Decongestionarea traficului: străzi cu sens unic

sens unic Azi, in timp ce admiram o frumoasa domnisoara blonda intr=un mercedes cu numar de Ilfov (te pup pisi, sper ca n-ai ars pielea pe scaun cand ti-a picat tigara), mi-am adus aminte de o chestie simpla pentru decongestionarea traficului.

In Sofia, capitala unei tari bananiere, orice straduta pe care nu pot circula doua masini in paralel are sens unic. De ce sa strangi din cur si sa treci razant pe langa altii cand poti foarte frumos merge linistit fara sa iti fie frica ca o sa trebuiasca sa dai in spate ca e unu la jumatatea strazii?

In Bucuresti sunt zeci de asemenea strazi care ar beneficia de pe schimbare un pic a regulilor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Nu inteleg de ce tot ii ridici in slavi pe boschetarii de la sud de Dunare cand ei au autobuze din anii `50 si se imbraca de la second hand…

  00
 2. Zeci.. Sute..

  00
 3. adica era de la tara ca avea numar de ILFOV, NU???

  00
 4. Andrei Chiliman stiu ca a facut asta. Stiu pentru ca am citit pe blog si pentru ca in fiecare dimineata faceam un ocol maricel ca sa ajung la liceu. [Acum toti parintii si elevii intra pe unde n-au voie. E culmea sa ocolesti atat in fiecare dimineata(benzina si timp) dar totusi e bine pt fluidizare. ]

  00
 5. sau ar putea toti sa`si ia matiz.

  00
 6. pe multe din strazi nu pot circula doua masini din sensuri diferite in acelasi timp si din cauza masinilor parcate pe margine….care sunt acolo din cauza lipsei locurilor de parcare…and so on…deci problema e destul de complexa :)

  00
 7. da, georgiana, dar e mai usor sa pui sensuri unice decat sa creezi parcari noi.

 8. aici ai dreptate

  00
 9. Sute frate… chiar multe… si-s multe si care ar trebui schimbate sensurile..

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.