de ce e mişto în România

Bine aţi venit în minunatul oraş Sebeş. Un oras de 30.000 de locuitori, situat pe drumul european E81.

Din păcate, harta nu ne ajută, dar hai să vă desenez ce mişto se tranzitează oraşul Sebeş.

Cu negru avem drumul european E81, care vine de la Alba Iulia. Se intră în oras şi undeva pe la jumătatea "oraşului" avem indicatorul înspre Bucureşti. GPSul ţipă că nu e bine, dar nah, indicatorul!

Şi ajungi pe o stradă ca vai de ea, unde 30km/oră e mult dacă ai mâncat şi ţii la maşina ta. Mergi pe stradă şi înjuri şi ajungi de unde ai plecat. Numai că acum trebuie să stai la mâna celor care ştiau de tâmpenia asta şi n-au ocolit. Şi după 10 minute prinzi liber şi te bagi. Şi înjuri România. Şi îl înjuri pe Orban. Şi înjuri Sebeşul şi cine e primar acolo…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. NOU
  #1

  De mulţi ani de zile e problema aceea în Sebeş. Mai ales cu tirurile care străbat oraşul.

  Să vezi cum se conduce când drumul european prin oraş e blocat de vreun spectacol :-(

  00
 2. Am luat si eu teapa acolo :)

  00
 3. Hai mai zoso ca nu e chiar asa de rau… Sunt din sebes si stiu la ce te referi, m-am plimbat si eu pe valurile care s-au facut in asfalt. Era cat pe aci sa ma impiedec o data cand treceam strada…

  00
 4. Ha, de 4 ani repara podul ala obosit, probabil drumurile noastre nu au fost proiectate pentru camioanele de 2 ori mai grele de azi. Foarte isteti cei care le-au dat licenta de transport.

  00
 5. Judetul Alba este destul de intortocheat daca nu stii ce si cum, sau norocul nu tine cu tine :)

  00
 6. acu 4 ani era doar o groapa pe centura aia, in schimb pe centru trebuia sa fi vazut autobuzele cu tzeava de eshapament in interior. Pun pariu ca inca mai exista.

  00
 7. o fi “centura ocolitoare a orasului sebes”

  00
 8. sunt din sebes si is de acord cu voi referitor la trafic…asta e….nici mie nu imi place aglomaratia mai ales cand tb sa ma duc eu undeva…pe jos ajung cu mult mai repede…e vina municipalitatii k nu face rost de fonduri pt o sosea de centura…si nu mai sunt autobuze cu tzeava de esapament pe interior mai piticule…deci mai usurel cu pariurile!

  00
 9. Daca nu ma insel, langa “Bucuresti” pe indicatorul ala e desenat si un tir, deci e drumul de camioane.

  00
 10. Exact pe acolo am trecut si eu, la intoarcere, mi-am bagat ceva in indicatoare si am tinut drept inainte stiind ca voi intalnii intersectia unde ma scos de pe el pe drumul de camioane.

  Morala: Nu te mai lua dupa indicatoare, urmeaza-ti instinctul si setea. Cel putin in romania cam functioneaza instinctul de a merge drept inainte. Putine orase au centuri ocolitoare si in 90% drumul principal merge drept inainte prin centru.

  Brasovul e putin mai incurcat dar si acolo drept inainte duce tot la podul spre Sibiu.

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.