Cum moare presa: nu putem să vă arătăm

60521868De vreo 3 zile e un subiect pe siteurile româneşti de ştiri că unul şi cu una şi-au tras-o în aer, în timp ce făceau paraşutism (un link). Pentru mine e un exemplu bun de moarte a presei: iată ceva incitant, dar pe care nu putem să vi-l arătăm. E destul de important să tratăm subiectul de trei ori, de parcă Miruna Molodeţ ar lucra la FAA, dar nu am stat un pic să ne gândim că subiectului pe care îl tratăm îi lipseşte piesa principală. CLIPUL CU ĂIA DOI!

Dar presa a bătut monedă în jurul subiectului cu insistenţă, că e interesant să vorbim despre ceva ce nu pot arăta şi n-are nici o legătură cu România. Şi ştiţi de ce? Pentru că a scrie un articol original cere inspiraţie şi muncă. A traduce un rahat nu. Inclusiv oligofrenii o fac (şi aici stirileprotv, hotnews, money.ro, capital, incont.ro, realitatea.net şi restul stau dovadă sinceră).

ps: după juma’ de oră de săpături, am găsit clipul aici. trăiască cele 200 de rezultate cu acelaşi titlu de pe youtube, dar cu alt conţinut.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. Parcă văd că doar au mimat… :P

  00
 2. exista in ro mentionari anterioare? e dat pe la 15
  https://mobile.twitter.com/!/TheFUA/status/124829220890353664

  00
 3. Ce au dom’le cu ei? Se poate?! Si inca cum! :)))

  00
 4. pilotul ar fi freat-o si el putin pe acolo.

  dar mie nu mi se pare nimic exagerat, filmat a fost doar partea de sus adica sanii femeii. In rest s-au miscat ca doi copii retardati si nimic special. Ca si eu daca sar gol din avion cu o femeie legata de mine nu inseamna ca i-o si pun. Dar na, pentru succes se putea face mult, dar oricum exista multi oameni nebuni.

  00
 5. Clipul e FAKE da’ stirea e „buna”.
  Parasutistii stiu/simt ca adrenalina dirijeaza in alte parti „singele din instalatie”.
  Televiziunile stiu/simt ca tot melteanu’ se viseaza Chuck Norris facind sex cu Maricica in lift.

  00
 6. Subiectul „suna bine” din perspectiva numarului de clickuri care se vor da pe articol. Conteaza efectiv daca cineva citeste/se uita sau nu, daca se simte inselat sau nu ca a dat click? Nu.

  In al doilea rand, in presa functioneaza si principiul „sa o avem si noi”. Nu coteaza ce si cum. Sigur o da si concurenta, asa ca o dam si noi.

  00
 7. Pana moare presa se pare ca oamenii din presa (radio, tv) au trecut de la scandaluri si batai prin parcuri publice (Cabral) la adevarate executii sumare la volanul masinilor de teren scapate de sub control pe contrasens pe DN1. Astazi il avem in prim plan pe Serban Huidu; dar oricum, intrebare intrebatoare: dupa accidentul de ski si perioada de recuperare l-a mai verificat cineva – legat evident de posesia permisului auto – de reflexe si de „capacitate de procesare” pe domnul in cauza?

  00
 8. n-au batut monedea ci stropul :)), cum ar zice niste cunoscuti de-ai mei!

  00
 9. Trebuiau sa-i puna o oglinda pilotului, sa nu mai intoarca capul.

  Sau 2-3 camere in avion si un display in bord. Cu 400$ de la chinezi rezolvau.

  Ce frumos isi petrec unii timpul la munca :)

  00
 10. Asta se culege dupa 22 de ani de insamantat prostie…nu trebuie sa ne mai miram…din pacate, poate fi si mai rau…

  00
 11. Ce nu inteleg eu e cum de n-au inghetat de frig? deja la 3-4000 metri este chilly….

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube