despre ce nu vreau să citesc

"Mihaela Radulescu a pierdut a treia sarcina"

Titlu în Libertatea, citând VIP.

E o eveniment neplăcut în viaţa fiecărei femei, sunt sigur. De ce să îl comercializezi? De ce să anunţi presa? De ce ar face asta prietenele tale? De ce să te expui crăcită în faţa publicului? Ca să îi fie milă de tine? Ca să arăţi că eşti om? Ca să te vadă călare pe Porsche Cayenne şi să zică "na, fă târfo, banii nu te ajută acuma"? Nu mai bine te duci şi sugi pla în mod cinstit, ca Alina Plugaru? De ce te prostituezi în timp ce urli că nu o faci?

Din minunile showbizului românesc, secţiunea moldovence proaste..

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. Toate-s tarfe intrun fel sau altul. Problema e care falseaza un non-tarfism…

  00
 2. Zosolino, m-ai uns pe suflet cu textu’ asta. Made my day :)

  00
 3. cred ca un eveniment ca asta este cel mai rau lucru care i se poate intampla unei femei. este o problema intima, de familie, nicidecum sa fie cunoscuta de toata tara. asta e riscul la care se expun persoanele publice din pacate pentru ele.

  00
 4. Eu nu cred ca a trambitat ea presei vestea asta. Nu vad cum o femeie ar face asa ceva. Mai degraba presa de scandal a pus mana cumva pe stire si a publicat-o.

  00
 5. Cum?? A pierdut sarcina din cauza ca suge pla si are Porsche?

  00
 6. Mihaela Radulescu ma lasa rece (nu, nu ma omoara :) ) insa te-ai gandit ca poate nu a vrut sa faca public lucrul asta ?
  Presa de scandal, paparazzi…iti spun ceva lucrurile astea ?

  00
 7. Auliu da’ scandalagii sunteti azi!

  00
 8. Trist… si e cit se poate de neplacut … rusine celor care doar cu titluri din astea si pot vinde „marfa”

  00
 9. Cand dai un interviu exclusiv in VIP inseamna ca vrei sa se afle. A vrut sa pozeze iar in victima dupa articolul lui Chirila. Putina decenta nu i-ar strica insa. E o chestiunea prea delicata si prea intima ca s-o trambiteze prin presa. Pe de alta parte, cui ii pasa?

  00
 10. este un nou act in meciul Raduleasca-AMBanica. se da victima si deci umana dupa acuzatia de pe blogul „zanei” de a fi o mincinoasa. discusting

  00
 11. M.R. e stearpa. Punct.
  Toate silicoanele, decolteele, coapsele dezgolite, coama bucalata naclaita cu Garnier Nutrisse ce-i inunda umerii NU VALOREAZA NICI 2 PARALE!

  00
 12. dion, cum naiba sa fie stearpa daca are un copil?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube