Digi24 a sărit pe subiectul drogului zombie…

Uitați-vă la fetele astea care mănâncă rahat pe o temă care nu există. Ele știu că nu există, dar burtiera spune altceva. Dar textul pe care îl citesc sau recită spune altceva.

Ce e amuzant e descrierea Teodorei Tompea (blonda):

Am 10 ani de experiență în presă, jumătate dintre ei petrecuți la radio și jumătate în televiziune. Studiile în jurnalism le-am făcut la Iași acolo unde m-am și născut, pe care le-am definitivat cu o bursă la Bruxelles.

Neah. Ești doar o cititoare de prompter, care recită chestii pentru că sursele de la Antidrog trebuie mulțumite, că altfel nu vă mai dau subiecte normale.

Și vă place să vă mânjiți cu subiecte la bot, și n-o să vă cereți scuze că v-ați mânjit, la fel cum ați făcut și la “balena albastră”. Ați tras de subiect câteva zile, după care ați ascuns totul sub preș, ca și cum nu s-ar fi întâmplat. După care Tudor Mușat plângea că a fost dat afară, pe nemeritate.

Presa românească: toți tac și mănâncă rahat și când sunt dați afară latră că presiuni, cenzură și alte minuni. Ieșiți bă unul acum și spuneți că ați refuzat să faceți materialul cu “drogul zombie”, că nu există subiectul, dar șefii insistau, de aia v-ați dat demisia, și lumea va simpatiza cu voi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Io am inteles ca de la drogul asta poti chiar sa vezi si o balena… Albastra…

  00
 2. Păi stai să ne înțelegem , cum sunt droguri zombie, că ziceau că prafurile aduse de mare pe plajele litoralului, au puritate de peste 90 % …? Bhei nene, in tara asta până și drogurile se manaresc ? 😀

  00
 3. nu mai bagaț legale, mergeti la mare, e plina plaja de pachete

  00
 4. Nu poti sa mai bei o tuica buna ca gata… ai bagat sinteza

  00
 5. Nu înteleg de ce aleg unii să bage flakka si alte săruri de baie din gama asta, când există alte posibilități legale și ilegale să te faci praf și să nu rămâi paralizat în stația de tramvai sau în mijlocul străzii.

  00
 6. lumea va simpatiza cu voi

  Simpatia nu ține de foame. Iar „simpaticii” nu le vor plăti facturile, ratele, vacanțele…

  00
 7. Parca mai era una Tompea pe la televizor acum cativa ani. Tot la Iasi nascuta. Si tot jurnalista, parca. La fel de buna dar bruneta. Or fi surori.
  News alert ?? Normal ca ma astept sa vad news cand sunt pe un canal de stiri. Nu vad care e alerta. E ca si cum as vedea pe burtiera “cartoon alert” cand sunt pe un canal de desene animate sau “retard alert” cand sunt pe Antena Stars sau 3 sau Play sau ce vreti voi…

  00
 8. Nu cred ca ii fake. Eu am vazut doi din astia in Cluj-Napoca.

  Mergem spre casa, si eu erau doi prajiti din astia pe trotuar. M-am speriat, am tras pe dreapta si am mers sa ii intreb daca pot sa ii ajut: sa chem salvarea sau ceva.
  M-au auzit, au zis Nu, si s-au indepartat incet de mine. N-am stiut ce sa fac si i-am lasat asa in plata lor. Dar am vazut din astia.

  Nu ii ca si Balena albastra

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile