Dippanels.ro, scări interioare și blaturi din lemn masiv

Aș vrea să cimentez poziția mea de blogger de bricolaj cu acest prim advertorial pe zona asta.

dippanels.ro a fost lansat acum 6 luni și este un site care vinde blaturi de bucătărie de lemn masiv și accesorii de scări interioare.

Oamenii din spatele site-ului spun că l-au lansat pentru că există cerere de astfel de produse de calitate superioară în ciuda prețurilor ridicate. Plus, lucrează din 1991 cu clienți din Germania, UK, Elvetia, Belgia, Franta, Austria, Japonia.

dippanels

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

37 comentarii

 1. Am dat o tură pe site-ul lor. Cine își face blat de bucătărie la ei sau la altcineva, chiar trebuie să ia în cont acele prize. Sunt superbe :)

  https://www.dippanels.ro/blaturi-de-bucatarie/priza-blat-de-bucatarie.html

  00
 2. Prizele sunt Bachmann. Furnizori romani se gasesc.

  Mai frumos e modelul Pix care are si porturi USB – https://www.bachmann.com/en/404/

  00
 3. #băbăete, ce scoruri. Cred că doar Buhnici din zona voastră își permite.

  00
 4. @zoso acu’ un an, pe când căutam un blat de bucătărie, nu puneai și tu reclama asta :)) anyway am găsit in Hornbach :))

  00
 5. Vând dopuri pentru prize.

  00
 6. Add to bookmark pentru scari. Or avea femeile vanity mirror si units dar io am vanity scari.

  00
 7. Frumos! Hai că poate se trezesc și altii!

  00
 8. Eu am cumparat de la ei un blat si am avut o experienta buna. Pentru acelasi pret cu palul am primit acasa un blat din masiv, uleiat si cu gaurile facute. Ca acesorii am optat doar pentru tijele metalice (https://www.dippanels.ro/blaturi-de-bucatarie/protector-blat-de-bucatarie.html) sa nu imi strice soramea blatul cu cratita ei :)

  00
 9. Priza in blat. Asta e pentru bucătăriile făcute pentru poze și reclame care ii plac lui Vali. Cei care au asa ceva oricum nu le folosesc, acolo mâncarea o face altul, la restaurant sau la take away.

  00
 10. suportul ala pt prosoape de hartie se gaseste la ei sau e doar de poza? caut ceva de genul sa se prinda sub blat/modul de o carca de timp. la noi nu se gasete, doar de perete agatat de bara sau sa stea pe masa in picioare.

  priza pe blat iti ocupa spatiu din blat, arata f misto, dar mi se pare mai practica pe perete. si cand e inchisa/apasata tot pierzi spatiu ca nu poti pune o cratita peste ea…

  00
 11. pozitia ti-o cimentezi cand incepi sa patentezi chestii noi

  00
 12. Eu am cumparat de acolo un blaturile pentru mesele din cafenea. profi 100% https://www.dippanels.ro/blaturi-de-bucatarie/blaturi-de-masa-horeca/blaturi-de-masa-vintage.html

  00
 13. Blaturile din lemn masiv sunt frumoase, dar au o slabiciune: nu le plac lucrurile incinse pe ele, ceea ce la o bucatarie este destul de important. Pe de alta parte, blaturile rezistente la caldura au si ele o parte negativa: vin in latimi predefinite de 60-90 cm, iar pentru unele piese de mobila, cum ar fi masa tip insula, ai nevoie de latimi mai mari

  00
 14. ma asteptam sa ofere ceva epoxy care sa ofere o durata de viata prelungita. Cele mai tari blaturi acum sunt cele din ciment care arata ca ar fi de lemn dar se comporta ca si cum ar fi din piatra.

  00
 15. De săraci… eu am luat pe comanda de la Videanu… marmura, granit, șmecherii… :)) Trebuia să îi dai linkul lui Buhnici…

  00
 16. Serif, ceva discount ca dam cu sapa pe aici? Vreau sa iau un blat de 4m sapt viitoare de la ei

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.