Daniel Dineș dezvăluie secretul succesului! Click aici să afli și tu!

Antreprenorul Daniel Dineș, care are o avere estimată la 6 miliarde de dolari, a dezvăluit într-un interviu ce a contribuit la succesul masiv pe care îl are, pe persoană fizică.

Românul a explicat că ia decizii foarte bune și clare după un somn bun, pe o saltea cu bani. Metoda alungă gândurile negative, curăță sinusurile, vindecă mătreața și face barba să crească uniform.

La întrebările reporterului, antreprenorul a admis că durează un pic până se obișnuiește corpul cu acest tip de saltea, dar nu foarte mult

*pamflet

mobilier-nou

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. It’s funny because it’s true

    00
  2. Știu că Ăl Bătrân se plângea de probleme cu somnul, îi trimit link și poate ne împăcăm
    Deși la volumul dislocuit ar trebui ceva mai spre …

    00
  3. În plus, banii au un miros inconfundabil.
    Deci dl Dines face și aromoterapie 🤭

    00
  4. Daca e sa ne luam dupa ZF, afacerile de succes se pot face de la zero. Acum o luna aveau un articol -Afaceri de la zero-antrepenoarea X a investit 200.000 euro si acum…da, de la zero.

    Jocul e vechi-bani de acasa sau nu stim de unde, relatii si noroc. Abia apoi sudoare, idei.

    Parintii mei sunt inca convinsi ca Țiriac e un om de afaceri genial. I-am convins din ’96 ca FSN/PDSR/PSD=cancer. Dar Țiriac e genial, uite cum le spune el la tv…

    Daniel Dineș e alt caz-asta chiar a avut o idee buna si a marsat. Dar nu ajungi la miliarde doar cu idei bune si munca.

    00
    • zero-antreprenoarea :)

      00
    • Țiriac are așa un aer de autosuficiență când i se ia vreun interviu, spune niște banalități și chiar prostii cu profunzimea falsă a lui Dan puric, da domnule, uite ce gânditor, extraordinar domnule cum le zice..

      00
    • Țiriac îl poți acuza de orice dar nu că e prost.

      Ce face el la interviuri se numește carismă și vrăjeală. Nu e nimic special.

      Acuma că se mai găsește cine să îl creadă (cum îl credeam și eu) e altceva.

      00
  5. Daniel Dines. Il cheama Dines, nu Dineș.

    00
  6. Cam de 1 an de zile am de gînd să renunț la pat și saltea pentru a dormi pe futon.Oare voi ajunge ca Dineș?

    00
  7. La 600 mil vanzari si 40 miliarde capitalizare cred ca-l invidiaza si Zaharescu de la Facebook, nici ala la inceput nu avea indici atat de urcati in pod.

    00
    • Churn aproape 0. 80% din top 500. 8000 de clienti recurenti. Footprint decent in SMB++. Parteneri multi, activi si mari. Contracte pe termen lung si foarte lung. Mecanisme destepte de lock-in pt up si cross-sell. Ritm de crestere cu 2 spre 3 cifre. Lider incontestabil pe o piata de sute de miliarde cu dinamica peste media economiei. Comunitate activa de sute de mii de membri. Produs foarte bine scris si roadmap potrivit pentru mai multe scenarii de evolutie a pietei (mult impact din Romania). Aproape breakeven (Fb la lansare ardea cate 1Bn pe Q). Pot trece lejer pe profit daca asta se doreste, desi cred ca obiectivul este mai amplu. De ce sa nu-si puna intrebari Msft si SalesForce pentru zona de low code?
      Btw – din cele 600M, o bucata mare vine din servicii one-time-ish. Cand vanzarea de licente va fi 600M, evaluarea pe piata va fi in jurul a 150 miliarde. Asa ca inca mai ai loc de 4-5X [in conditii de piata identice. Cu multi $$$ aiurea, asa cum e acum]
      Rezultatul, mai ales cel financiar, asa cum ii spune numele, este rezultatul modalitatii in care faci lucrurile. Ar fi bine sa ne m si la calatorie, nu doar la destinatie. Eventual vazuta intr-o poza.
      /nota – nu e sfat investitional. Sunt doar un retard caruia ii place compania. Din 2015. Din exterior.

