Domnule Diaconu, vă vrem în Parlamentul Interplanetar!

Apropo de decizia lui Geoană de a se apuca de treabă, mi se pare amuzant cum Mircea Diaconu se face frate cu un turnător dovedit pentru a ajunge în Parlamentul European. Pentru că în Parlamentul României a făcut destule, lipsind la 60% din voturi. Dar, probabil, pe lângă EBA sau Vadim, un fost actor susținut de un turnător e un parlamentar cinstit. Pe margine se încălzește Dan Puric, alt monument cu care ne mândrim, Tudor Chirilă și Otravă.

 

diaconu

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Ca să vezi ironie: în 2000 luptătorii anticomuniști din Calea Victoriei 120 au votat cu Iliescu. În 2014 îl susțin pe turnătorul Voiculescu pentru ca Diaconu, membru GDS, să ajungă europarlamentar. Cred că foștii securiști râd de se sparg la ora asta.

  00
 2. Demnitatea lui sa si-o bage dumnealui in poponet pana nu i-o baga altii pe-a lor. Ah, wait…

  00
 3. Fiind din Arges, va fi corect.

  00
 4. Totusi cred in onestitatea lui si poate fi un om de incredere fiecare voteaza cum doreste…

  00
 5. Asta cu „se face frate cu” e nimic, fata de problema principala: omul are interdictie de la ICCJ de la a ocupa functii publice o vreme. Deci nu are dreptul sa fie nimic, nu are sens sa candideze. Dar el se da cu fundul de pamant ca vai, dar o sa stranga semnaturi si dupa aia o sa contesteze nu stiu ce (interdictia lui e data prin decizie irevocabila). Chiar asa un caracter josnic si asa o lipsa de respect pentru institutiile statului nu ma asteptam sa aiba.

  Bine, asta si fratele lui bun, Ponta. Ala iese si spune ca ii doreste succes lui Diaconu cu candidatura (punandu-se astfel public de partea aluia care nu are nici un fel de respect fata de lege, si aratand tuturor exact unde il doare de ICCJ).

  00
 6. omul asta are un tupeu inimaginabil,are o decizie irevocabila de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care ii interzice sa ocupe functii publice pana in 2015 si el ce face … pe urma o sa se dea lovit ca sistemul nu la lasat sa candideze poate se vor gasi prosti sa il creada…merita scuipat intre ochi nu este cu nimic mai breaz inoata in aceeasi zoaie de politicieni chiar daca ca actor a reprezentat ceva .Este pacat sa vezi cum oameni dealtfel normali se transforma in nevertebrate si pun umarul la distrugerea acestei natii.

  00
 7. NOU
  #7

  bun, toata povestea cu basistii si restu’ e foarte incurcata. un lucru e insa absolutamente cert si nu poate fi pus la indoiala de vreun individ cu ratiunea, bun simt si minim informat, din tara asta. ca oricine are vreo legatura cu antena 3, e completamente compromis. cam ceea ce face putin, intoarcerea la politica de secol XVIII-XIX, un regres absolut – fac si cei de acolo. intoarcerea la anii ’48-’64.

  00
 8. Eu cred ca inca nu si-a iesit din rol: https://www.youtube.com/watch?v=7Qp-MXjxlq8

  00
 9. nu stim sa ne respectam valorile! ma refer la dan puric si chirila desigur.

  00
 10. And this is subject of post because?

  00
 11. Tudor Chirila si Otrava?! Come on! Sa ma asigur, Otrava asta e aceeasi persoana care scrie pe http://www.bloguluotrava.ro ?!

  00
 12. @honoriu: ești un prost. (punct)

  00
 13. Pacat de actorul Mircea Diaconu … ca om a dovedit ca n-are nici un pic de caracter.
  Pentru incalcarea interdictiei ICCJ merita sa doarma cateva zile la racoare.

  00
 14. @Petre: Petre69, tu esti tata?!?

  00
 15. NOU
  #15

  Brânzovenescu, frate… Curat Brânzovenescu!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube