de ce?

De ce mă simt ca un nimic la ora asta?

Pentru că am pierdut ore bune din timpul alocat scărpinatului în diverse locuri în speranţa că voi putea aduce pe calea cea bună un individ.

Care am aflat ăstazi că are 35 de ani.

Întrebarea maxima este „Ce îi poţi spune unui om în toată firea? Ce argumente să ai cu unul care se presupune că a văzut mai multe decât tine şi este cu 10 ani mai mare?”

Păi…răspunsul e că el e încă în libertate şi poate procrea. Ca va naşte nişte copii idioţi la fel ca tatăl, asta e selecţia naturala. Nu trebuie să fie toţi inteligenţi şi umani, pot fi şi dobitoci şi cretini, ca părinţii lor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. copiii n`au nici o vina. in plus, prostia sau idiotenia nu se transmit genetic. poti sa`i spui simplu: LA MULTI ANI, FRAIERE!

  00
 2. WTF?

  00
 3. Te-ai intalnit cu Optimvs ?

  00
 4. cred ca ar trebui sa schimbi titlul … stii tu „de ce”

  00
 5. WTF?

  00
 6. E cu stelutza. Ca in Gazeta Matematica. E roman a clef. Clefu au fost doua: una s-a pierdut, alta s-a stricat. Rezultatul este acest post cu un usor iz de suprarealism de Mizil.
  .
  Vedetzi, de-aia mananca bataie Dinamo, ca nu si-a dezvoltat etica protestant-consecventa datorita contextului romanesc cultural, care predispune la neexplicitarea actziunilor blogorifere.

  00
 7. E cu stelutza. Ca in Gazeta Matematica. E roman a clef. Clefu au fost doua: una s-a pierdut, alta s-a stricat. Rezultatul este acest post cu un usor iz de suprarealism de Mizil.
  .
  Vedetzi, de-aia mananca bataie Dinamo de parca ar fi din Divizia B, ca nu si-a dezvoltat etica protestant-consecventa datorita contextului romanesc cultural, care predispune la neexplicitarea actziunilor blogorifere.

  00
 8. un decretel comunist ce simte nevoia sa ii muiasca pe toti.

  tipic pentru militari, nu simte nevoia sa se intrebe de ce oare toata lumea =cat de cat spalata= ii zice sa invete a vorbi politicos. el e rebel..

  asculta rock..

  vechi..

  o copie ieftina a oricarui original intalnit in viata.

  trist.

  00
 9. Care, am aflat azi, are 35 de ani.

  Nu suna mai bine? Mai e o varianta corecta da’ nu asta-i ideea…

  00
 10. Cum ar veni: despre care am aflat, azi, ca are 35 de ani. Zic.

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.