Sunt curios cum au gândit-o unseen.ro

N-am nimic cu băiatul ăsta, e un pițiponc care se folosește de banii lui tati ca să se distreze, a scris o carte (mediocră din ce am înțeles, că n-am citit-o), vinde niște tricouri și în timpul liber face emisiuni teribil de penale cu Otravă.

Pe mine mă interesează cum au gândit-o oamenii de la unseen.ro când au făcut reclama asta.

A fost ceva de genul “hai să il luăm pe Codin Maticiuc, are 37 de ani și e genul care tot vorbește de droguri și femei, e clar că asculta rock, și să îl îmbrăcăm în niște cămăși cu trupe rock, așa vom vinde tot”. Da, mă, știm că e genul care ascultă muzică de pastilați, dar ar fi aiurea să punem poze doar cu cămășile! Cum ne justificăm noi munca și departamentul?

Marketing la superlativ! Urmează un Effie și niște articole elogioase pe IQtardads!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Peste tot il vad cu un trabuc. Chiar si promovarea cartii pe pagina de fb si-a facut un un trabuc asezat pe carte. Abia astept sa vad povestii cu alcoolul si drogangeala din cluburile de fite din Romania. I-a facut si Bendeac o recenzii cartii, referindu-se la cartea ca la o cronica privind profunizimile vietii nocturne in mediul urban. Fenomenul „scriu o carte ca-s cunoscut si mi-o cumpara fanii in ciuda pregatirii mele intr-ale scrisului” a luat amploare. Cartile astea intra in lista celor care citesc 100-200 de carti pe an.

  00
 2. Eu zic ca l-au ales bine. La 170 lei tricoul (si vreo 650 o geaca), numa’ aia ca Poponet isi permit sa dea banii pe ele.

 3. NOU
  #10

  Daca numele incepe cu M, reclamă la căMăși, dacă are bEci, reclamă la topoarE, prEzervative, dEzumidificatoare și antibioticE

  00
 4. Eu sunt curios daca unseen.ro s-a inspirat se la theunseen.ro sau viceversa. Eu initial am crezut ca e vorba de acelasi lucru (cromatica, #, design patratos, „tigari” vs trabuc etc.).

  Domeniul unseen apare integistrat cu vreo 6 luni inaintea lui theunseen.

  00
 5. Eu sunt curios cati din voi ati facut un research despre ce face baiatul asta in timpul liber. Este simplu sa pui o eticheta cuiva numai din ce prezinta presa de cancan. Cu siguranta nu o fi usa de biserica nici el, insa pana una alta nici el, nici parintii lui nu au fost condamnati pentru nimic asa ca poate ar fi mai eficient sa renuntam la parerile preconcepute.

  00
  • „…eticheta cuiva numai din ce prezinta presa de cancan….”
   Prin presa ailalta, de calitate (atîta cîtă este), nu prea am auzit de el.
   Deci e om de can-can…

   00
  • @marinel : cred ca adevarul e undeva pe la jumate, sunt convins ca si tu si oricine cunoaste oameni (si nu vorbesc de persoane publice) ce au fost lepre o buna parte a tineretii si cumva la un moment dat au inceput sa se schimbe in bine .
   Nu spun ca s-a schimbat, doar ca din cate am mai vazut omul face si multe lucruri super ok. Cu ajutor, cu banii parintilor , cu un staff bun , dar tinde si spre altceva.

   00
 6. Mnah, nu stiu cum se procedeaza in astfel de lucruri, dar e ok sa faci tricouri cu diferite trupe? Sau platesc ceva copyright?

  00
 7. Au vrut Untold de fapt și era luat deja …

  00
 8. cine mai e și Maticiuc?

  00
 9. Mai exista oameni care cred ca Poponet isi scrie singur textele/ cartile ? Grav 🙂

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.