      00
    • @Silviu, un link please cu subtitrarea se poate? Mersi mult.

      00
    • Nicu, UI Path detine aproape jumatate din piata globala de RPA. Conform estimarilor facute de niste analisti care ar putea sa aiba dreptate sau s-ar putea sa se insele, piata RPA va creste de 15 ori in urmatorii 5 ani la $20bn. Care ar trebui sa fie valoarea in acest moment?

      00
    • @Paco Bun comment. Chiar imi place.
      Revenind la fond: cine intelege, intelege. Mesajul era pentru fanaticii p/e-ului. Exista viata inainte de cifre, altfel n-ar fi cifre. Asta ar fi traducerea scurta. Da. E sus evaluarea daca te uiti doar la cifre. Intr-un context mai larg (aka potential), are sens. Altfel, ai date publice pentru aproape tot ce-am scris.
      Cat despre curentul de comunicare inspirat din sindromul caprei vecinului, deja banal in societatea romaneasca, indiferent de bula, nu mai pot spune nimic. Este pacat ca ceea ce a reusit sa faca UiPath nu va fi capitalizat la un nivel amplu in societatea romaneasca.
      Noroc cu zona antreprenoriala. Avem deja cateva startupuri finantate de banii proveniti de la UiPath (direct sau indirect). Si niste usi deschise cum n-am avut niciodata in Romania. Aproape toti scriu de cate miliarde are Dines. Din pacate nu poti genera trafic scriind despre zecile de oameni (buna parte dintre ei milionari acum) care au creat cultura si povestea UiPath. E mai usor cu futoane si hate.

      00
    • @Silviu – corecteaza-ma daca inteleg gresit – practic tu spui ca prognoza arata bine si pretul actiunilor este dat de sansele de crestere a firmei si implicit sansele ca pretul actiunilor sa creasca, adica mai bine cumparam azi cu 10 lei pentru ca se dezvolta si peste 2 ani o sa coste 15 sau 20 de lei.
      Noi, astia care nu stim traducerea la tot ce ai spus tu ne cramponam de valoarea intrinseca. Asa da ca exemplu o piata imobiliara in crestere (gen inainte de caderea din 2008) cand pretul apartamentelor crestea zilnic bazat pe faptul ca pretul creste si in 3 luni o sa fie mai sus decat azi, desi era acelasi apartament, azi 40 de mii, ieri 39 si previziuni ca in 3 luni o sa fie 60 de mii.

      00
    • Analistii estimeaza ca d`aia sunt analisti, unii platiti sa estimeze intr-o anumita directie. Si in 2008 erau estimari superbe si in `99 in dotcom erau estimari etc. Nu sunt un fanatic al perului evident ca poza de ansamblu e mai importanta decat cea strict de detaliu, parerea mea este ca fix acum e supraevaluata.

      00
    • Daca te uiti doar la vanzari sau doar la evaluarea BluePrism sau Automation Anywhere e sus pretul. Sau daca crezi ca UiPath e doar despre RPA, iar e sus.
      In schimb, daca intelegi cum vand, ce vand, si ce pot face in conturile ale e kinky. Daca as fi Satya Nadella n-as dormi linistit.

      Sa nu uitam totusi ca piata e sus si ca dolarii printati anul trecut sunt vreo 25-30% din masa monetara. Deci totul e sus (sau jos daca ne gandim la inflatie). Insa intre imobiliare random si UiPath, aleg UiPath oricand. Basca o achizitie defensiva de la in jucator huge din enterprise e posibila oricand.

