Cum spui multe fără să declari nimic

Samsung Galaxy S3 a ieşit ieri la vânzare la 100$. Le e frică. Şi probabil vor păstra preţul aşa, în caz că iPhone 5 va fi dezamăgitor (şi 4S a fost nasol, dar s-a vândut de a rupt).

Jony Ive, şeful departamentului design de la Apple, îşi cumpără o casă de 17 milioane dolari cu câteva zile înainte de lansarea unui nou produs. Încrederea că acesta e atât de mare încât omul vrea să transmită un semnal tranşant.

50bani

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. vedem in seara asta la 8 ce aduce noul iphone…dar cred ca tot la S3 o sa ajung

  00
 2. for just $99.99 with a new two-year contract

  Stii cum se numeste asta ? „Taking things out of context”. Si e o strategie de tot cacatul, folosita de cei care vor sa atace pe cineva dar n-au argumente reale.

  Reducerea nu e de la $600 (sau cit e pretul full) la $100, ci de la 2-3 sute cit era cu abonament la $100. Stii la cit ajunge costul total cu abonament pe 2 ani ? Cam la $2000. Asa ca Samsung si operatorii probabil ca nu pierd nici un ban, cel mult isi reduc Samsung un pic profitul.

  Evident ca miscarea e ca raspuns la lansarea iPhone 5, insa ma indoiesc ca le e asa de frica. Samsung au IIRC cea mai mare cota de piata la smartphones. Daca le e cuiva frica, cred ca mai mult lui RIM, HTC si, eventual, Nokia, al caror anunt recent cu Lumia ar putea fi uitat o data cu lansarea iPhone 5 – mai ales ca cei care oricum voiau sa-si schimbe telefonul si ar fi fost tentati de un Nokia ar putea sa renunte la ideea de Nokia si sa ia un iPhone 5.

  00
 3. Daca citesti , apar cuvintele two years contract.

  00
 4. Bine cu 2 ani de contract…

  00
 5. S3 la 100 para? Unde, unde?
  Ah, pe amazon, cu 2 ani de contract… pai inseamna ca nu le e chiar asa de frica samsungilor :D. Ca nush cum sa zic, sa cumperi o monster machine ca s3 cu 100 para flat ar fi ca cum le-ar da moca, s-ar face coada ca la ulei pe vrea impuscatului.
  In alta ordine de idei: piata smartfoanelor s-a maturizat, tătâ lumea are unu prin buzunare, plus inca unu, fostu, in sertar… chiar sunt curios ce vanzari va avea aifon 5. A trecut vremea magiei din buzunar. Nici pitipoancele nu mai sunt impresionate de aifon. S-au intors la stramoseasca admiratie fata de seria 5, ceasuri, excursii tropicale.

  00
 6. cică pe o perioadă limitată e oferta. subtil :))

  00
 7. „Încrederea că acesta e atât de mare încât omul vrea să transmită un semnal tranşant.”
  In limba romana propozitia de mai sus nu are sens.

  00
 8. @c3: smecheria e ca nu poti sa folosesti un telefon fara abonament sau cartela, corect? Deci banii aia tot ii plateai lunar. Cuvantul cheie e NEW contract.

  00
 9. La noi e si mai tare.
  La libelule este 59 euro la abonament de 90E/luna.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube