despre pariul cu Doru

shut_the_fuck_up

Am participat la cursul lui Doru Panaitescu zilele trecute. La finalul cursului, am reuşit să îl enervez îndeajuns de mult încât să facem un pariu: el îl scoate pe Spămulescu din blogroll, eu nu mai înjur o lună pe blog.

Bun. De ce am insistat să îl zgândăresc atâta cu chestia aia? Pentru că eu cred în puterea asocierii. Cred că schimbarea internetului românesc începe cu fiecare dintre noi. Eu, de exemplu, refuz să mă asociez cu oameni despre care nu am o părere bună. Am refuzat cred că 10 interviuri în ultimii ani, pe motiv că urma să apar alături de Tolontan, Comănescu, Ulmanu sau alţi “experţi” de carton presat.

bună ziua, suntem de la tvr, facem un material despre bani pe bloguri. cine mai vorbeşte în el? tolontan. să fiţi sănătoşi, ştie el despre asta câte stiu eu despre execuţia cornerelor la hockey.

Mă invită ciracii lui Javrilă la wbf? Mergând acolo validez un eveniment organizat de o jigodie şi, practic, neutralizez tot ce am scris pe blog despre el. Am refuzat să apar la “După Bloguri” pentru că nu vreau să am de-a face cu consultantul Minunescu. Şi s-au rugat un pic de mine. Refuz să dau interviuri pentru Adevărul pentru că nu e ok să declar ceva şi articolul să spună altceva. Şterg instant interviurile cu întrebări care se puneau şi acum 3 ani. Refuz interviurile pe subiecte stupide. Refuz să dau interviuri altor bloggeri, pentru că dacă am ceva de spus o fac pe blogul meu. E brandul meu şi am mare grijă de el. Mi-l asociez mai bucuros cu warez şi cu pr0n decât cu oameni dubioşi sau inutili.

La fel şi cu Doru. Nu poţi vorbi de curăţarea internetului românesc şi să îl ai pe Mr. Spam în blogroll. Păi stai, că eu nu am nimic cu el. De acord, sunt sigur că Claudiu (faceţi-vă că nu vedeţi cacofonia) este un tip extraordinar de mişto. Din pacate, nu despre asta discutăm, ci despre metodele lui de business. Având un asemenea om în blogroll nu faci decât să îl validezi pe el şi metodele sale. Şi să te neutralizezi. De ce mă mai plictiseşti cu industria online şi cu schimbările în bine, nene, dacă tu recomanzi spammeri?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. tu injurai pe blog? 🙂 am vazut altii mai rai decat tine, stai linistit

  00
 2. Cat timp crezi ca o sa treaca si Spamerica asta nu o sa apara p`aici si o sa incerce sa te faca sa injuri ? :))

  00
 3. Cerul si Pamantul vor trece, dar injuriile lui Zoso nu vor trece. 😛

  – ori te tii de pariu si dupa trecerea perioadei de post vei injura oribil
  – ori nu te tii
  – acum e momentulsa fii injurat, caci: ori dai ban, ori inghiti.
  😀

  00
 4. Hai bre ca mie mi-ai dat interviu. Pe mail. Era o singura intrebare da’ orşicât…

 5. Tu esti baiat destept, sti cum sa te calmezi. 😉

  00
 6. cred ca o sa pierzi pariul, sigur o sa fie ceva care sa te enerveze si sa trebuiasca sa injuri, macar un pic, ca sa te eliberezi 🙂

  00
 7. Vorba lui zaone mai bine calci niste principii 🙂

  00
 8. E periculoasa asocierea cu pr0n sau warez, mai bine calci niste principii decat asa.

  00
 9. No ‘tards roundup this month? 🙂
  Fie, caci e pentru o cauza nobila.

  00
 10. wtf?
  repet: WTF?
  n’o lua personal @zazone, dar, după mine, ar trebui să ai o coloană al dracului de flexibilă ca să faci ceea ce sugerezi tu. și de când pornu’ și warezu’ sunt mai puțin periculoase decât asumarea/respectarea propriilor principii?

  00
 11. dar pe ce ati pus pariul?

  00
 12. @al_core: pustiul are 18-19 ani, el nu stie ce sunt alea principii inca.

 13. Să înțeleg totuși că pe Twitter ai voie. Va fi mai puțin suculent în 140 de caractere, dar vei învăța să fii mai concis. Vezi să nu pierzi aiurea din cauza Șpagatistului sau a altor oameni de genul lui.

  00
 14. Come on, people.. cand oamenii se iau prea in serios, eu, una, imi pierd interesul. Nu vad nimic interesant pe blogul tau in afara faptului ca pui x chestii, aproape ca un canal subnutrit de stiri online. In rest principii, batalii.. pentru ce? Oamenii dau click pe un link din placere. Eu nu mai trec pe aici, pentru ca mi-ai lasat un gust amar, esti un fenomen de vartej intr-un pahar cu apa, remember that, inghite-ti mandriile or people will stop clicking.

  00
 15. sa nu te loveasca usa la iesire.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube