cum o fi?

La 4.15 un tip ţipa "vali" sub fereastra mea. jumătate de oră. iniţial am crezut că e tata şi ţipă din cameră la mine, dar n-a fost să fie. După jumătate de ora a plecat.

Şi încă o treabă de mare angajament

johanna popescu said…

sa stii ca as fi prima care ar sari sa spuna ca badea e un porc, daca nu punea Zoso acum un an si mai bine un comentariu jignitor, urmat de multe altele, si comentate si mai jignitor de prietenii lui(tai, vostri?) despre mine.
adica era o poza cu mine normala, luata de la Pr-ul meu de atunci, iar stirea era ca mi s-a propus sa fac televiziune. Sirea aparuse in Libertatea. Intimplator si eu am avut un meci cu Mircea, terminat cu remiza. Dar nu asta e ideea. Adevarul e ca abia dupa ce m-a facut de rahat Zoso, am aflat si cine e el…si asa am inceput sa il cunosc si asa am remarcat ca e un tip enervant, misogin dar inteligent.
Te astept pe blogul meu, nu asta, ci ioana-popescu.weblog.ro si inca ceva: am o prietena de 1000 de ori mai "paroasa" ca tine(chiar nu era cazul sa te numeasca oricum cineva paroasa) care a participat si la miss-uri si care se considera super sexi.

de aici

Ioana <3 zoso

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Nici tu n-ai somn ? 🙂

  00
 2. m-a trezit boul ăla 🙁

 3. Eu cred ca-l platise Badea pe ala de te-a strigat.

  00
 4. mwhahahhahaha … aia tot stressata de viata e ? :)) Eu cred ca acuma incearca sa se razbune ca n-a putut sa si-o traga cu badea 😉

  00
 5. Poti interpreta in sens metaforic strigarea : Te striga destinul ?!?

  00
 6. te cheama “fanii” ?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.