De ce e Daniel Secăreanu la fel de prost ca Gusti Roman

Îl ştiti pe Gusti Roman, cel mai competent om din tot internetul românesc, nu mai insist cu tâmpenii făcute şi spuse de el de-a lungul timpului (primeşte un bonus pentru că şi-a închis blogul şi nu se mai face de râs). Eh, se pare că avem un challenger, în persoana lui Daniel Secăreanu, ceva băgător de seamă pe la Realitatea.Net:

daniel secăreanuDaniel a scris pe 12 Ianuarie 2011, 12:38 pm

Zoso, ne cerem scuze in mod public pentru acei utilizatori care au accesat acea pagina pe tot parcursul anului 2010. Noi credem ca, intr-un moment de ratacire, acestia au cautat dupa interesanta informatie despre “fdsfs” pe internet si a ajuns din greseala pe realitatea.net care i-a spamat cu o pagina goala… goala…

Sa stii insa ca, din cele 50 de afisari ale acelei pagini pe tot parcusul anului 2010, dupa publicarea materialului tau investigativo-politienesc, spamul pe aceasta pagina aproape s-a dublat… in doar 3 zile!!!

Eu zic sa nu te mai agiti atat ca in loc sa faci un bine, faci mai mult rau creste spam-ul, pe bune…

V-aţi prins? Era doar o pagina irelevantă, 50 de afişări într-un an, nici n-are rost să vorbim, pune mâna şi fă ceva util, bă bloggere!

Şi are dreptate. Aia e o pagină irelevantă, găsită întâmplător. De ce Daniel prost? Pentru că încearcă să minimizeze o problema pe care realitatea.net o are. Pe 7 februarie 2009, Dragoş Mănac a scris despre tag-spammingul pe care îl practicau Daniel şi colegii lui. Dragoş Stanca a replicat pe 10 februarie, dupa ce toate mizeriile dispăruseră. Ce am spus atunci rămâne: răspunsul a fost pur românesc, nu noi, nu ştiam, nu aveam trafic pe ele, le-am indexat în google la mişto, de fapt problema nici nu există, de aia am stat o noapte întreagă să o remediem.

Mai mult, Dragoş Stanca nici nu mai ţine minte problema:

dStanca Says: January 12th, 2011 at 14:00

@zoso: repet. nu stiu despre ce vorbesti. din cate stiu eu, am jucat cinstit. daca ai dovezi ca am trisat, sau ca a trisat cineva din subordinea mea, shoot. dovezi inseamna trafic relevant furat. nu ca o zi si o noapte a stat pe forum un articol porno care a facut 0,0002% din traficul din ziua aia, dar care “da bine” in screen shoot la un post pe blog, scris cu avant. in rest, am tot zis ce fac, as prefera anul asta sa fac intai si sa vorbesc dupa. dar, daca ai intrebari, ask…

Plus, mă distrează că Dragoş sare repede la cap la mizeria cu “Facebook se inchide”, uitând câte mizerii s-au întâmplat de-a lungul timpului pe siteurile pe care le păstoreşte sau le-a păstorit.

Să ne intoarcem la Daniel Secăreanu. Daniel face pe prostul pentru ca vrea să ne facă să credem că doar pagina aia există. Dacă mâine găsim alta (sau altele şi altele şi altele), negăm atunci, până una alta suntem curaţi şi cinstiţi. Ai dreptate, Daniel, faptul că aveţi o singură pagina de spam e ok. Restul pe care le-aţi şters nu se pun, acum sunteţi curaţi ca un fund de bebeluş şi vă puteţi da cu părerea, atât tu, cât şi Dragoş, despre această problemă noua în internetul românesc, care nu exista până acum. NOROC CU VOI!

Românii, dacă ar învăţa să tacă uneori…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Ai dreptate, Vali. Suntem prosti. Ca te bagam in seama, deci ai ce scrie. Aiurea. Zi calma.

  00
 2. Chestia asta cu tag spam merita un research se pare ca e folositoare:P

  00
 3. „daca ai dovezi, arata-ni-le si noua” – cam la fel te exprimi si tu cand esti acuzat ca ai fost platit de unu si de altu pentru diverse activitati de marketing/publicitate (pupincurism); bineinteles, dovezi de genu asta sunt la fiecare colt de strada, trebuie doar sa gasesti strada respectiva, nu ?
  Pana la urma, fiecare se descurca dupa posibilitati

  00
 4. dragoş, nu te grăbi, mai am una pe ţeavă.

 5. Ce audiență se laudau ieri că au atins? 1,6 milioane de unici sau așa ceva?
  Păi cât o să le ia la oamenii care fac campaniile online să se prindă că acest trafic este dat de 1 milion de pagini goale – ca aia de mai sus? Și 500 de mii sunt elevii căutând chestii despre sex..

  00
 6. Smile, da, dacă ai site generalist si clienţi proşti, merită. Poti scrăpui juma de net si crea taguri, ca sa ai trafic…

 7. Ce ma bucur ca am scapat de rahatul asta de online romanesc unde toti sunt primii, toti fac succese, toti sunt specialisti.
  Dar e un tip care tace si ii face pe toti.

  00
 8. Poti sa-i spui latifundarul online-ului romanesc 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube