Digi24 nu vor să admită că au mințit cu materialul cu “balena albastră”

Pe 18 au publicat un material pe care l-au anunțat ca fiind în exclusivitate, realizat de Alexandra Marian și Dan Petcu de la Digi24 Timișoara, despre o adolescentă care jucase jocul “balena albastră” și acum era era speriată de amenințări. Eu am zis că e hoax, dar unii dintre comentatori au ținut să îmi explice că greșesc.

Astăzi, au revenit și au anunțat că fata mințise pentru ca voia un telefon.

Hai să o luăm metodic.

În materialul inițial spuneau că familia a predat telefonul poliției, dar în materialul de azi spun că poliția a văzut materialul de la TV și s-a autosesizat. Nicăieri în al doilea material nu se vorbește de o manipulare jegoasă a unor reporteri Digi24. Sau de scuze. Și insistă că jocul e real și că unii au murit din cauza lui.

Pentru că așa se face jurnalismul, merge până în pânzele albe cu minciunile.

Există o singură Alexandra Marian care lucrează în presă în Timișoara, ea. Dan Petcu e operator. Amândoi au mințit ca niște porci și directorii Digi24 îi acoperă cu nesimțire. Pentru că codul Digi24 asta spune, să minți ca un porc când nu ai subiecte. Turturică, ai legătura!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. NOU
  #1

  „Echidistanta” si „diversitatea de opinii”.
  Am ras copios.

  00
 2. Privitor la DigitTV, eu m-am lămurit de mai de mult, de când numărau în dreptul României evreii uciși de maghiari în Transilvania de nord-vest, în timpul ocupației hortyste…

  Cât despre eroina poveștii, bagabonțeala e maximă, monșer.
  IMO, pentru așa ceva, singura soluție de vindecare este o rețetă din bătrâni, o combinație de extract de băț de mătură și rădăcină de curea, jumate-jumate, timp de o săptămână, zilnic, înainte de culcare (pe stomacul gol, desigur!).

  …Și noi credem că generațiile astea ne vor plăti pensiile… Aiurea, ăștia cu stânga o să ne împingă pe scări sau în puțul liftului, în timp ce cu dreapta își fac un selfie :)))

  00
  • Reteta cu cureaua are efect mai bun pe curul gol decât pe stomacul gol, desigur.

   00
  • NOU
   #4

   Ai un link pentru prima mizerie? Mai au un material despre evrei din care ar trebui să tragem concluzia că românii sunt niște criminali sângeroși antisemiți iar evreii victime neajutorate ucise de barbarii de noi.
   La ce să te aștepți de la spionul bozgorland-ului, teszari?

   00
  • 47 de voturi ? Parcă nu eram pro violență asupra copiilor…

   00
 3. Sper ca nu s-a dat gluma cu Petcu. Eu nu stiu cum sa o zic, dar vreau sa arat ca m-am gandit la ea.

  00
 4. Trebuie sa fie o neintelegere undeva. Eu auzisem ca Digi24 erau total impotriva stirilor false 🙁

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/fenomenul-fake-news-ce-spun-autorii-site-urilor-considerate-mincinoase-in-romania-685968

  00
 5. F**++*a gagica.

  00
  • Și pentru băieții CURcubeu!? … Da un link și catre pagina de feisbuci a operatorului, sa vedem dacă e mai futabil decât ea. Ce oameni dom’le… Niște heterosexuali…

   00
 6. Ilknur Pintilie like this

  00
 7. Ce ai aștepta, să își facă sepuku ?

  00
 8. De ce să recunoască asta când mâine va apărea alt scandal sau motiv ca părinții să nu își lase copii afară din casă.

  00
 9. Poate le spui și că e o mizerie cu originea în Rusia Today. Dar e greu sa citești și altceva decât tabloide britanice.
  Un articol despre subiect trebuia să fie cam așa
  https://beta.theglobeandmail.com/arts/television/russell-smith-the-blue-whale-game-and-how-the-news-can-imitate-art/article34302146/?ref=http://www.theglobeandmail.com&

  P.S. E Globe and Mail, nu dau linkuri la siteuri dubioase

  00
 10. Nici nu e foarte greu sa ți dai seama ca e o tâmpenie născocită de niște troli care acum cred ca mor de ras. Presei ii place sa mănânce rahat cu polonicul, problema este ca îl dau și mai departe credulilor pentru care o singura sursa de informare e lege. Au văzut ei la tv și pe net e clar adevărat. Tampitii ăștia de ziaristi puteau sa facă o chestie foarte tare, sa facă o știre adevarat și sa explice de ce este o tâmpenie toată mizeria asta de balena albastra dar așa s au făcut încă odată de rahat și propaga niște gogomanii. M-a gândesc de mâine sa pornesc joci pinguinul portocaliu pt ca plm in 3 luni pot ajunge știre la niște cretinei.

  00
 11. Cumva off-topic
  Profesioniștii de la antena1. Știre despre un accident. Intrase unul cu masina în stâlp. Voice overul spune cu patos ca a pus stâlpul la pământ. În imagini se vedea clar ca doar îl strambase puțin. Or avea angajați orbi?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube