te ti integrare.

  00
 4. Ce sa facem noi, masele? S-a dovedit ca fara sustinere financiara???? totul este zero. Vai de capul romanilor cand vom intra in UE. O spun ca om de rand, fara vre-o pregatire in acest sens. OAMENI BUNI, nu suntem pregatiti pentru asta, iar cei care infirma asta sunt ori demagogi, ori hoti (a se citi ????patronei de carton????, ????evazionisti????, ????traficanti de carne vie????, ????traficanti de droguri????, ????ucigasi platiti????, ????hoti de drept comun????, ????geambasi de masini de lux????, ????fosti si actuali dezinformatori????, ????camatari????, ????pesti si prostituate????, ????sectanti (cu unele rezerve)????, ????fosti PCR-isti????, ????lingai????, ????parlamentari????, ????senatori????, ????deputati???? (din cele trei, nu toti), ????lideri politici si sindicali????, ????directori numiti pe cale politica si care nu au habar de nimic????, ????nepotei ai ministrilor, secretarilor, directorilor, deputatilor????, ????curve ale politicienilor, senatorilor, etc etc, care au ajuns sus pe cai orale????, ????functionari ai garzii financiare, care in loc sa-si faca treaba iau spaga????, ???? vamesi corupti????, ????politisti corupti (care sunt necorupti si necoruptibili?)????, ????secretare lenese????. ????ziaristi aserviti????, ????televiziuni dezinformatoare si formatoare de opinii????, ????profesori numiti pe cai politice, etnice, familiale, indoielnic profesionale????, si sa-mi bag???? daca nu sunt mai mult de 1000 de domenii din care ies voci care spun???? INTEGRARE! Incepand de sus ar trebui sa facem curatenie. Am omis biserica pentru ca ea mai este un factor de stabilitate, numai prin denumirea ei, pentru ca slujitorii ei???? vai de mama lor. Ma rezum doar la atat, mai las si pe altii, dar ce se intampla in parlamentul Romaniei este de toata rusinea. Sa nu ai nici macar atat respect pentru amaratii aia pe care-i reprezinti????. RUSINE, RUSINE!!! Acum cateva luni, un senator o apostrofa o ziarista ????noi te platim pe tine, asa ca nu ma mai intreba ce si cum???? Din banii nostrii esti platita!???? Dobitocul (bosorogul, fostul activist de partid), nici macar nu concepea ca si el este platit din banii celor 23.000.000 de ROMANI care o duc de pe o zi pe alta, care se zbat in mizerie, care indura umilinte din ce in ce mai multe, care este scuipat indirect pe toate caile (mai nou Eurovision, pe care am jurat ca nu-l mai urmaresc si care trebuie boicotat), care este in stare de orice pentru a-si asigura painea copiilor, care sta cu fundul in sus la tot ce spune UE si NATO, si????. Ma dor mainile de cat am tastat. SORRY Romanie!!! Asa tara frumoasa???? dar ce popor!

  00
 5. Necitind articolul lui muckcelmic, am scris cele de mai sus. Mai am de adaugat???? urmatoarele. Rahatul de sistem de invatamant lasa de dorit. Nu ma refer la ????Monica????, dar daca vine tatutzul si da o spaga, bovina mica are note peste 8, ceea ce insemna liceu bun (medii bune, clasament pe masura). Profesorii (grevistii de acum cateva luni), dau mai nou, note pe referate. Ia dobitocul referatul de pe internet, printeaza, trece numele la footer, profesorul este multumit (cu toate ca 80% din elevi au acelasi referat, iar restul nu au calculator si acces la internet), si toata lumea este multumita. Conteza doar cum te numesti si ce este taticul sau mamica (poate curva profesorului). Mai conteaza si daca te meditezi cu profesorul de la clasa sau cu altul???? ca ai pus-o. Asta la anumite materii, ca nu au facut (sau nu au intrat in greva) profii de mate, fizica, engleza???? nuuuuu. Au intrat aia de sport, chimie, si ce nu se cauta peste hotare, ca in tara nu se cauta nimic. Era sfant examenul scris! Stiai, bine???? nu stiai, pa! Nu mai stiu acum, dar olimpiadele internationale de mate, fizica, chimie, biologie erau constant castigate de ????estici????. Tembelii aia de west-ici nici macar nu stiu unde-i tara lor pe harta (si-mi pare rau sa spun ca o mica proportie din ei stiu), dar avand bani, cumpara creiere din est si le naturalizeaza. Unde dracu ne indreptam? Ce avem in plan pentru viitor (in cazul in care exista unul)? Bovinele care fac statistici si situatii pe termene lungi, nu trag un semnal de alarma, pe care viteii din parlament si senat, care au grija numai de buzunarele lor, sa le ia in calcul? Toti se complac in starea asta, nimeni nu face nimic, toti asteptam????. dar ce? Bomba cu bunastare, bomba cu mantuire, bomba cu solutii. Nimeni nu vine in tara asta sa aduca. Toti (investitorii strategici), vin sa suga (le-as da eu ce), vin sa distruga! Ne-am fript cu toate privatizarile, cu toate descentralizarile, cu toate investitiile de rahat, si tot nu ne-am invatat minte. Nu am invatat nimic din greselile altora si mai ales din ale noastre. Au trecut 16 ani si nu am facut nimic concludent, nimic de luat in seama, in afara de banditi si miliardari de peste noapte. Nimeni nu ia in considerare imperiile care apar peste noapte! Trusturi cumparate in 2-3 ani de activitate, pornind cu un capital de cateva milioane de lei. Critic, critic si iar critic, dar sunt asa de neghiob, incat daca cineva spune ceva rau de Romania sar la gatul lui! Pacat de oamenii buni pe care-i avem si pe care nu stim sa-i pretuim. ????Romanaul Suparat????!!!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube