Cum să spamezi google folosind google

La o căutare după genessecret.com, în pagina a treia avem un rezultat cunoscut. E amicul nostru byrev, un alt băiat de treabă care nici usturoi n-a mâncat şi nici gura nu îi miroase.

1203834623593 1203834635453 1203840189921

Dacă intraţi pe acel link, veţi găsi… nimic relevant. Dar uitaţi-vă în partea dreaptă. Da, exact, feedul de la Google Trends afişat în pagină, graţie unui plugin (inlinefeed) pe care îl puteţi găsi aici (mirror), alături de alte unelte folositoare spammerului român de succes.

Câţiva oameni mi-au spus că băiatul e de treabă, e cuminte, îşi vede de ale lui. Aşa o fi. Lui Blogatu nu i-a convenit când a fost reclamat ca fiind pescar (eu l-aş fi reclamat ca fiind spammer). Închipuiţi-vă cum se simt cei care chiar scriu şi vine un spammer şi le dă peste nas cu "coae, eu câştig 10.000 pe lună, eu sunt cel mai tare blogger"! Astfel de lucruri pur şi simplu nu se fac.

De obicei, spammerii stau ascunşi în lumea lor, nu îşi arogă drepturi şi laude. În Romania,

ei însă ţin morţis să se dea mari.

Nu uitaţi să Curăţaţi netul românesc!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. nu mai baga in seama toate cacaturile ma… netul nu pote fi curatat de astfel de molii… sa fie la ei acolo!

  00
 2. Fiecare castiga bani cum poate, astia ne dau cu spam pana ne vine greatza, daca erau femele poate faceau ‘ cioc ‘ pt bani:) Dar curatenia pe netu’ romanesc ar cam trebui si asta macar … ~ urgent ~ :]

  00
 3. padure fara uscaciuni nu e …. deci mereu vor fi din astia …

  00
 4. se poate numi spam pe pagina a 3-a din Google?! ajunge cineva pana acolo?

  00
 5. spammer mai mare ca Blogatu n-am vazut

  00
 6. google trends e free, de aia exista si rss (cred ca e si api) pentru trends, ca oricine sa’l preia si sa faca ce doreste cu el … si tu esti liber sa’l folosesti. Si ca mine mai sunt sute-mii poate. Probabil ca nu’i stii tu ! De altfel trenduri ofera si yahoo prin BUZZ fara restrictii de folosire cu exceptia in care faci abuz de feed sau nu oferi credit in pagina de utilizare pentru buzz. Mai sunt si ale trenduri de tehnica sau in alte limbi (ex jp) insa implementarea cere timp si nu se face cu ce ai zis tu 😉 aia e o joaca de copii din mouse. Am facut cod personal inclusiv cache la feed fara sa folosesc vre’un plugin pentru ca trebuia sa-i formatez structura si multe alte „chestii” !

  00
 7. Din pacate, rezultatele oferite de Google sunt din ce in ce mai putin relevante… Deja, cand caut ceva, sar peste primele 4-5 rezultate. Nu e normal ca din 10 rezultate pe pagina vreo 5-6 sa ajunga acolo numai prin SEO intens.

  Google traieste acum ceea ce a trait (si inca o mai face) Microsoft cu Windows si IE. Fiind pe primul loc, toata lumea incearca sa profite prin tot felul de mijloace, sa triseze sistemul si sa ajunga in fata tuturor. In curand, cred, vom asista la aparitia unui nou Firefox si pe piata cautarilor pe internet.

  00
 8. se pare ca din cei 8.000 pe zi cu care te lauzi, doar doi au dat click sa vina incoace, desi ai linkuit 2 insemnari. iar din 437 de oameni online in secunda in care scriu asta, nu a comentat nimeni.
  dude, nu am nimic cu tine ca esti spammer, dar macar taci din gura si nu te mai baga in seama ca esti tare.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.