Deputaţii români nu cunosc legile româneşti

Eu nu am făcut decât câteva ore de legislaţie, majoritatea axate pe legile pe care trebuie să le ştie jurnaliştii. Asta nu mă împiedică însă să îmi dau cu parerea.

O avem pe deputata Daniela Buruiană. Ea nu ştie cum functionează legile ţării in care trăieşte. Şi nici cele ale logicii. Ea dă în judecată România la CEDO pentru că a pierdut procesul în care îi acuza pe Pleşu, Patapievici şi Dinescu că sunt spioni ai serviciilor străine.

Pentru doamna Buruiană, care se pare că s-a molipsit de tâmpenie de la Vadim, iată cum funcţioneaza o asemenea schemă:

 1. declari în toată presa că Gigel e securist şi că vei da publicităţii documente care să ateste asta
 2. dai acele documente presei şi îl faci pe Gigel de rahat!

E atât de simplu încât până şi un şcolar de clasa a 3a ar fi în stare de aşa ceva. Madam Buruiană a executat punctul 1 în 2002 şi de atunci n-a mai zis nici pâs. Între timp, a fost dată în judecată şi normal că a pierdut. Pentru că nu a prezentat punctul 2 nimănui.

Daniela Buruiană, fost vicepreşedinte al Comisiei SRI, susţinea, în 2002, că va da publicităţii, oficial, ceea ce ea a numit dovezile privind legăturile lui Mircea Dinescu, Andrei Pleşu şi Horia Roman Patapievici cu unele servicii secrete străine, după ce va fi publicată de către CNSAS lista ofiţerilor de Securitate care au făcut poliţie politică. (sursa)

Ce face madama care cu mândrie ne reprezintă în Camera Deputaţilor?

Ea a susţinut că sentinţa a fost dată la comanda politică a lui Traian Băsescu

Errr, ce are a face Băsescu cu faptul că matale nu ştii regulile acuzelor publice? Dovada, madam, dovada! Dă-o încoa şi după aia poţi avea ciocul cât vrei matale de mare!

Asta dacă mai avea cineva nevoie de încă o dovadă că PRM e un partid de imbecili, de la Irina Loghin la Nati Meir…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Da’ pe Nati Meri l-a dat afara Vadim parca din PRM… nu stiu ce naiba o fi cautand un evreu in Romania Mare… da ma rog…
  L-am cunoscut pe personaj…cand m-am dus sa negociem o creanta a unei firme pe care o preluase el… Nu stiam ce-i cu el pana in momentul acela…
  In primele 15 minute… m-a intrebat daca-l cunosc… daca nu l-am vazut la TV… daca nu stiu cine e… si io cu nonsalanta… raspundeam cu NU (foarte inocent raspuns…si mai ales sincer)…
  Sa fi vazut ce moaca facea de cate ori imi iesea cate un NU din gura…

  00
 2. Tipa nu mai e in PRM de anul trecut si inainte sa fie data afara a fost scandal mare in care ea a facut niste declaratii mai dure decat ale tale la adresa partidului.

  00
 3. de ce ma astept sa si obtina ceva de la cedo?

  00
 4. @Alina: ei amuzant ca te crezi foarte desteapta. si pe noi restul neinformati.

 5. Numai la noi se poate asa ceva,in fine stim cu totii ce fel de politicieni avem..nu degeaba se spune k avem tara frumoasa ..pacat k e locuita :D

  00
 6. Nimic iesit din comun avind in vedere ca ineptiile vin din partea unei individe care si-a trecut pudelul si locul de veci in declaratia de avere.

  00
 7. Păi ce, n-o mai ştii pe tanti Buruiană care îşi trecea acum ceva ani, câinele în declaraţia de avere? E încă pe net…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube