Cum îşi cere un ziar scuze?

Zilele trecute, pe site-ul dulapiorul.com, au fost postate câteva poze preluate din revista “Şoc”, în care Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral, dansa cu foc. De fapt, fotografiile nu au fost realizate week-end-ul trecut, ci la petrecerea de Crăciun a firmei la care ea lucrează, iar spectaco-lul dat de Luana a fost doar un scenariu amuzant al unui concurs de dans. Luana nu consumase deloc băuturi alcoolice.

Asta e textul de “ne scuzati ca am fost niste jigodii ciorditoare si tembele, n-am vrut, Luana, te pupăm” pe care o agramata l-a emis dupa ce ieri au furat cu buna stiinta poze de pe un blog. Nu-i asa ca e misto sa fii ziarist? Iei una dupa ceafa si lucrurile se intorc la normal. Nu sufli o vorba ca ai ciordit ceva. Ca nu se face.

Update: ziarista care a comis greseala a fost concediata.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Pana una alta “articolul” e bine merci la locul lui cu tot valul de injuraturi (meritate). O oarecare decenta le-ar fi facut pe ziarizdele alea sa-l dea jos. Dar de unde nu e….

  00
 2. Iarta-i si tu, ca destul i-au spurcat cititorii in comentariile articolului :-), semn ca publicatia respectiva mai are si cititori de bun-simt!

  00
 3. “Zilele trecute, pe site-ul dulapiorul.com, au fost postate câteva poze preluate din revista “Şoc””

  aaa, adica dulapiorul a copiat niste poze din revista? zau?

  00
 4. chiar te asteptai sa faca altceva? hoitarii sunt hoitari, deci se comporta ca atare!

  00
 5. ok ok, dar Luana i-a iertat?! 😛

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile