Ciorditorul jegos, dacă n-are şi tupeu, nu reuşeşte în viaţă: Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan e un păcălici specializat în glume de tractorişti şi în ciordit tot ce prinde de pe net. Pentru el, articolele de pe bloguri sunt ca un portofel la o lansare cu jurnalişti, îl laşi două minute nesupravegheat şi a dispărut în buzunarele largi ale moldoveanului de la radio. Deşi i s-a atras atenţia de zeci de ori să nu mai fure, el nu se lasă. Ce naiba, n-ar fi ajuns unde e acum dacă s-ar fi ruşinat că fură.

buzdu-suparatIar chestii de genul ăsta sunt amuzante. Greu să accepţi că ăla e publicul tău, retardat şi impresionabil, amator de glume furate şi de aluzii sexuale de autobază. Mai e unul prin trustul Intact care, la fel, s-a dat cu fundul (că nu îşi găsea capul) de pământ că primeşte prea multe comentarii jegoase, şi el se face că nu vede că ăla e publicul pe care l-a cultivat. Copilaşi, trezirea! Publicul Radio ZU nu e educat. Nu e civilizat. Dacă ar fi, cu siguranţă nu v-ar asculta pe voi!

Nu, serios, nu e amuzant cum încearcă ei să pară nişte domni rafinaţi când de fapt şi de drept sunt nişte cocalari ciorditori?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Nu am inteles exact ce a furat, insa ideea principala este ca si Radio Zu apartine trusturilor media ale lui Dan Voiculescu alias Felix.
  Buzdugan mananca din mana lui Felix ca si Gadea, Firea, Badea etc.

  00
 2. Sedov, buzdugan ia articole d epe bloguri si le citeste la radio. ca si cum ar fi ale lui

  00
 3. Sedov, poţi vedea asta din linkul din articol. Sau căutând pe google „buzdugan furt”.

 4. Deşi nu îmi plac M&B, nu cred ca au ei timp să stea sa caute pe bloguri şi pe Facebook poante bune de furat (sau sunt prea vedete ca să facă asta, în fond cam acelaşi lucru).
  Ceva mă face să cred că mai degrabă oamenii care le scriu emisiunile sunt de vină de furăciuni. Şi când spun „ceva” mă refer la faptul că am cunoscut unul dintre aceşti oameni şi exact cu asta se ocupa.

  00
  • @Radu: ok, dar când juma de net urlă că eşti un ciorditor jegos, parcă iti ceri scuze şi le spui oamenilor să nu mai facă asta. dar nu cred că e cazul. ei ştiu şi merg pe burtă. uite, aici morar se face că nu ştie, deşi inregistrarea audio il contrazice.

 5. Aoleu, nu despre astia doi. NU! Doi oameni slabi, care si-au atins nivelul maxim de incompetenta. Nu mai au de unde sa se inspire si inventeaza povesti cu vedete traite de ei, inventeaza glume proaste rau si se cred cel putin repere ale vietii culturale. Bleah…
  P.S. In ultima propozitie, e un dezacord imens la Buzdu…

  00
 6. Ce se naște din pisică, șoareci mănâncă! Cu alte cuvinte nu vă așteptați la prea multe de la progeniturile lui Felix.

  00
 7. NOU
  #9

  frunliziţă de cicoare….curva-i curvă până moare….

  00
 8. Chiar nu-mi face placere sa ii ascult la radio si cu atat mai putin sa-i vad la tv.

  00
 9. morar era o „pla cu urechi” ?

  00
 10. Nu sunt un fan Buzdugan, iar aceste lucruri ar trebuie sanctionate drastic.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube