Despre ştersul prafului şi organizare

“Aha, te-a pus nevasta la muncă. Ce sclav, auzi, să ştergi praful sau să speli vase”.

N-am crezut niciodată in separarea muncilor în gospodărie pe sexe. Prefer împărţeala pe “ce putem face mai bine”. Eu nu ştiu să gătesc şi prefer să nu o fac, ca să nu mă otrăvesc singur. In rest, totul se face pe principiul “care cum apucă/are chef”. Nu găsesc nimic ruşinos în ştersul prafului de către un bărbat sau în spălatul vaselor. Am locuit destul de mult singur ca să ştiu că, dacă te deranjează ceva, e cazul să pui mâna să repari, nu să aştepţi să se rezolve din cer.

La fel şi cu organizarea: îmi place să ţin lucrurile in ordine şi unul din marele avantaje ale statului cu chirie este că îţi estompează avântul de a cumpăra zeci de prostii inutile, pentru că la mutat cineva va trebui să le care.

 say_kill_them_with_kindness

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Si mai zici tu ca nu f**i, imposibil la cat esti de harnic :)…

  00
 2. Eu am vrut sa iti spun si data trecuta, mai promoveaza si tu cate-o bloggerita sa-ti cresti sansele, sa prinda fetele drag de tine :)).. Sa nu-mi zici ca nu te vinzi, ca toti ne vindem 🙂

  00
 3. Mai citesc si eu blogul tau din cand in cand, sa aflu noutati despre Femela Homo Sapiens Sapiens – pradatorul feroce din junglele urbane (versiunea Zoso-isana) – si uite ca articolul de azi nu mai corespunde cu tiparul impus pana acum. Ce se intampla oare?

  00
 4. @Ale: Poate vezi ca se insoara peste cateva luni. 😀

  00
 5. Bravo!

  00
 6. sunt niste semne si e normal sa fie asa: Masina de familist are, isi cauta casa, spala vase, sterge prafu, tine lucrurile in ordine… eu cred ca ar trebui sa fie coada la el. 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube