Daikin vrea să vândă chestii

Sunt convins că plătesc mii de euro consultanță unei agenții care să se ocupe de site-ul lor și alte mii unei agenții care să îi aducă trafic pe site de pe social media. Știți voi, reclamă plătită. Și vrei să afli mai multe după ce ai dat un click și ai ajuns pe un landing page.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. A ramas ventilatorul pornit si le-a zburat pagina.

    00
  2. Cum cumpar–> click –> 404. Simplu, nu mai cumperi.

    00
    • Cand vezi 404 incepi sa te intrebi: care e secretul din spatele acestui 404? Incepi sa cauti si pe google, trimiti mailuri disperat sa obtii informatia…

      00
    • Cand a intrebat Iliescu pe net “ce varsta am eu?” si i-a iesit “404 age not found”.

      00
  3. In tv cam aceleasi povesti. Campanii de mii de lei la posturi cu zero audienta

    00
    • Aici e simplu. Mega corporatia a negociat cu agentia cel mai mic pret pe aparitie. La acel pret, nu ar avea cum sa apara la ora de varf pe un post mainstream, si-ar consuma bugetul instantaneu. Asa ca isi strange audienta de la posturi obscure. Sunt masurate si alea, nu-i grija (au si ele audienta, nu e chiar zero… poate zero zero unu).

      00
  4. Tot felul de aburitori pe net ca să vîndă instalații energofage depășite moral și tehnic în vest.

    00
    • cu ce te racesti vara marinele, pui gheata de la congelator la oo ?

      00
    • @nobrain
      Poate n-ai înțeles despre ce e vorba (pe lîngă faptul că nu le merge linkul/situl), centrală pe gaz dublată de pompă de căldură.
      Vara folosesc un aer cond split, ieftin și îndeajuns de bun pentru o lună de zile, nu ”scumpete” din aia de 14k euro pe care o lăuda Radu…

      00
    • NOU
      #10

      Daikin, produsele din categoria premium, au o performanță absolut fantastică, însă prețul este foarte mare. Chiar nu e poveste / overrated sau alte cele. Produsele din gama basic sunt însă similare ca performanță celor de 3 x mai ieftine, doar că țin mult mai mult.

      00
    • prima alegere a fost Mitsubishi. ‘nu mai avem. va oferim x, y, z’. chestiile uzuale in romania, produse toate in exact aceeasi fabrica din china la care se schimba doar digla, si evudent de mult mai ieftine.

      mmm, nu. d-alea ca mitsubishi ala mai aveti? ‘ un daikin, da’ e scump’ (in gandul meu, in plm e cu 200 mai scump decat ce comandasem 7nitial….). l-am luat. e fenomenal. aproape 2 luni cat a mers aproape non stop nu l-am simtit cu adevarat la factura, bine , a si mers pe 25, nu pe 16, ca nu am buba la cap, si mai ales numl-am simtit la urechi. aici chiar am buba la cap, sunt extrem de extrem de pretentios cu sunetele din timpul noptii. per total a fost cele mai confortabile nopti dd vara din viata mea, chestie care a rezultat in alte lucruri, inca mai bune.

      money well spent.

      si nu. nu cred ca unul din alea ieftine ar fi facut acelasi lucru. am prea multa experiență cu aparate a/c care sunt fail masiv din diverse puncte de vedere dar ignorate din cauza ca ori plateste altcineva, ori din cauza condițiilor externe nu se simte.

      00
    • Ia să te uiți în cutie să vezi ”inima”, adică compresorul. Pariez că este Toshiba, că tot pe ăla îl pun și alții pe ”ieftinăciuni”. 2 ani de funcționare continuă și apoi stop definitiv.

      00
    • Centrala pe gaz dublata cu pompa de caldura… :)))

      00
  5. Offtopic
    Vali, pe final de an, ne poti face un post cu ale tale concluzii overall? 5 topicuri macar :)

    00
    • da. „nu te mai gândi la nimic, o să ți se facă rău dacă îți dai seama că in 10 ani ne ducem în mod organizat pe pulă”.

  6. Terminați cu aluziile la Nwradu și reclama lui stupidă la centrale, când el stă și tremură de frig în casă.

    00
  7. Personal folosesc o pompa de caldura de 11kW si 2 AC-uri de la ei pe o suprafata de 140m2 utili. Facturile nu mint. Ca echipamente, calitate agregate, soft de control la pompa/ac is ani lumina peste restul, in opinia mea personala.

    Dar da, site-ul e praf iar mai rau e ca sunt foarte foarte putine firme capabile sa instaleze pompele si sa le configureze exact pe nevoiile personale / casa / amplasamentul casei, temperatura medie anuala, etc.

    00
  8. well, nu le pot avea pe toate, se concentreaza asa mult sa faca aparate bune, ca nu mai au resurse sa faca un site functional.

    P.S. Daikinul meu de 7000 de BTU, a mers toata vara, setat pe 26 grade. Nu am simtit nimic la consum. Am cerut oferta pentru inca unul, pentru living, dupa sarbatori il pun. trebuie sa vina cu un kit de sudura pentru ca am tevile vechi de 1/2 si 1/4 si cel nou are teava de 3/8 si 1/4.

    La munca, am un Daikin de vreo 6000 lei, montat intr-o camera unde trebuie sa tina constant 23 grade si 30% umiditate. E pornit non-stop de prin 2017. Inca merge.

    00
  9. Și emag are aceeași problemă pe prima pagină astăzi :)

    00
  10. Subscriu la calitate/randament pentru Daikin.
    Folosesc un AC tip pompa caldura cu unitate interioara de podea, pentru a folosi in incalzire surplusul de curent generat de panourile fotovoltaice.
    In primul rand are un COP f bun 3.5 (din 1 Kw curent face 3,5 kw caldura)
    Are un soft de management bestial. Functia care imi e mie utila se refera la modularea puterii electrice absorbite din retea. Practic prin Home Assistant unde am integrat invertorul de la panouri, smartmeterul ce imi raporteaza excedentul de curent si AC-ul pot face sa consum doar ata curent cat este disponibil din productia proprie => costuri zero cu incalzirea pe perioade lunimoase ale zilei.
    Iar legat de echivalenta intre Daikin, Mitsubishi, Panasonic vs alte petarde facute in China pe vapor, exista un organism de verificare si certificare European (Climavent) care certifica cifrele date de producator. Ghici ce: producatorii spalati respecta valorile declarate, iar restul nu.

    00
    • Cum modulezi puterea la Daikin?

      În aplicația de Onecta am access și la Demand Control, dar în HA nu văd decât controlul clasic de la widgetul de Thermostat.

      00
    • Din ONECTA nu poti modifica modulatia, sunt inclusiv beta-tester. Poti controla strict operatiunile standard, temperatura, orar, apa calda etc.

      Din nou, controlul prin ONECTA poate sa difere putin in functie de modelul de PDC. Setarile tehnice le pot face doar din „Installer Mode” direct pe unitatea interna.

      @Dragos S – prin modulare, te referi la modulatia din PDC din ONECTA sau ?

      00
    • Daikin e Mitsubishi

      00
  11. NOU
    #28

    Pentru Dragos S E vorba de Eurovent…Si da aveti mare dreptate, incalzesc de 3 ierni cu doua aparate daikin perfera /unul de 7000btu iar al doileade 9000, 55 metri patrati izolat mediu, cu un scop de peste 5. la 0 grade temperatura exterioara pentru a mentine 22 grade am cosum cumulat 600…650 w/H https://www.eurovent-certification.com/

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile