Mic tratat de cucerire a unei femei

Femeile nu se găsesc cu instrucţiuni de folosire. Asta pentru că sunt la fel de unice ca şi bărbaţii. Nu există o formulă care să funcţioneze, ireproşabil, în fiecare caz întâlnit. Sunt, însă, câteva condiţii fără de care ar trebui să consideri că e mai uşor de câştigat la loto decât atenţia unei femei. Să încercăm să aducem în discuţie câteva repere.

Învaţă să vorbeşti! Bărbaţii nu au decolteu care să atragă atenţia, iar femeile nu se lasă cucerite de perciuni ori zâmbetul de macho. Aşa că trebuie să te remarci (şi) prin ceea ce spui. De aceea este important ca repertoriul tău de bancuri să nu cuprindă cinci poante cu blonde şi 20 de anecdote porcoase. Fii în stare să discuţi şi altceva decât faci la serviciu; gândeşte-te că vei rămâne faţă în faţă cu EA. Poţi iniţia o discuţie pe care, apoi, să fii în stare să o conduci? Mai pune mâna pe o carte, citeşte un ziar care să aibă şi alte rubrici în afară de monden!

Ascultă! Femeile nu există doar ca să te asculte pe tine, cât de minunat eşti şi cât de multe capitole are cultura ta generală. Şi EA are ceva de spus. Ascult-o şi nu o întrerupe! Faptul că taci, doar pentru a aştepta momentul în care se va opri pentru ca să vorbeşti tu, nu înseamnă să asculţi. Ascultarea este parte dintr-un dialog. Trebuie să fii în stare să reţii ce spune, să contribui la discuţie. Altfel ea îşi va da seama că ţine un monolog şi singurele lucruri care te interesează sunt cele despre care vorbeşti doar tu.

Aspectul este important, nu cred că trebuie să insist. Păr scurt, ori lung, bărbierit sau nu, trebuie să arăţi îngrijit. Tricoul nu trebuie să fie descusut pe la subţiori, cămaşa nu se poartă boţită. Unghiile n-ar trebui tăiate din carne dar obligatoriu vor fi curate. Nici o modă n-a reuşit să impună pantofi scâlciaţi ori plini de praf. Da, femeile îi remarcă. Fii curat! Mirosul de transpiraţie este sexy doar în filmele de şatră…

Alcoolul este foarte bun pentru socializare. Relaxează discuţiile, atenuează timiditatea, aduce bună-dispoziţie. Mai mult alcool nu înseamnă, însă, orgasm garantat. Dacă EA vede că ai depăşit măsura, că vorbeşti incoerent, că ţi-ai pierdut controlul… poţi să fii sigur că i-ai pierdut interesul. Asta dacă nu cumva şi-a dorit toată viaţa un beţiv care-i vorbeşte urât şi căruia trebuie să-ţi ţină capul când borăşte în WC.

Atenţia este foarte importantă atunci când vorbim de femei. Uită să-i dai telefon, arată că nu e prioritatea ta, consideră că a oferi flori este demodat şi apoi ia-ţi şi gândul de la ea!

Femeile sunt materialiste dacă se aşteaptă să plăteşti nota la restaurant iar de 8 Martie îşi doresc mai mult decât un simplu trandafir?! Poate că n-ai găsit tu femeia ideală. Este normal să poţi suporta costul unei ieşiri în oraş, să ai bani (măcar) de taxi… O amică îmi spunea, plângând, că s-a despărţit de un tip, chiar dacă-l iubea, pentru că era prea sărac: „Îl iubesc, dar acum n-om dormi în gară!” Instinctul matern o face pe femeie să evalueze un bărbat după capacităţile acestuia de a asigura siguranţa cuibului şi supravieţuirea puiului. Nu vorbim aici de piţipoancele de meserie care-şi desfac picioarele numai după ce le predai cardul.

Mai ziceţi şi voi, că şi-aşa n-o să fie destul niciodată!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

2 comentarii

 1. Imi placea mai mult poza initiala 🙂 Il banuiesc pe Zoso de interventie divina 🙂

  N-am mai cucerit o fata de prin clasa a XI-a, dar, lasa-ma sa incerc sa adaug ceva –

  1.Interese comune – daca le aveti de la inceput, e grozav, daca nu, si chiar o vrei, incearca sa le dezvolti. Ultima persoana care a incercat foarte tare pentru mine e in infanteria americana si are o diploma in educatie fizica. A invatat sarmanul Economics for Dummies ca pentru examen, ca sa inteleaga ce ii povestesc eu cand ma intorc de la servici 🙂 E adevarat ca si eu am incercat foarte tare sa invat despre tancuri si mortar rounds – lui i-a iesit un pic mai bine decat mie. 🙂

  2. (desi probabil mai important) Femeia nu e o reduta de cucerit, si nu vor exista metode sigure niciodata. Si noi, ca si voi, cautam o atractie initiala care sa dureze, atat intelectual cat si sexual. Daca o femeie nu te gaseste atragator – un balans de calitati, defecte si feromoni care depinde total de individ – poti sa fii orice. Pur si simplu nu merge; oricat ai fi de atent si de generos.

  3. As schimba un pic ultimul tau punct: nu e vorba ca nu ne plac barbatii saraci. Nu ne plac zagrcitii, si asta e un lucru diferit. Daca un tip care are iPhone imi spune ca nu are bani de taxi, avem o problema. Daca imi spune acelasi lucru un tip cu un telefon de acum opt ani, si mai ales, daca nu imi spune ca nu are bani, ci imi sugereaza sa mergem acasa pe picioare, ca e o noapte frumoasa, I’m sold. Doar sa nu se supere ca imi dau jos tocurile 🙂

 2. „Instinctul matern o face pe femeie să evalueze un bărbat după capacităţile acestuia de a asigura siguranţa cuibului şi supravieţuirea puiului.” == de zici ca suntem animale,nu avem ratiune…..De parca faci copii neaparat….Un barbat se uita la femeie indiferent ca e saraca sau bogat,numai femeia e aia pretentioasa…..Te miri de ce sunt atatea razboie in lume cand femeile uita de iubirea de sex opus….

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube