Cum manipulăm. Azi ICE şi Sith

Am luat un mic filmuleţ de pe situl U.S. IMMIGRATION AND CUSTOMS ENFORCEMENT (aka ICE) unde vedem ce uşor este să descarci Star Wars Revenge of Sith de pe elitetorrents.org (inchis intre timp de MPAA). Filmul începe cu o căutare pe google, ajungi pe site, cauţi şi găseşti filmul. Apoi rulează o bucată din film. Toate bune şi frumoase, până când, în colt, se observă denumirea fişierului, nimic mai banal decât un trailer care a rulat la tv, de unde şi calitatea extraordinară (hdtv rip, 20mb/s, altă viaţă, nu CAMurile sau WPurile ieşite înaintea premierei, sau TSurile si TCurile ieşite la 1 săptămână după). Frumos, n-am ce zice. Dăm maniplare la tot cartierul.
S-a uitat vreun fan la porcăria aia de WP ieşită cu 1 zi înainte, cu rezoluţie vai mama ei, pixelată la culme, cu 2 timere pe ecran şi, mai ales, WORKPRINT? (pentru cine nu ştie, workprint înseamnă copie nefinală a filmului, e posibil să lipsească efecte, roboţi, scene). Dar e mai uşor să învinovăţeşti siturile de torrent.
Inchei cu un citat al unui user de pe waxy.org, care se vrea a fi un semnal de alarma sau pur şi simplu un citat:
Does Lucas think that if he clamps down on online distribution, his movie will magically suck less?
posted by Destiny on May 19, 2005 09:47 AM

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

1 comentariu

  1. felicitari moshule pentru disparitzia threadului cu programul ala bengos de manarit ratio de pe softpedia! daca nu shtiu sa fure decat cu programele altora merita sa-i ia dreaq!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile