de bun simţ despre coruptie

Dacă eşti înscris în PNL sau PDL sau PSD, de ce ai vorbi despre corupţia din România? Nu eşti la putere? Nu ai fost la putere? Nu avem cel mai corupt sistem judiciar? Nu avem cel mai corupt aparat de stat? Cea mai coruptă poliţie? Cei mai corupţi ministeriali?

Hai să facem o regulă nouă. Politicienii care sunt au fost la putere nu au voie să vorbească despre politica decât dacă sunt mărturisiri că au luat mită sau au făcut lobby pentru infractori.

Pentru că mizeria de acum e ipocrizie.

 1. Ce căcat îmi poate spune Năstase despre corupţie, când, mare atenţie, MINISTRUL JUSTIŢIEI DIN GUVERNUL NĂTASE A FOST ACUZAT ŞI DOVEDIT DE CORUPTIE! Da, de Stănoiu e vorba! Sau Văcăroiu, care s-a ascuns după ce a ieşit la suprafaţă că avea un salariu obscen de la banca lui Vîntu?
 2. Ce îmi poate spune Adina Vălean sau Dragoş Dincă despre corupţie? Nu sunteţi la putere? Nu aveţi totul la îndemână? Şi aveţi în guvern pe curaţii şi ireproşabilii Meleşcanu şi Orban?
 3. Ce să ne spună Videanu, Stoica, Boureanu sau Udrea despre corupţie? Păi nimic, ei nu văd corupţia decât din alte partide, aşa i-a învăţat tătucul Băsescu. Şi în timpul ăsta, Căşuneanu îşi strânge bani pentru noua versiune Veyron şi de noul Lambo pentru Cocoşel.

Romania, Eternă şi Fascinantă!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. vai, dar cum indraznesti sa te iei de madam valean? nu stii ca e vedeta?

  00
 2. Poate sa iti spune ce vor ele aceste personaje. Problema e ca sunt multi care inca cred in cacaturile lor!

  00
 3. cu toate ca e asa de eterna si fascinanta, totusi unii o iubeste, ca e a lor

  00
 4. New Rule:… simt influente binevenite ale lui Bill Maher in postul asta. Imi pare bine ca nu sunt singurul ca se uita la emisiunea lui.

  00
 5. Exista totusi o diferenta. Pdl-istii vor sa bage la zdup ceva PNL si PSD, aia nu vor sa bage pe nimeni. Nu conteaza cine intra primii, orice inceput e bun.

  00
 6. Despre coruptie, numai de bine, ca din acest motiv avem presa, nu ?
  Se mai trezeste cate unul, din cand in cand, sa traga de funia de la clopotnita, dar, imediat, vin zece colegi de breasla si declara ca sarmanul a vrut sa traga apa.
  Vezi linkul
  Coruptia nu are culoare si nici doctrina politica, asa ca este o eroare grava sa impartiti coruptia in coruptie de stanga, de dreapta, sau independenta de PSD.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube