Cyber Nights – reduceri nocturne la Carrefour (p)

În următoarele 4 zile, începând din această seară, Carrefour are o serie de reduceri nocturne, numite așa pentru că încep de la ora 18 și țin până la ora 00.00, în magazinele tip hypermarket și online.

Printre produsele reduse:

Partea bună a campaniei este că puteți lua produsul direct din hypermarket dacă nu vreți să așteptați după el să vă fie livrat online. Nu știu voi, dar eu mă duc să îmi iau un hoverboard.

carrefour_cyber_nights

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Astept video cu tine pe hoverboard. :P

  00
 2. Eu nu inteleg firmele astea, mai ales pe cele mari. Investesc intr-o campanie bani, dar nu si intr-un hosting care sa duca cateva mii de vizitatori. Acum li se incarca site-ul in 2-3 minute, pai ca si potential cumparator imi bag picioarele si il inchid.

  00
  • E greu când nu faci diferența între un cdn (chiar și rudimentar/semi cdn), unul sau chiar două nivele de cache și un Ubuntu cu Apache și php 5.2 :)

   00
  • Nu ajuta CDN-ul prea mult cand tu ai baza de date, filtrari/sortari samd. Acolo trebuie caching serios (i.e. Redis) asta pe langa un hosting bun.

   00
  • Poți să pui tu redus oricând dacă fișierele le servești de pe același server neavând cache și la fișiere. Pentru că atunci bottleneckul o să fie apacheul, care are de servit 40-50 de poze pe fiecare pagină. FPM + Opcode și redis ajută mult, evident dar fără un nginx/litespeed poate să fie degeaba.

   00
 3. Am insistat să răsfoiesc de pe mobil. Slab că usability, groaznic la timpii de încărcare. Am renunțat după câteva minute. Mie greu să înțeleg daca cineva de acolo a testat secțiunea de reduceri pe mobil înainte de a o da la voi și la alții să o propovăduiți.

  00
  • O fi de vina rahatul de telefon pe care-l am, insa eu am vazut preturile intregi. Trebuia sa intri pe pagina produsului ca sa vezi pretul redus.

   00
 4. Bagabonteala, se blochează. Degeaba încearcă să vândă ca nu au personal. Am asteptat in magazin 25 min sa mi aducă un laptop, m au întrebat de 3 ori daca il cumpăr, au dat 3 -4 telefoane la depozit să ul aducă ….. prostie maximă.

  00
 5. Nu demult am cautat sa cumpar frigider la vila fara ganduri de la tara.
  Frigideru ala nu a fost niciodata asa scump.
  E undeva la 1200 lei, diferenta infima la caracteristici fata de alte modele tot de la Arctic care se invart pe la 1000 lei.
  Nu mi se par cine stie ce reduceri. La telefoane parca e ceva cat de cat (P9).

  00
 6. Uita ti va la unul din telefoanele alea tesla. Pe carrefour e 450 lei redus de la vreo 550, pe emag e 600 ‘redus’ de la 800 si ceva :)) Macar acum ca au taiat comisioanele pt afiliati poate nu ne mai asasineaza tot internetul cu ‘ofertele’ emag toamna asta

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.