      00
    • @Silviu – eu nu inteleg ce spui tu, pur si simplu folosesti prea mult jargon ca sa inteleg insa am vazut niste faze misto la televizor. La Shark Tank un nene a zis „nu am vazut in viata mea o prognoza sa nu fie pozitiva si grozava” si intr-un film un nene a zis ceva de genul „meteorologii si analistii financiari sunt singurii care pot gresi o prognoza si totusi sa isi pastreze jobul”.
      Daca e asa evident parcursul si pretul actiunilor da-mi si mie niste exemple de actiuni, unde sunt acum si unde o sa fie peste 3 sau 6 luni, ca sa pot cumpara. Insa vrea sa imi garantezi acele preturi, nu ca stai sa vedem, ca daca bate alizeul e una si daca nu bate e altceva.
      Concret, ca pari familiar cu UiPath – Azi cat costa o actiune, cat o sa fie peste 3 luni, peste 6 si peste 1 an? Doar cifre concrete, fara povesti complicate si analize, pe mine ma intereseaza doar acele cifre.

      00
  8. Mda. Pfuai ce sarac sunt.

    00
  9. Zoso arunca „nucleara”..:)

    00
  10. Nu-l cunosc pe Dines, dar il stiu pe altul, care a facut o bashica cu tehnologii de-astea cu nume noi; AI, AIOps. Ce zice el ca face acum e o problema imposibil de rezolvat fara multi clienti de test si cu resurse putine. Ce se intampla? Omul si-a dat seama ca nu ii ajung cateva milioane de dolari pe care le-a pus deoparte din servicii cinstite, si nici nu gasesti usor clienti noi in America daca ti-ai ftut tovarasii de drum, si nu te imbogatesti repede oricum din servicii. In jurul lui, o multime de bashini se inventeaza si se vand succesiv catre “investitori”, errr gambleri, asa ca de ce nu?

    Reteta e simpla: niciun fel de empatie, lacomie, prosteala pe fata, mai ales cu oameni care au crezut in el, tupeu si… carisma. Un sociopat. Dar functioneaza. El ramane cu banii.

    Numai zilele trecute era plin de articole prin ZF, Bursa, Gandul si alte canale de presa. Coincidenta, tocmai acum a lansat primele “optiuni” pentru investori locali. In America nu a gasit fraieri, dar in Romania poti pretinde ca ai clienti deja (nu ii ai, aia existenti sunt de servicii din iteratia originala si care au fost prostiti sa fie cobai pe banii lor). Poti pretinde ca vrei sa te finantezi pentru a atinge 150 de clienti, desi nu a cumparat nimeni produsul inca si nu ai niciun vanzator on staff. Nu risti nimic, pentru ca nu te da nimeni in judecata in Romania.

    Ia cautati Arcanna AI si va minunati… Ganditi-va cine ar cumpara produsul ala (ca tip de client). Dar da… acum e competitia lui Uipath, mai sa fie. Bagati bani acum si fiti miliardari mai tarziu.

    00
  11. De fapt, secretul e ca miliardarii nu dorm. Ei „muncesc” mereu, chiar si cand au ochii inchisi.

    00
  12. Sunt curios cum trebuie lansata si dezvoltata o afacere ca sa fie pe placul baietilor de pe zoso.ro :)))))

    00
    • Poate fara „ecuatii matematice complexe, nu stii tu din astea.”; „urasti antreprenorii romani, de asta pui intrebari”; „te roade invidia!”; „hai sa i-o sugem lu’ ăsta, chiar dacă nu intelegem nimic din ce zice.”
      Zic si eu, poate fara din astea?

      00
    • E vorba despre cum se prezinta in media afacerile astea fabuloase.
      Pe mine ma lasa rece ca X a facut n miliarde, dar modul in care media expune genialitatea, spiritul, abnegatia lui X-aici e o problema. Nu o sa zica despre relatii, despre cum un pachet de actiuni a fost vandut cui trebuie si cand trebuie, despre noroc sau bizantinismele din spatele oricarei afaceri de succes.

      00
  13. Parca Sorin Ovidiu Vantu a facut sex pe un pat dinasta, format din sute de milioane de dolari :)

    00
  14. Nu-mi permit, dar am bagat la cap. Am inceput cu o perna de monezi. Mi s-au inverzit un pic dintii dupa prima noapte, dar e ok, toti miliardarii au avut problema asta la inceput.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile