DailyBusiness sunt retarzi

Compania Adobe a lansat luni aplicatia AIR, care permite producatorilor de software sa creeze aplicatii care ofera functionalitati si experiente similare cu navigarea online, fara sa fie insa necesara o conexiune la Internet, a scris The New York Times.

"AIR va permite aplicatiilor care ruleaza in prezent doar cand esti conectat la Internet sa functioneze si offline. AIR ofera mai multa libertate, mai putina dependenta de Internet", a declarat Andrew Shorten, platform evangelist al Adobe. link

Nu era mai bine sa isi tina gura daca tot sunt imbecili si habar n-au de IT? Vai ce imi plac luzerii astia care citesc 2 comunicate de presa si 3 articole si in 2 ani au pretentia ca ei sunt mari jurnalisti de IT, cand de fapt poti spala cu ei pe jos la orice ora din zi si din noapte.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Ce-i aia „platform evangelist” ??? Un fel de steve al lui adobe ?

  00
 2. De mult doream sa-mi citest mail-urile offline si nu de pe site-ul Yahoo!.
  Si postarea pe zoso.ro va putea fi facuta fara sa fiu online.
  Ca sa nu mai vorbesc de cautarile pe Google care vor merge si ele offline.
  Nu va fi ca si cum as fi conectat la internet. Dar va fi o experienta similara.

  00
 3. Wow..
  unii au si pretentii de oameni mari si educati si mai stau si cu nasul pe sus. Am cunoscut cativa wannabe jurnalisti de IT, care faceau tot felul de confuzii. Ca sa nu mai spunem ca nu sunt singurii din breasla.. cam toti care iau de pe net si traduc sunt in aceeasi oala.. citisem la un mom un articol in Business Week (RO) tradus de pe Wired.. ce spunea omul ala de la Wired si ce traduceau ai nostri.. in fine.. ei au impresia ca daca stiu sa tina mouse-ul in mana si sa dea un search pe google ar sti tot (mai nou sa se foloseasca de traducerea de la google din engleza in romana)..

  00
 4. Ce veste buna. Maine imi instalez si eu Adobe Air si renunt la abonamentul de internet.

  00
 5. „E greu engleza asta”

  Adobe AIR este un runtime independent de platforma ( win32/linux/osx ) care iti permite sa dezvolti aplicatii desktop folosind limbaje destinate development-ului online. ex: flash as3 / javascript + html.

  00
 6. @zoso .. uitate fa bine in spam filter-ul ala.

  00
 7. @Zoso: lol, asta era in drafts la tine? stirea de pe DB e din februarie 2008:)))) si e nesemnata. ceea ce inseamna ca probabil e facuta de cineva care era inca in perioada de proba:)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube