Dacă nu le spun eu că sunt retarzi, atunci cine?

Pe ce bat cocoşeii de jurnlişti, supăraţi că i-am jumulit rău de tot? Cu traficul. Cu banii. Ai făcut trafic minţindu-ne pe noi, niste inocenţi! Ne-ai păcălit!

Două chestii sunt de spus aici:

 1. eu iau aceiaşi bani şi dacă am 5.000 unici, şi dacă am 24.000, pentru că nu vând cantitate. Deci varianta asta cade, veţi vedea mai jos de ce. A repeta ca prostu’ asta te descalifică un pic din discuţie.

 2. traficul ăla mare a constat în 13.800 unici, o diferenţă de 4.000 unici faţă de ziua precedentă. în comparaţie, clipul cu Delia a adus 24.000 unici, şi asta fără să fiu pe prima pagină pe realitatea.net. dintre ei, nu vor rămâne foarte mulţi.

Aşadar, efectul slashdot e bun pe moment, dar inutil a treia zi. Asta nu o să îi oprească însă pe retarzi să repete aceleaşi oboseli de trei ani încoace: otvul netului, subiecte mondene, pr0n. E mai simplu aşa decât să scrii ceva mai bun.

Back to work!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. No data viitoare, daca tot ai “pe nemeritate” 24 de mii, mai trimite si la je :)

  00
 2. Stai linistit, ca multa lume le spune ziaristilor cat sunt de retarzi, in comenturi la “articolele” lor. Faza e ca ei cenzureaza ce nu le place.

  00
 3. cantitate vs calitate – un lucru pe care unele persoane din romania il cam uita! 1000, 5000 sau 24k tot un drac zic eu, pentru ca discutia se reduce la cat de relevanta e acea informatie!

  00
 4. Partea prosta e ca pe langa ziaristi ti-ai mintit si cititorii.

  00
 5. bre, io te citesc cu mare plăcere. mă bucur că le-ai tras-o ălora şi pe viitor poate mai laşi să treacă încă vreo 4 ore, poate ajunge pe sticlă

  00
 6. da bre. Esti un pacalicios. deja jumatate din cititori cautau retete de chiftele sa vina sa iti aduca la inchisoare (era clar ca daca taica-tu luase mita, ajungeai si tu la racoare).

  00
 7. Nu oferi cantitate.Corect.Dar nici calitate.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile