Cum îţi pierzi minţile

La 11.30 eşti la hotel să duci pe cineva la autogară pentru maşina de 12.30. Timp berechet pentru un drum de 20 minute. Deşi toată lumea ştia că maşina pleacă la 12.30, nimeni nu se grăbeşte. Aşadar, una din persoane nu vrea să lase masa de seara nemâncată şi stă în bucătărie să i se facă două fripturi care zac de 3 ore pe masă şi pe care nu le va mai mânca nimeni. Se pleacă la autogară, se ajunge la 12.31, pentru a vedea maşina ieşind din autogară.

Nimeni nu îşi asumă nici o vină, nimeni nu ştia că maşina pleacă la 12.30, nimeni nu ştia că e 12.30. Toată lumea îşi dă cu părerea, toţi fiind de acord că trebuiau să se grăbească. Va învăţa cineva ceva din asta? Nu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Ar trebui să schimbi titlul în „Cum să îți pierzi mințile”.

  00
 2. … deci asa iti pierzi mintile? lol

  00
 3. double nigger !

  00
 4. Da dom’le da…pai cine sa-nvete…asta e..data viitoare ne miscam „mai cu talent”

  00
 5. Si eu daca spun cuiva sa se grabeasca sunt luat asa… ca un nebun! Daca imi spui sa fiu acolo la 12.30, eu sunt acolo la 12.15-12.20 cel tarziu. Pentru ca mai bine ajung mai repede, decat mai tarziu.

  00
 6. Asa, si?

  00
 7. Morala??? Invitati soferu’ cu voi la masa, ca sa nu ramaneti pietoni :)) :)) :))

  00
 8. Cam asa este si viata politica, un haos dirijat…se potriveste de minune cu ceea ce ai descris in postarea ta. :) Cand spui…nimeni nu isi asuma nimic.. este extrem de actuala si de generala!

  00
 9. Eu nu ma prind… inculpatul/a cu bucataria era la hotel sau acasa? Ca la hotel cred ca nu exista bucatarie. Deci trebuia sa fie acasa. Si atunci cine era la 11:30 la hotel? Si cum persoana din bucatarie a stricat „the schedule” pt ceilalti? Noh bine… eu tin cu ursu’ …

  00
 10. sa-ti fie invatatura de minte sa mai vrei sa duci pe cineva undeva.
  data viitoare lasa-i sa se descurce singuri.
  ca de aia exista taxiuri.

  00
 11. Asta se cheama „La ce e buna o sfoara uda”? :D

  00
 12. mereu se va intampla asa… e mai frumos sa te gandesti la cum a scapat tipa de airbusu ala si sa iti zici ca asa a zis domnu’: ceva rau se va intampla cu masina aia si bucura-te! tu ai scapat! :D

  00
 13. Suntem destul de lasatori. Mereu ne trezim in ultima clipa cand, uneori, e prea tarziu.

  00
 14. NOU
  #14

  Postul asta se cheama lipsa de inspiratie si incercare disperata (si nereusita) de varsare a nervilor. Ar mai putea fi intitulat si Hai sa vorbim nimic, sau Niste chestii. Ei, acuma nu se poate sa iti iasa chiar toate posturile bine.

  00
 15. Reactia mea e … o_O (a se citi … pe bune ?!?)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube