de ce plânge AMP

In momentul in care acestia se aflau la casa de marcat, Andreea Pana, reporter al postului de televiziune Antena1 s-a apropiat de cei doi si a inceput sa-i filmeze cu telefonul mobil, adresand presedintelui intrebari legate de continutul cumparaturilor facute de acesta.

Presedintele a raspuns unor intrebari, dupa care a rugat-o pe jurnalista sa inceteze. Aceasta a insistat, iar Traian Basescu i-a smuls din mana telefonul, pe care a refuzat sa i-l returneze. La iesirea din magazin, jurnalista i-a cerut presedintelui sa-i returneze telefonul, insa acesta i-a raspuns: “Ia reclama-ma tu la Politie. Vino luni, la Cotroceni si-ti dau telefonul.” Seara, telefonul a fost returnat unei echipe a Antena1, la sediul central al Partidului Democrat.

Saraca jurnalista! Saracuta de ea. Omul era la cumparaturi si una s-a gasit sa il futa la cap. Saraca jurnalista, cum a fost ea abuzata.

Situatia asta imi aduce aminte de o intalnire netoo, cand subiectiv facea poze cu flashu si i-am zis sa inceteze. N-a facut-o, el era jurnalist acolo, si dupa aia i-a luat 3 luni sa imi dea pozele…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Lol, ce misto arata dupa crash :)
  Mai bine inchide commenturile la postul asta ca iar se incing spiritele.

  00
 2. mda…. si nici nu am apucat sa vad ce mi s-a raspuns :-s

  00
 3. A sughitat wordpressu’? Da’ urat a facut…

  00
 4. si-a cerut scuze, ca de obicei cand face cate o mizerie…

  00
 5. basescu, nu wordpressu’

  00
 6. vezi tu zoso… cand nu ai ce scrie te bazezi numai pe poze sau dupa cum e cazul enervezi pe cineva in functie publica pana cand te “abuzeaza” ca sa ai dupa ce sa mananci o paine.
  atitudinea lui base mi-se pare total indreptatita avand in vedere data la care a avut loc “incidentul”, apropo tipa asta obscura a ajuns la stiri , cred ca poate cere 50 000 ROL in plus la salariu ca, deh, e celebra.
  P.S. si nu base a facut-o tiganca ci masa.
  Doamnei/domnisoarei “jurnaliste” ii urez pensionare placuta, pentru ca in mod cert a epuizat lista , de altfel scurta, de reportaje.

  00
 7. pe unii ii face mama lor tigani
  altii se indobitocesc singuri.
  halal president, halal sustinatori
  cam ca la stadion.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.